5800 Kamera çekimi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cyngus06

Üye
    Konu Sahibi
5800 Kamera çekimi
arkadaşlar yaklaşık 2 ay oldu 5800 alalı.siyah renk ini aldım fakat arkadaşımda kırmızısı var onunla karşılaştırdıgım zaman öncelikle ön kameranın orada kasasında hafif bi açıklık var tam kapanmamış ve bu yüzdende sanırım ekranım sürekli toz doluyo içi ama kırmızıda böle bi sorun yok.ikinici kırmızıda akşam kapalı ortamda çektigimizde onunkinde kamera herşeyin rengini net gösterio ama benimkinde beyaz renk i mesela sarı çekio..forumda araştırdım kendinize göre ayar yapın düzelir yazılmış ama kırmızıda ayar yapılmadan gece modu olmadıgı halde net çekebiilio da bu siyah da neden olmuo .güneşli ortamda da hafif den bi bi sarı çekim var gibi.KVK ya vermeyi düşünüorum sırf bu yüzden acaba verirsem yapabilirler mi yoksa daha da berbat bi şekilde bana teslim mi ederler...fikirlerinizi almak isterim..İyi günler...

Dream0ver

Üye
arkadaşlar yaklaşık 2 ay oldu 5800 alalı.siyah renk ini aldım fakat arkadaşımda kırmızısı var onunla karşılaştırdıgım zaman öncelikle ön kameranın orada kasasında hafif bi açıklık var tam kapanmamış ve bu yüzdende sanırım ekranım sürekli toz doluyo içi ama kırmızıda böle bi sorun yok.ikinici kırmızıda akşam kapalı ortamda çektigimizde onunkinde kamera herşeyin rengini net gösterio ama benimkinde beyaz renk i mesela sarı çekio..forumda araştırdım kendinize göre ayar yapın düzelir yazılmış ama kırmızıda ayar yapılmadan gece modu olmadıgı halde net çekebiilio da bu siyah da neden olmuo .güneşli ortamda da hafif den bi bi sarı çekim var gibi.KVK ya vermeyi düşünüorum sırf bu yüzden acaba verirsem yapabilirler mi yoksa daha da berbat bi şekilde bana teslim mi ederler...fikirlerinizi almak isterim..İyi günler...

kardeş git ver değiştir. orada karşılaştır göster. seninki eski partilerden. yenilerde hiç açıklık kalmadı. ellerinde kaldı da sana mı verdiler ne :hmmm :hmmm git değiştir kardeş en iyisi :oke:

cyngus06

Üye
    Konu Sahibi
kvk deiştirir diyorsun yani dimi ? bu eski alın bunu deiştirin dersem .s

cyngus06

Üye
    Konu Sahibi
v52.0.007 yüklü .s

hazarcep

hazarcep

Üye
telefonunda 5800 hangi güncellemesi yüklü?

Telefonun fiziksel bir sorunu güncelleme ile çözülmez herhalde :D

Eski kasa olduğu için öyle ablamın vardı yeni kasa ile değiştirdi servis, ver değiştiriyor.

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
Telefonun fiziksel bir sorunu güncelleme ile çözülmez herhalde :D

Eski kasa olduğu için öyle ablamın vardı yeni kasa ile değiştirdi servis, ver değiştiriyor.

Anlıyorum sizi ama güncelleme ile düzeltildi kamera kalitesi... belki eski sürümdür diğe sordum...

SilentOne

SilentOne

Üye
bnce kvk a geri gönder

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt