5800 Blue RM-356 Firmware Modifikasyon "FİNAL" Editions(Artık beta değil) [By_@n!wa+*R] [Güncllndi]

Sponsorlu Bağlantılar

agaheroglu

Üye
@n!wa+*R™;2118844' Alıntı:
Alakası yok..Asla kendi kendine düşme gibi saçma bi olay olamaz,Sen bu e-mail olayı için proğram kurmuşsundur ve onlar çok hafıza alıyor.

dostum ben sadece benim telefonumda bulunan problemi söyledim sana , öyle bişe olamaz böyle bişe olamaz die yalanlamanı gerektircek birşey söylemedim , telefonumda hiç bişe yüklü değil , haritalar programını bile yüklemedim , oyun moyun hiç bişe ne e-mail nede facebook hiç bişe yüklü değil ama düşüo ve inan suan 67 mb da , nereye kadar gidicek bu düşme olayı onu merak ediyorum . buraya yazma sebebimde başka birisinde varmı die merak ettim.

fatih82

fatih82

Üye
dostum telefonu flashladıktan sonra hafıza boş olabilir ancak tele daha sonra gerekli olan dosyalar kendiliğinden yüklenir ancak bunlar ne kadar yer kaplar onu bilmiyorum bunud şuna dayanarak söylüyorum teli flashla ve uygulama yöneticisine gir ve kurulu dosyalara bak daha sonra tekrar kontrol et bir sürü dosyanın kendiliğinden kurulduğunu göreceksin bende öyle oluyor

agaheroglu

Üye
dostum telefonu flashladıktan sonra hafıza boş olabilir ancak tele daha sonra gerekli olan dosyalar kendiliğinden yüklenir ancak bunlar ne kadar yer kaplar onu bilmiyorum bunud şuna dayanarak söylüyorum teli flashla ve uygulama yöneticisine gir ve kurulu dosyalara bak daha sonra tekrar kontrol et bir sürü dosyanın kendiliğinden kurulduğunu göreceksin bende öyle oluyor

sadece ovistore die bişe var onuda kaldıramıyorum , kaldırıyorum tekrar gelio , hafıza bilgilerine girdigimde 1mb lık bi sis dosyasının bulundugunu söylüo ama ne kadar aradıysam bulamadım o dosyayı

--------------- Ekleme ---------------

format attım telefona şimdi , boş hafıza 78mb a çıktı :d: e böyle olunca paso format mı atıcam ben :box

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
@n!wa+*R™;2118844' Alıntı:
dostum ben sadece benim telefonumda bulunan problemi söyledim sana , öyle bişe olamaz böyle bişe olamaz die yalanlamanı gerektircek birşey söylemedim , telefonumda hiç bişe yüklü değil , haritalar programını bile yüklemedim , oyun moyun hiç bişe ne e-mail nede facebook hiç bişe yüklü değil ama düşüo ve inan suan 67 mb da , nereye kadar gidicek bu düşme olayı onu merak ediyorum . buraya yazma sebebimde başka birisinde varmı die merak ettim.
Merak etme..;) Yeni professional sürümüm de tel hafızasını belki 100'e bile kökleyebilirm..:pro:

Bosnalı86

Üye
[/QUOTE]Merak etme..;) Yeni professional sürümüm de tel hafızasını belki 100'e bile kökleyebilirm..:pro:[/QUOTE]
Mesaj sesleri harici tüm zil seslerini silebilirsen eğer 100 Mb olmasa da 80-90 a çıkma ihtimali olabilir aslında,mantıklı :islik Zaten orjinal zil seslerini kullanan kaç kişi war ki:bilmm

murat184

Üye
Selamlar kardeş,
Öncelikle Firmware çalışman için teşekkür ederim
kardeş son konudaki firmware çalışmanı harika olmuş ama ben kendi adıma telefonun orjinal görüntüsünü seviyorum saydığım maddelerdeki görünüm efekt tema icon font vs.. gibi modifiyeleri hariç bırakıp "1,2,3,4,5,9,10,15" tekrardan firmware yi upload edermisin?

Birde kardeş n97 firmwaresinden 5800 firmwaresine özellik aktarabilirmiyiz?

mkarakas058

mkarakas058

Üye
Merhaba arkadaş ne zamana hazır olur bahsettiğin profesyonel sürümün... merakle seni izliyoruz....

estami

Üye
5800 Blue RM-356 Firmware Modifikasyon "FİNAL" Editions(Artık beta değil) [By_@n!wa+*R™] [Güncllndi]
SELAMLAR:bye2:;
Maxicep.com - 5800 Blue RM-356 Firmware Modifikasyon "FİNAL" Editions(Artık beta değil) [By_@n!wa+*R™] [Güncllndi]
Evet arkadaşlar konumun başlığında da yazdığı gibi güncel bir şekilde yaptığım modifikasyonların sonunda FİNALversiyonuna ulaştık:aha::hoba:
Herşeyden önce telefonu hacklemeniz ve Flash işlemini bilmeniz gerekmektedir..Link'e göz atın:oke:Nokia 5800 v40.0.005 Hack!Türkçe & Resimli Anlatım
Hemen yeni Firmware(güncelleme) dosyamızın getirdiği yepyeni özelliklere bir göz atalım;

:kac:

**Özellikler;

1.:megafon:Font değiştirildi

2.:megafon:Yeni iconlu extra orjinal klasörler eklendi

3.:megafon:Telefonun açılış animasyonu(birleşen eller) kapatıldı

4.:megafon:Yeni ve çok güzel bir tema efekti koyuldu

5.:megafon:Normalde sadece ayarlardan giriş yapabileceğiniz Tercihler,Temalar,Bağlantı yöneticisi gibi orjinal klasörler menüye taşındı

6.:megafon:Açılışta ram 60 mb oldu

7.:megafon:Telefon hafızası 86 mb'a yükseltildi(kullanıcıya 76 mb alan kaldı)

8.:megafon:Gereksiz diller silinerek yani;Engilizce,Almanca,İtalyanca,Romanca vb. diller hem qwerty-hem yazma dili-hemde telefon dilinden kaldırıldı

9.:megafon:Çalışan uygulamarı gösteren klasör&proğramın sağ üst köşesinde bulunan küçük icon değiştirildi

10.:megafon:XpressMucıc de özel dokunmatik tuş olan media tuşu'na yeni bir efekt verildi

11.:megafon:Telefon formattan sonraki dili direk türkçe olarak değiştirildi

12.:megafon:Kamera için daha kaliteli bir ayar yapıldı

13.:megafon:Ana ekran'nında menüdeki gibi oto dönmesi sağlandı

14.:megafon:Formattan sonraki My nokia&My nokia oto sms kapatıldı

15.:megafon:Galeride foto geçişlerine yeni bir efekt verildi

16.:megafon:Açılıştaki oto çalışan Mesajlar,İşlem kaydı,Rehber ve benzeri uygulamalar kapatıldı

17.:megafon:İnternet önbelleği C: yerine E: olan yığın depolama hafızası olarak değiştirildi

18.:megafon:Kinetik scrolling daha da hızlandırıldı

19.:megafon:Z: bölümüne hack patchleri yerleştirildi

20.:megafon:6 icons ve Navigation ev ekranı temaları eklendi

21.:megafon:Formattan sonra oto açılan hoşgeldiniz ekranı kapatıldı

Capslar;

-->>:megafon:Font ve Extra klasörleri gösteren capslar;

Değerli ANWAR üstadım mümkünse bu resimlerin yanına ANA EKRAN resminide ekleyebilirmisin ikon eklenmiş halini merak ediyorum..

erdigutekin

erdigutekin

Üye
Arkadaşım öncelikle emeğin için sana çok teşekkür ederim.

Gerçekten büyük bi ilgi ve sabırla herkeze yardımcı olmaya çalışmışsın.

Açıkcası ben pek biey anlamadım çünkü flaslama yönetemini bilmiyorum mümkünse bana bir kez daha anlatabilir misin_? bi de şunu indir bunu indir demişsin arkadaşlara yardımcı olurken öyle dediğin zaman yaznn altına da linkini eklesen çok daha yardımcı olur. saygılarımla tekrar teşekkür ediyorum...

batukula

Üye
Arkadaşlar kimse şu landscape özelliği nasıl kaldırlır yardım etmeyecekmi lütefen

erdigutekin

erdigutekin

Üye
Sonunda yaptım ama bi sorun var.ROMpatcher+ ı açıyorum açılışta \sys\bin\Patcher*.LDD NOT Found yazısı geliyor. Nerde hata yapmış olabilirim????

Bosnalı86

Üye
Arkadaşlar kimse şu landscape özelliği nasıl kaldırlır yardım etmeyecekmi lütefen
5-10 nolu sayfalar arasına bi bak dostum orda olması lazım sorunun cewabı hatırladığım kadarıyla:oke:

erdigutekin

erdigutekin

Üye
Sonunda yaptım ama bi sorun var.ROMpatcher+ ı açıyorum açılışta \sys\bin\Patcher*.LDD NOT Found yazısı geliyor. Nerde hata yapmış olabilirim????

ARKADAŞLAR BİRİ YARDIM ETSİN LÜTFEN =(((

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye

ARKADAŞLAR BİRİ YARDIM ETSİN LÜTFEN =(((

arakdasım hafıza kartına Patches klasorunu kopyala oke sonra calıstır ROMpatcher+ oke

bunu ındır ıcındekını yanı oke

efendy19

Üye
aga bu firmware hackli deillllllll :S sertifika istio :S

erdigutekin

erdigutekin

Üye
arakdasım hafıza kartına Patches klasorunu kopyala oke sonra calıstır ROMpatcher+ oke

bunu ındır ıcındekını yanı oke

SAOL ARKADAŞIM LİNKTEKİ DOSYAYI İNDİRDİM RAR DAN ÇIKARIP HAFIZA KARTININ İÇİNE ATTIM ZATEN AYNILARIYDI DEĞİŞTİRDİM.patches isminde klasörün içine attım.Anlamadığım Tel. hazıfazası falan arttı hafıza kartı E oldu ama görüntüde bi değişiklik yok anlayamadım :S

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye

SAOL ARKADAŞIM LİNKTEKİ DOSYAYI İNDİRDİM RAR DAN ÇIKARIP HAFIZA KARTININ İÇİNE ATTIM ZATEN AYNILARIYDI DEĞİŞTİRDİM.patches isminde klasörün içine attım.Anlamadığım Tel. hazıfazası falan arttı hafıza kartı E oldu ama görüntüde bi değişiklik yok anlayamadım :S

sen sımdı nasıl yaptın basından anlat bakem

erdigutekin

erdigutekin

Üye
sen sımdı nasıl yaptın basından anlat bakem

ilk başta programın kendi setup dosyasını sertifikalandırdım çünkü başta açılmıodu. onu yaptıktan SONRA kurabildim. tel. hafızasına kurdum uygulamalara kısayolu geldi ordan içine girdim ama hata verdi ok dedim ve sonra açıldı. ınstall server RP+ yi ve open4all RP+ bu ikisini add to auto dedim. ama hiç bişey olmadı. sonra senn dediğin dosyayı indirip hafıza kartında patches klasörü açtım onun içine attım hala bi değişiklik yok. ama az önce de dediğim gibi hafıza kartı E oldu tel. hafızası da arttı..

UMARIM ANLATABİLMİŞİMDİR...

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
ilk başta programın kendi setup dosyasını sertifikalandırdım çünkü başta açılmıodu. onu yaptıktan kurabildim. tel. hafızasına kurdum uygulamalara kısayolu geldi ordan içine girdim ama hata verdi ancak sonra açıldı. ınstall server RP+ yi ve open4all RP+ bu ikisini add to auto dedim. ama hiç bişey olmadı. sonra senn dediğin dosyayı indirip hafıza kartında patches klasörü açtım onun içine attım hala bi değişiklik yok. ama az önce de dediğim gibi hafıza kartı E oldu tel. hafızası da arttı..

--------------- Ekleme ---------------

ilk başta programın kendi setup dosyasını sertifikalandırdım çünkü başta açılmıodu. onu yaptıktan SONRA kurabildim. tel. hafızasına kurdum uygulamalara kısayolu geldi ordan içine girdim ama hata verdi ok dedim ve sonra açıldı. ınstall server RP+ yi ve open4all RP+ bu ikisini add to auto dedim. ama hiç bişey olmadı. sonra senn dediğin dosyayı indirip hafıza kartında patches klasörü açtım onun içine attım hala bi değişiklik yok. ama az önce de dediğim gibi hafıza kartı E oldu tel. hafızası da arttı..

UMARIM ANLATABİLMİŞİMDİR...

bak arakdasım ılk olarak sole
1 telefonu formatlıcan yenıden kuracan bu yenı sıstemı oke
2 format ısı bıtınce yanı yenı sıstemı kurunca ılk olarak e kısmına benım sana yolladıgım klasoru at
3 sonra ınstall server RP+ ve open4all RP+ sadece bu ıkısını aktıf yap sonrada RomPatcherPlus_2.3_LiteVersion-ysncn kur sonra otomatık yap

sertıfıka fılan ugrasma oke ondan senın sıkıntın zaten bu olayları yapınca ole bır sorun kalmıyor oke

al sana RomPatcherPlus_2.3_LiteVersion-ysncn ve Patches tek rar bunlarla yap oke ıcınde kurulumda var ben yzadım ıcınde HandyTaskman_S60_Touch-ysncn_ var bunuda kur ram rom olaylarını kontrol edersın okee

erdigutekin

erdigutekin

Üye
bak arakdasım ılk olarak sole
1 telefonu formatlıcan yenıden kuracan bu yenı sıstemı oke
2 format ısı bıtınce yanı yenı sıstemı kurunca ılk olarak e kısmına benım sana yolladıgım klasoru at
3 sonra ınstall server RP+ ve open4all RP+ sadece bu ıkısını aktıf yap sonrada RomPatcherPlus_2.3_LiteVersion-ysncn kur sonra otomatık yap

sertıfıka fılan ugrasma oke ondan senın sıkıntın zaten bu olayları yapınca ole bır sorun kalmıyor oke

al sana RomPatcherPlus_2.3_LiteVersion-ysncn ve Patches tek rar bunlarla yap oke ıcınde kurulumda var ben yzadım ıcınde HandyTaskman_S60_Touch-ysncn_ var bunuda kur ram rom olaylarını kontrol edersın okee

yapıyorum hemen dönücem arkadaşım..

Üst Alt