5800 V52 C6 V20 S^3 Latino V5.4 Türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

mıttık

Üye
ya cfw lere suç atmayalım şimdi doğru olanı nokianın yazılımında bazı sorunlar var şans eseri üzerinde biraz değişiklik yapılınca bunlar açığa çıkıyo zaten nokia düzgün bi fw çıkarmış olsa bu sorunlar olmaz bu cfw lerede gerek kalmazdı yani önce suçu nokiada aramak lazım...

aryscat

aryscat

Üye
ovi store ve diğer internet bağlantılı yazılımları çalıştıramayan arkadaşlar "java runtime beta 2.01.18 " yazılımını bulup yülesinler sorun halloluyor...

uzmburak

uzmburak

Üye
bugün slnunda yükledim güzele benziyo kamerada resim çekince zaten kullanılıyor hataso ver.yor onu farkettim ovi mağaza zaten yükliydü rarın içinden çıkanıda yükledim ama hiç biryerde bulamadım çalıştıramıyorum webden oviye girince oto çalışıyo ordada açılmıyo öhle donuyo ahrıca mail ayarlarını yapamadım hesap doğrulamıyor diyip kalıyo aynı şey windows live messenger dede bağlantı kurulurken donuyo bide rompatcher nasıl kullanılıyo kısaca açıklarsanız sevinirim:)

PriZm

PriZm

Üye
bugün slnunda yükledim güzele benziyo kamerada resim çekince zaten kullanılıyor hataso ver.yor onu farkettim ovi mağaza zaten yükliydü rarın içinden çıkanıda yükledim ama hiç biryerde bulamadım çalıştıramıyorum webden oviye girince oto çalışıyo ordada açılmıyo öhle donuyo ahrıca mail ayarlarını yapamadım hesap doğrulamıyor diyip kalıyo aynı şey windows live messenger dede bağlantı kurulurken donuyo bide rompatcher nasıl kullanılıyo kısaca açıklarsanız sevinirim:)
aryscat:
ovi store ve diğer internet bağlantılı yazılımları çalıştıramayan arkadaşlar "java runtime beta 2.01.18 " yazılımını bulup yülesinler sorun halloluyor...
Bu yazılanı okumadın galiba ben böyle çözdüm şuan msn,ovi store, vsvs hepsi çalışıyor:oke:

uzmburak

uzmburak

Üye
şimdi indiriyorum:) bazı uygulamalarda dahili bileşen fln diyo bide uygulamalar listesinde olmayan ama yüklü olan uygulamalar var örn ttpod müzik çalar var çalışmıyor ve kaldıramıyorum bide bazı uygulamalarda daha önce çalışan şimd bu cihazla uyumlu değl fln diyo

sapphire_5800

Üye
ovi storeyi sonradan kurmayı denedin mi??

eyv. :)

orta tuş bende normal,sorun olmaması lazım

rica ederim....

bşka fw yklym yne aynı orjn fwyi ykleynce sorun yok ama ayarlı fw ykleynce orta beyaz ışık dengesizleşyo.mod atsamda bi işe yaramıyo o zmn daha berbat oluyo o da ayrı bişey yani.bu soruna bi çözm bulablcek olan ykmu.fw çok gzl çk bğndm ama işte

PriZm

PriZm

Üye
bşka fw yklym yne aynı orjn fwyi ykleynce sorun yok ama ayarlı fw ykleynce orta beyaz ışık dengesizleşyo.mod atsamda bi işe yaramıyo o zmn daha berbat oluyo o da ayrı bişey yani.bu soruna bi çözm bulablcek olan ykmu.fw çok gzl çk bğndm ama işte
kardeş o senin dediğin tuş takımı bug u o bütün c6 fw lerinde var artık ben onu bug olarak görmüyorum:oke:

ekrin

Üye
Ben kurdum güzeldi ama yesil tusa basılı tutugunuzda bir isim sölmeniz ve o ismi rehberden bulup araması gerekir normali budur ama bunda basılı tuttugumda ses le ilgili hata falan var diyordu ama yapan arkadasın eline saglık güzel olmus bide onuda duzeltirse tam super olacak.....

tuncaykilinc

tuncaykilinc

Üye
arkadaşlar bu fw yi nasıl kurcaz,resimli açıklama var mı?

sapphire_5800

Üye
kardeş o senin dediğin tuş takımı bug u o bütün c6 fw lerinde var artık ben onu bug olarak görmüyorum:oke:

haklısın dğer ykledğm btn fw lerde de vardı bu sorun.mod fln atyrm ama ynede dzelmyodu.npcaz artık bi beyaz ışık bi tüm ışıklar açık 2 ayrı fantezi olck tlfnda ypck bşy yok.fw süper ama görsellğyle hzıyla fln en stabil fw dyeblrm.her şey dzgn orannda.ypanın paylaşanın emeğine sağlık

bbkr630

bbkr630

Üye
denedim mükemmel olmasa da diğer C6 v20 arasında rastladığım eksikler bunda yok mesela bi çok fw hatta şu pnht yılbaşı sürprizi diye çıkaardığı (belki türkçeleştirme sırasında oldu bilmem ) XM tuşu çalışmadı

bu FW 'de maalesef seyrekte olsa donmaar oluyor ( ovi ve e-posta da)

suit

Üye
iki tane sorun var bende 1 sesli arama calişmiyor 2 mesajları infgilizce okuyor

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
haklısın dğer ykledğm btn fw lerde de vardı bu sorun.mod fln atyrm ama ynede dzelmyodu.npcaz artık bi beyaz ışık bi tüm ışıklar açık 2 ayrı fantezi olck tlfnda ypck bşy yok.fw süper ama görsellğyle hzıyla fln en stabil fw dyeblrm.her şey dzgn orannda.ypanın paylaşanın emeğine sağlık
eyv. kardeş güle güle kullan....

dr.arrican

Üye
Ben bu fw yi yükledim yalnız iki tane sorum var
1. Müzik çalar hafıza kartındaki müzikleri kütüphaneye eklemiyor. Önceki fw de seçeneklere girince kütüphaneyi yenile seçeneği çıkıyordu bunda o da yok. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
2. Telefon yazılım güncellemesine girdiğimde orada 4 tane yazılım gösteriyor ama güncelleme yapmıyor. Aynı şekilde ovi suitete de güncelleme yapmıyor. Bu normal birşey mi ?

Ekleme :)
Üçüncü bir sorum olacak. TTPOD u yüklerken withpatch 4 run ve without patch 4 run diye iki tane bileşen seçili oluyor. Bunları kaldırmadığım zaman kurulum gerçekleşmiyor. "yüklenemiyor. bu dahili bir bileşen." diye bir hata alıyorum. oradaki tikleri kaldırınca kurulum gerçekleşiyor. Acaba o şeçili olan bileşenler ne işe yarıyorlar?

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Birinci sorumdaki problem nasıl olduğunu anlamadığım bir şekilde kendiliğinden ortadan kalktı. Şu anda müziklerimi kütüphaneye ekledim. Ama diğer sorularım hala geçerli.

hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
yanlış konuya mesaj yazmışım özür dilerim.

essenyel

essenyel

Üye
ÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK mükemmel bir CFW olmuş herşey dört dörtlük gayet stabil şimdiyakadar yüklediklerimin en iyisi sıfır hata

djmatrix

Üye
    Konu Sahibi
ÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK mükemmel bir CFW olmuş herşey dört dörtlük gayet stabil şimdiyakadar yüklediklerimin en iyisi sıfır hata
eyv. güle güle kullan

dr.arrican

Üye
Arkadaşlar firmware herşeyiyle çok güzel ufak tefek hatalar dışında ki onlar da kabul edilebilir. :)
djmatrix hocam bazı mesajlar geldiği saatten 1 saat öncesinde gelmiş gibi görülüyor. Bunun bir çözümü var mı acaba?

sapphire_5800

Üye
Arkadaşlar firmware herşeyiyle çok güzel ufak tefek hatalar dışında ki onlar da kabul edilebilir. :)
djmatrix hocam bazı mesajlar geldiği saatten 1 saat öncesinde gelmiş gibi görülüyor. Bunun bir çözümü var mı acaba?

çok sık mesajlasaşn biriym ama dha bu dediğin hata olmadı bile 1hftadr kulanyrm fw yi çok güzel çok hzlı.görsellk ve işlmci bkmndn stabil fw

dr.arrican

Üye
çok sık mesajlasaşn biriym ama dha bu dediğin hata olmadı bile 1hftadr kulanyrm fw yi çok güzel çok hzlı.görsellk ve işlmci bkmndn stabil fw
Ben de çok sık mesajlaşan birisiyim. Dün başıma geldi benim de ardarda 2-3 mesaj 1 saat önce gelmiş gibi göründü. Hatta son gelen mesajlar en üstte olur ya bunlar kendinden önce gelen mesajlarında gerisinde kalmıştı okunmamış olarak. Neyse telefonu kapatıp açtım düzeldi inşallah bi daha olmaz böyle birşey :) onun dışında gerçekten çok güzel bir firmware djmatrix'e teşekkürler eline sağlık :)

Üst Alt