gercektende gece cekimi kotu 2mp n70 gece daha iyi cekiyordu artk bir kac ayar yapıyorum biraz duzeliyorArkadaşlar ben 5800 ExpressMusic kullanıcısıyım ama teldeki kamera cok berbat gösteriyo kapalı alanda iken buna istinaden ben n73 te kullanmıştım oda bunu kamerası ile aynı ama bunun kadar kötü değildi kapalı alanda süper gösteriyodu kapalı alan derken normal bi evin icinden bahsediyorum bu sorun bende olan bişeymi yoksa başka kullanan arkadaşlardada varmı sorun tam olarak şu ekranda kumlanma var sararma oluyo hafiften n73 te ona benzer bişey yoktu 5800 neden böyle bişey yaparki![]()
işte böle sewiniom bu telefonu aldığıma.bencede abartıyosunuz ben 4 aydır 5800 kullanıyorum we 1-2 ayardan sonra süper fotoraflar çekiyorum. yani sony eric. samsung n73 yanından bile gecemez we ben hepsinide kullandım bundan iisi yok demiyorum ama bence hakkından fazlasını weriyor. wi fi de cok hızlı we güzel çalışıyor. mesaj dada ing. karakter yapın güncelleyin takılma olmuyor. videsu zaten güsel. renk desen pc den daha net . daha ne diim telefona bakarsan güncelleme ayarlarını falan yaparsan bence düşünmeye gerek yok gercekten güzel telefon we tüm pğrogramları sorunsuz çalıştırıo windows vista dahil. yani parasına göre muhteşem ötesi telefon bence.
işte böle sewiniom bu telefonu aldığıma.

naptın sen güzel kardeşim ya![]()
1.si v40ta msjda ing karakter yapmana gerek yok türkçe karakteride destekliyor
2.si kamerası kesinlikle iyi çekmiyor özellikle gece çekimlerini
3.sü windows vista bir program değil işletim sistemi onu 5800da nasıl çalıştırdın çok merak ettim biliyorsan paylaş bizimle bizde öğrenelim teşekkür edelim sana