aryscat:bugün slnunda yükledim güzele benziyo kamerada resim çekince zaten kullanılıyor hataso ver.yor onu farkettim ovi mağaza zaten yükliydü rarın içinden çıkanıda yükledim ama hiç biryerde bulamadım çalıştıramıyorum webden oviye girince oto çalışıyo ordada açılmıyo öhle donuyo ahrıca mail ayarlarını yapamadım hesap doğrulamıyor diyip kalıyo aynı şey windows live messenger dede bağlantı kurulurken donuyo bide rompatcher nasıl kullanılıyo kısaca açıklarsanız sevinirim![]()

ovi storeyi sonradan kurmayı denedin mi??
eyv.
orta tuş bende normal,sorun olmaması lazım
rica ederim....
kardeş o senin dediğin tuş takımı bug u o bütün c6 fw lerinde var artık ben onu bug olarak görmüyorumbşka fw yklym yne aynı orjn fwyi ykleynce sorun yok ama ayarlı fw ykleynce orta beyaz ışık dengesizleşyo.mod atsamda bi işe yaramıyo o zmn daha berbat oluyo o da ayrı bişey yani.bu soruna bi çözm bulablcek olan ykmu.fw çok gzl çk bğndm ama işte

kardeş o senin dediğin tuş takımı bug u o bütün c6 fw lerinde var artık ben onu bug olarak görmüyorum![]()
eyv. kardeş güle güle kullan....haklısın dğer ykledğm btn fw lerde de vardı bu sorun.mod fln atyrm ama ynede dzelmyodu.npcaz artık bi beyaz ışık bi tüm ışıklar açık 2 ayrı fantezi olck tlfnda ypck bşy yok.fw süper ama görsellğyle hzıyla fln en stabil fw dyeblrm.her şey dzgn orannda.ypanın paylaşanın emeğine sağlık

eyv. güle güle kullanÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK mükemmel bir CFW olmuş herşey dört dörtlük gayet stabil şimdiyakadar yüklediklerimin en iyisi sıfır hata
Arkadaşlar firmware herşeyiyle çok güzel ufak tefek hatalar dışında ki onlar da kabul edilebilir.![]()
djmatrix hocam bazı mesajlar geldiği saatten 1 saat öncesinde gelmiş gibi görülüyor. Bunun bir çözümü var mı acaba?
Ben de çok sık mesajlaşan birisiyim. Dün başıma geldi benim de ardarda 2-3 mesaj 1 saat önce gelmiş gibi göründü. Hatta son gelen mesajlar en üstte olur ya bunlar kendinden önce gelen mesajlarında gerisinde kalmıştı okunmamış olarak. Neyse telefonu kapatıp açtım düzeldi inşallah bi daha olmaz böyle birşeyçok sık mesajlasaşn biriym ama dha bu dediğin hata olmadı bile 1hftadr kulanyrm fw yi çok güzel çok hzlı.görsellk ve işlmci bkmndn stabil fw
onun dışında gerçekten çok güzel bir firmware djmatrix'e teşekkürler eline sağlık