@n!wa+*R
Üye
Anlayamadım; zaten öyle tema efekti..?querezma peki tema efektini videodaki gibi nasıl yapabilirim bilgin var mı?
Anlayamadım; zaten öyle tema efekti..?querezma peki tema efektini videodaki gibi nasıl yapabilirim bilgin var mı?
Sende tamamen aynı mı? Çünkü ben farklılıklar var. Bu arada bir sorunum daha var denilen herşeyi yaptım oldu. Fakat rom patcher ı menü bir türlü bulamadım sorun nedir acaba?@n!wa+*R™;2126664' Alıntı:Anlayamadım; zaten öyle tema efekti..?
@n!wa+*R™;2098375' Alıntı:Önemli değil ama ben onu beğenmedim dersen 20021192.txt bu dosyayı C/private:10202be9 klasörüne at ve değiştirilsin mi sorusuna evet deeski haline dönsün
???Rain Nd Snow on homescreen of nokia 5800.raR
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu efeckt sorunlu..tema efekti isteyenler olur diye ekledim arkadaşım kusura bakma izinsiz öyle ekledim ama istersen sil....

04.03.2010 SAAT 08:58
Arkadaslar forumdakı tum sıstemlerı kurdum ve denedım dıger arkadasların yaptıgı ıslere saygısızlık olmasın ama ONLARADA TESEKKURLER AMA GEREKTEN BU SISTEM GIBI GUZEL VE HIZLI BI SISTEM GORMEDIM
YAZI FONTUNU DEGISIN ISTERSEZIN SUPER OLUYOR AMA BOLEDE GUZEL
HERKES DENESIN BENDE FUL SİSTEM TAM SİSTEM OLMUYOR DEMEYIN SUPER OLUYOR
SUPER CALISIYOR
SUPER HIZLI
SORUNSUZ
YOL DOSTU
AZ YAKAR
--------------------------------LAZIMLI BİRKAÇ ŞEY---------------------
İÇİNDEKİLER
1-5800 TÜM Patches
2-ÇALISAN C2ZMaker
3-HandyTaskman_S60_Touch-ysncn_
4-OviStore_50_prdSrv_1_5_611-ysncn_
5-RomPatcherPlus_2.3_LiteVersion-ysncn_
buda hazır kalasorler 178mb lık hazır kurulum ve resımlı anlatım
AYRIYETTEN AGAN2 NAGAN2...

Dostlar firmware yükledim emeğinize sağlık çok güzel olmuş fakat ana ekranda bulunan sol tuşu (TELEFON) yok normal numaraları çeviremeyecekmiyiz diğer başka sayfalarda arkadaşlarda bahsetmiş ama bunun bir çözüm yolu yokmudur. Birde telefonumu USB kablosu ile bilgisayara bağladığımda PC SUİTE olarak seçiyorum ama telefon görünmüyor. Fakat depolama ve diğer seçenekleri seçtiğimde telefon görünüyor.Sorun bendemi yoksa genel anlamda böyle bir sorunu olan varmı??
1 sorunun numaralar ıcın menu tusuna bas sanra yesıl tusa bas aramaya numaralar cıkıyor
2 soruna gelınce avi store yanı avi suite kurdun kesın ondan ole yapıyor onu kaldır sorun cozulur eger sorun ola ılgılı degılse driverleri sil ve bunları kur
okadar.............

Ovi stor'mu,Ovi suite mi yani pc'nin teli usb yolu ile tanıyamaması mı sorunun?1.sini yaptım
Fakat 2. sinde Ovi Store yi kaldırmama rağmen yine bağlanmadı.Verdiğin site açılmadı son olarakta driverları sil demende kastın nedir tam olarak?

Ovi stor'mu,Ovi suite mi yani pc'nin teli usb yolu ile tanıyamaması mı sorunun?
Bana detaylı anlatırmısın![]()
Telefonu USB ile bağlayamıyorum. PC SUİTE olarak görmüyor fakat depolama ve diğer seçenekler olarak görüyor.
Arkadaş avi store kaldırmamı söyledi (ki ben bunu yazım hatası olarak algıladım ve ovi store diye düşündüm ve OVİ STORE yi kaldırdım.
Sonuç olarak telefonu bilgisayara bağladığımda PC SUİTE seçtiğimde telefonu görmüyor C ve D olarak ama depolama ve diğer seçenekleri seçtimde görünüyor.
Ovi stor'mu,Ovi suite mi yani pc'nin teli usb yolu ile tanıyamaması mı sorunun?
Bana detaylı anlatırmısın![]()

Kardeşim benim Ygs var daaslında ole bır sorun olmazda arada yapıyorrr ondan dedım kaldır dıye
--------------- Ekleme ---------------
bırde kardes gozukmuyorsun sınavlarmı basladı acaba![]()

bu sıaralar dediğim gibi kaç haftadır üzerindeyim profesyonel sürüm hakkında tam tamam dedim ama gel görki bir sorun ile karşılaştım telde
o yüzden şu an editliyorum hataları felan
verdıgım lınk calısıyor bırde sen pc suıte secınce pc gormuyorsa ovi suıte sıl bana cok oldu pc suıte ve o suıte aynı anda kurunca bazen afallıyor tel baglayınca sasırıyorr ondan okeTelefonu USB ile bağlayamıyorum. PC SUİTE olarak görmüyor fakat depolama ve diğer seçenekler olarak görüyor.
Arkadaş avi store kaldırmamı söyledi (ki ben bunu yazım hatası olarak algıladım ve ovi store diye düşündüm ve OVİ STORE yi kaldırdım.
Sonuç olarak telefonu bilgisayara bağladığımda PC SUİTE seçtiğimde telefonu görmüyor C ve D olarak ama depolama ve diğer seçenekleri seçtimde görünüyor.
Kardeşim benim Ygs var dabu sıaralar dediğim gibi kaç haftadır üzerindeyim profesyonel sürüm hakkında tam tamam dedim ama gel görki bir sorun ile karşılaştım telde
o yüzden şu an editliyorum hataları felan
![]()

Hangi işletim sistemini kullanıyorsun pc de ayrıca Ovi Suite kurulu mu?,Telefonu tanıtıp kayıt ettin mi pc ye?Gerekli tel dosyalarını indirdin mi(yani Pc suite de tanıması için ve bunu taktığın zman pc ye oto bulacaktır ama Ovi Suite kurman lazım en baştaTelefonu USB ile bağlayamıyorum. PC SUİTE olarak görmüyor fakat depolama ve diğer seçenekler olarak görüyor.
verdıgım lınk calısıyor bırde sen pc suıte secınce pc gormuyorsa ovi suıte sıl bana cok oldu pc suıte ve o suıte aynı anda kurunca bazen afallıyor tel baglayınca sasırıyorr ondan oke
tahmın ettımmmm ben bende olan ve benım cozdugum sorunlar hakkında yardımcı olmayacalısıyorum 1. sayfada hazır dosya hazırladım gordun galıba bazılarına ona yonlendırdım detaylı bır anlatım yaptım bastan sonra resımler fılan gereklı bazı ufak tefek seyler fılannn ole gorunce yardım edıyomm
sanada kolay gele rom cıkınca ılk ben denemek ısterım![]()

Hangi işletim sistemini kullanıyorsun pc de ayrıca Ovi Suite kurulu mu?,Telefonu tanıtıp kayıt ettin mi pc ye?Gerekli tel dosyalarını indirdin mi(yani Pc suite de tanıması için ve bunu taktığın zman pc ye oto bulacaktır ama Ovi Suite kurman lazım en başta
Benden sonra denersin![]()
bukadar ugrasıyon yaa dusun sen romu hazırlıyon sıyete koyuyonn aradan 1 saat gecıyor 
He NOKIA:Ama her ne hikmet ise evrensel düşünmek yerine sadece tr dilinikoyduk bu sürümü bunu neden yaptığımız bilmiyoruz fakat biri yeni bir sürüm çıkarırsa aaa pardon biz yeni bir sürümzuahahabukadar ugrasıyon yaa dusun sen romu hazırlıyon sıyete koyuyonn aradan 1 saat gecıyor
NOKIA : HATALARIMIZI DUZELTMEK AMACI ILE 5800XM DE YENI VERSIYON OLAN V50 CIKARMIS BULUNMAKTAYIZ![]()
çıkarınca dilleri halledeceğiz saygılar NOKİA(bu arada kullanıcıya kolaylık olsun diye direk hackli bir güncelleme yaptık size)

He NOKIA:Ama her ne hikmet ise evrensel düşünmek yerine sadece tr dilinikoyduk bu sürümü bunu neden yaptığımız bilmiyoruz fakat biri yeni bir sürüm çıkarırsa aaa pardon biz yeni bir sürümçıkarınca dilleri halledeceğiz saygılar NOKİA(bu arada kullanıcıya kolaylık olsun diye direk hackli bir güncelleme yaptık size)
![]()