Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5800 XM Kamera Sorunu
Sponsorlu Bağlantılar
oorcun
Üye
arkadasm sana kotusu gelmıs demekki.5800 cok net cekio o arka kmerann önndekı folyoyu ckar yoksa flas yuznden byazlıyor.ii gnler
tamamda kardaşim ne olcak bendede 5800 var dün gece bi kilitlendi tel bidaha açılmadı açma tuşuna basıyorum NOKIA yazıyo ölece kalıyo sabaha kadar beklettim yinede hiç bi değişiklik olmadı bu kadar kişi şikayetçi ozaman nokia iade gibi bişe yaparmı alsın tel'i versin paramı hayatımda ilk defa nokia aldım oda arızalı çıktı.
hafıza kartını cıkartıp tele hard format atmayı dene
blackcaners
Üye
Kardeş sorununun cevabı bende.
Flaşı Telefon ilk alındığında sarı oluyor Ovi'den el feneri uygulamasını yukle ve onu aç 2-3 saat boyunca açık kalsın flaşı iyice kendine gelsin sonra güzel çeker.
fırtzırt
Üye
yok arkadaslar sizee ole gelıoo ama doğru n73 kamerası daha kalıtelı.5800 da o kadar gotu değıll wlan3g dokunmatık,bir çok özelliği var sensör gibi sadece kamerayı bakım almıyacam diğe işe yok.beni en memnun eden ise sesii,tek hopörlmrlu olmasına rağmen adeta pc ile yarışıyor...diğeceğim bu kadar kamerasını ayarlıyabılırsınız genede ıyı çünkü carlzeiiz mercklii ve çift flashlı
--------------- Ekleme ---------------
arkadaslar onuda açılması lazım arkadas doğru soluyoo bıraz oynayın kurcalayın fabrıkadan çıkar çıkmaz siz alıyosunuz normaldir
--------------- Ekleme ---------------
olmassa en son yazılımına güncelleyın
STaT!C
Üye
5800 Kamera iyileştirme programını ve yamasını paylaşmıştım. Çalışmasa da kaybetçeğiniz bişey yok. Konuya Ulaşmak İçin Tıklayın.
gyurtalan
Üye
Daha önce n73 kullanıyordum. Telefon düşüp kırıldığı için 5800 aldım. Ama hiç memnun değilim. n73 ün çekim kalitesine ne gece nede gündüz yanına bile yaklaşamaz. Fotoğraf çekimi hiç iyi değil hatta berbat. N73 de çok kaliteli fotograflar çekiyordum. Gece çekimlerinde flasın aldığı mesafeler mesela 2 m ye kadar çok netti. Gündüz çekimleri ise mükemmeldi. 3 yıl önceki koydukları kameraya bakın şimdiki koydukları kameraya bakın. Bunda gece bir resim çekin kumlu kumlu net değil rezil bi görüntü. Ayarlarıyla istediğiniz kadar oynayın çokta birşey farketmiyor. Keşke 2. el bir n73 alsaydım daha iyi olurdu. Ayrıca telefonla konuşurken ses boğuk boğuk geliyor. Bazende cızırtılı geliyor ses. N73 de hiç böyle bir sorunla karşılaşmamıştım. Ekranın büyüklüğü için bir telefonu almakta çok mantıklı değil. Tavsiye etmiyorum bu telefonu.
omerkaradag
Üye
slm arkadaşlar benim 5800 xpress music var video çekiyorum video izlerken arada donuk donuk gösteriyor bunun nedeni ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim garantiye yollasam düzelirmi saygılar:::::::::
SilentOne
Üye
bnde hiç bole sorunlar yaşsmsdım yha
KARACAW
Üye
5800 alıcak olan arkadaşlar alıpta paranızı çöpe atmayın flash videoları açmıyor, mp4 leri açmıyor, donuyor,birşey yükleyince sertifika sorunu var, ve kamerası çabuk bozuluyor ve
saire vesaire
arkadaşlar mp olayı telefonlarda hikaye bu daha çok telefon çözünürlüğüne göre değişiyo 6300 kullanan varmıdır bilmiyorum ama 3 mp kamera vardı yanlıs hatrlamıosam çöüzünürlük 1280x768 bu o telefon için çok iyiydi
ada mina
Üye
merhaba ben size bir soru yöneltmek istiyorum 15 gün önce 5800 aldım içinden hafıza kartı çıkmadı bayiye gittim artık çıkmıyor dedi ama 1 gb hafıza kartı verdi fakat çektiğim bütün resimlerin ve videoların üzerinde çarpı işareti var yeşil renkte desteklemiyor diyor tekrar gittim aldığım yere virüs olabilir dedi tekrar başka bir hafıza kartı verdi bana ...taktım ama aynı sorun devam ediyor ne çektiğim resimler nede videolar açılmıyor bazıları açılıyor ama bazıları için desteklemiyor diyor geneli öyle ama ..bugün hard format attım ama sorun devam ediyor bu neden kaynaklanıyor olabilir acaba telefon bozukmu lütfen cevap yazın
TELEPHOoNE
Üye
ya arkadaşlar 5800ı kötüleyip çene çalacağınıza birisi bunu nasıl çözebiliriz diye yardım etsin
dalga geçmiyor arkadasım çünkü bende de resimler gayet kaliteli çıkıyor telin kamera ayarlarını yapmalısın görüntü kalitesini yüksek konumuna getirdiğinde gercekten de mükemmel görüntü çekiyor.
OBiRSeRSeRi
Üye
Telefonum Telefonum Canım Telefonum 5800 XM Süper Kimse LAf söyLemesin En KraL Ses'ide aLiyorum En KraL Fotoyu'da Cekiyorum Kullanmasini BiLmeyenLere Satmican Abi