ya şunu tam anlamıyla açığa kavuştursak diyorum nasıl kurulacak bunlar nasıl oynayacağız oyunları [h=2]Apkenv ne demek ve nasıl kurulacak detaylı anlatım umarım çabuk gelir[/h]
ya şunu tam anlamıyla açığa kavuştursak diyorum nasıl kurulacak bunlar nasıl oynayacağız oyunları [h=2]Apkenv ne demek ve nasıl kurulacak detaylı anlatım umarım çabuk gelir[/h]
ya şunu tam anlamıyla açığa kavuştursak diyorum nasıl kurulacak bunlar nasıl oynayacağız oyunları Apkenv ne demek ve nasıl kurulacak detaylı anlatım umarım çabuk gelir
Apkenv henüz bir uygulama değil sadece android oyunları için bir uyumluluk katmanıdır.
Bu arada bir anlatım da gelecek toparlamaya çalışıyoruz birden çok kurulum şekli var hangisi daha basit olursa onu göstereceğiz. Şu anda bizim de yaşadığımız sıkıntılar var.
Bunu bizim foruma kopyala yapıştır yapmaya gerek yok sanırım Ben anlatımı gece gördüm ama denemedim akşama deneyeceğim,emeği geçen herkesin eline sağlık.
- - - Eklendi - - -
Bir de Serdar kodlu kullanım mı tavsiye ediyorsunuz,kodsuz kullanım mı?
./apken:error while loading shared libraries : libSDL-1.2so.0:cannot open shared object file : No such file or directory - birisi yardımcı olabilirmi ? libSDL-1.2 bunu yukledım. yine olmuyor digerlerinide yukledım