5800 XM Kamera Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

DjRoaD

Üye
    Konu Sahibi
5800 XM Kamera Sorunu
Arkadaşlar ben 5800 ExpressMusic kullanıcısıyım ama teldeki kamera cok berbat gösteriyo kapalı alanda iken buna istinaden ben n73 te kullanmıştım oda bunu kamerası ile aynı ama bunun kadar kötü değildi kapalı alanda süper gösteriyodu kapalı alan derken normal bi evin icinden bahsediyorum bu sorun bende olan bişeymi yoksa başka kullanan arkadaşlardada varmı sorun tam olarak şu ekranda kumlanma var sararma oluyo hafiften n73 te ona benzer bişey yoktu 5800 neden böyle bişey yaparki :(:(

eQooo

eQooo

Üye
yeni çıkan bütün tellerdeki 3.2 megapikselin gece çekimi dandik... n73 hepsinden daha kali,teli...

passiv€ aggressiv€

Üye
eQooo'ya katıLıyoruM bende de 5700 var onunda gece çekiMi pek iyi değil.

ash54

ash54

Üye
bence n serisi olmadığı için olabilir

macovale_80

Üye
kameranın iso gibi bazı netlik ayarlarını manuel olarak yapman lazım aynı profesyonel foto maknalarındaki gibi ayarları dogru şekilde ayarladıgın zaman cok net cekiyoo..

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
5800 aldım bir hafta sonra verdim yoksa kıracaktım :):)

shuttle

shuttle

Üye
5800 un fotograf ayarlarını ıyı şekilde yapmayı becerebilirsen biraz daha kaliteli resim çekebiliyorsun ama normalde vasat..

Topal Sinek

Topal Sinek

Üye
yani o bir sorun deyil sadece telfonun çekımı oyle

kaan0

kaan0

Üye
benim n81 2mp ama o kadar kötü değil... Bence bu işin işlemciyle de alakası var 5800 3.2 mp ama demekki işinin hakkını veremiyo...

the jolly joker

Üye
ya boşkoy 5800 ya aldıqıma bin pişmanm herqn sorun wrio 8(

scellimx

Üye
Arkadaşlar bu telefonun 2 aylık kullanıcısı ve kurcalayıcısı olarak söylemek isterim ki ;

Telefonun kamerası yukarıda yazılanlar gibi kapalı alanlarda (ışığın az olduğu) vasat hatta çekerken, çekme tuşunamı bassam yoksa kaldırıp en yakın duvaramı vursam dedirttiriyo en kötüsü böyle gösterişli bi ve fiyatlı bi telefona bakabilirmiyim diyip eline alan biri böyle kapalı bi ortamda kamerayı açarsa yerin dibine giriyosunuz :)

Ama şöyle bişey var gündüz gözüyle dışarıda ya da evde (gün ışığı giren oda) resim çok net ve kaliteli, bilgisayara atınca kocaman ve net bi resim çıkıyor..

Helede gündüz videoları şimdiye kadar gördüğüm en iyi çekim netlik hareketli halinde hiçbir pikselleşme pozlama olmuyor gayet net 10 numara, video çekimde ses çekim kalitesinden bahsetmiyorum bile birebir mp3 gibi sanki yada mp4 :)

Kamerayı tv ye bağlayanınız varsa çekimlerin kalitesini görebilir ben bağladım gördüm kamera elinden geleni yapıyor..

ressam03

Üye
bende çok pişmanım:(şimdi telefon garanide höporlördede sorun var

Falcon Ajan

Üye
tamamda kardaşim ne olcak bendede 5800 var dün gece bi kilitlendi tel bidaha açılmadı açma tuşuna basıyorum NOKIA yazıyo ölece kalıyo sabaha kadar beklettim yinede hiç bi değişiklik olmadı bu kadar kişi şikayetçi ozaman nokia iade gibi bişe yaparmı alsın tel'i versin paramı hayatımda ilk defa nokia aldım oda arızalı çıktı.

qzem6767

Üye
eer düzgün bir şekilde ayar yaparsan mükemmel cekiyo hakkını yeme bence

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar bu telefonun 2 aylık kullanıcısı ve kurcalayıcısı olarak söylemek isterim ki ;

Telefonun kamerası yukarıda yazılanlar gibi kapalı alanlarda (ışığın az olduğu) vasat hatta çekerken, çekme tuşunamı bassam yoksa kaldırıp en yakın duvaramı vursam dedirttiriyo en kötüsü böyle gösterişli bi ve fiyatlı bi telefona bakabilirmiyim diyip eline alan biri böyle kapalı bi ortamda kamerayı açarsa yerin dibine giriyosunuz :)

Ama şöyle bişey var gündüz gözüyle dışarıda ya da evde (gün ışığı giren oda) resim çok net ve kaliteli, bilgisayara atınca kocaman ve net bi resim çıkıyor..

Helede gündüz videoları şimdiye kadar gördüğüm en iyi çekim netlik hareketli halinde hiçbir pikselleşme pozlama olmuyor gayet net 10 numara, video çekimde ses çekim kalitesinden bahsetmiyorum bile birebir mp3 gibi sanki yada mp4 :)

Kamerayı tv ye bağlayanınız varsa çekimlerin kalitesini görebilir ben bağladım gördüm kamera elinden geleni yapıyor..

katılıyorum gercekten öyle

bu fotoraftada hic bir efect yok yakın çekim moduyla cekilmistir. bnce hicte kötü deil.

scellimx

Üye
eer düzgün bir şekilde ayar yaparsan mükemmel cekiyo hakkını yeme bence

katılıyorum gercekten öyle

bu fotoraftada hic bir efect yok yakın çekim moduyla cekilmistir. bnce hicte kötü deil.

Arkadaşım ben zaten okumuşsan gündüz çekimlerinin çok güzel olduğundan bahsettim.. birde akşam evinde bi resim çek göster.. Nokianın hakkını yemedim ben şimdiye kadar hep nokia kullandım kullanacamda bu telefonun ölüsü bile para eder bizimkisi nasıl böyle hatalar yapabiliyorlar dercesine okadar..

speedstream

Üye
gece ev içinde yapay ışıkta gece portre ayarı ile resim çekin,fark ediyor

qzem6767

Üye
ayarlar.
tek sorun bu
ayarlarını yaaprsan gytte güzel çekio gündüz gece hc frketmez

bu gece dısardaki bir cicegin cekimi
__________________________________________________________________________________
bun evdeki yapay çiçek, gerçeklerinide siz düsünün;)
ayarları yapınca hersey oluo

deepfire

Üye
ayarlar.
tek sorun bu
ayarlarını yaaprsan gytte güzel çekio gündüz gece hc frketmez

bu gece dısardaki bir cicegin cekimi
__________________________________________________________________________________
bun evdeki yapay çiçek, gerçeklerinide siz düsünün;)
ayarları yapınca hersey oluo

hacam bu ne ayarıdır bizede söylede bizde yapalım resmen pastel boya çalışması gibi resimler çekiyor bizim tel

ben ce bu resimler 5800 ile çekilmemiş adam bizle dalga geçiyo

iuvy

Üye
bu ayarlar nasıl oluyor yahu benim telefonda da aynı sorun var gece

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Ayarlarını hallet daha bi güzel çekecektir ama gerçekten diğer çekimler ayar yapmadan kötü diyebilirim...

Üst Alt