5800 Blue RM-356 Firmware Modifikasyon "FİNAL" Editions(Artık beta değil) [By_@n!wa+*R] [Güncllndi]

Sponsorlu Bağlantılar

cix_man

Üye
@n!wa+*R™;2126664' Alıntı:
Anlayamadım; zaten öyle tema efekti..?
Sende tamamen aynı mı? Çünkü ben farklılıklar var. Bu arada bir sorunum daha var denilen herşeyi yaptım oldu. Fakat rom patcher ı menü bir türlü bulamadım sorun nedir acaba?

berkaycik

Üye
Arkadaşım bende beta 1 yüklü kinetik scrool yavaş diye ..Aslında bu daha çok hoşuma gitti kinetiği etkilemeden yükleyebilir miyim acaba yardımcı olur musun

mathman20

Üye
@n!wa+*R™;2098375' Alıntı:
Önemli değil ama ben onu beğenmedim dersen 20021192.txt bu dosyayı C/private:10202be9 klasörüne at ve değiştirilsin mi sorusuna evet de:oke: eski haline dönsün:bye2:

Dediğiniz klasöre verilen dosyayı attım ama üzerine yazılsın mı diye soru sormadı.

BarisOlsun

BarisOlsun

Üye
Rain Nd Snow on homescreen of nokia 5800.raR

BarisOlsun

BarisOlsun

Üye
tema efekti isteyenler olur diye ekledim arkadaşım kusura bakma izinsiz öyle ekledim ama istersen sil....

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
tema efekti isteyenler olur diye ekledim arkadaşım kusura bakma izinsiz öyle ekledim ama istersen sil....
Bu efeckt sorunlu..:oke:

Ben çok öncesinde gördüm bu şimşekli yağmur efecktini,mesala bak bu ana ekranda 3 saniye kalıyor ve geri gidiyor,ayrıca teli de takıyor..:evet:

--------------- Ekleme ---------------

04.03.2010 SAAT 08:58

Arkadaslar forumdakı tum sıstemlerı kurdum ve denedım dıger arkadasların yaptıgı ıslere saygısızlık olmasın ama ONLARADA TESEKKURLER AMA GEREKTEN BU SISTEM GIBI GUZEL VE HIZLI BI SISTEM GORMEDIM
YAZI FONTUNU DEGISIN ISTERSEZIN SUPER OLUYOR AMA BOLEDE GUZEL ;)
HERKES DENESIN BENDE FUL SİSTEM TAM SİSTEM OLMUYOR DEMEYIN SUPER OLUYOR
SUPER CALISIYOR
SUPER HIZLI
SORUNSUZ
YOL DOSTU :D
AZ YAKAR :D
--------------------------------LAZIMLI BİRKAÇ ŞEY---------------------
İÇİNDEKİLER
1-5800 TÜM Patches
2-ÇALISAN C2ZMaker
3-HandyTaskman_S60_Touch-ysncn_
4-OviStore_50_prdSrv_1_5_611-ysncn_
5-RomPatcherPlus_2.3_LiteVersion-ysncn_

buda hazır kalasorler 178mb lık hazır kurulum ve resımlı anlatım

AYRIYETTEN AGAN2 NAGAN2... :D

:sirit:

promac

Üye
Dostlar firmware yükledim emeğinize sağlık çok güzel olmuş fakat ana ekranda bulunan sol tuşu (TELEFON) yok normal numaraları çeviremeyecekmiyiz diğer başka sayfalarda arkadaşlarda bahsetmiş ama bunun bir çözüm yolu yokmudur. Birde telefonumu USB kablosu ile bilgisayara bağladığımda PC SUİTE olarak seçiyorum ama telefon görünmüyor. Fakat depolama ve diğer seçenekleri seçtiğimde telefon görünüyor.Sorun bendemi yoksa genel anlamda böyle bir sorunu olan varmı??

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
Dostlar firmware yükledim emeğinize sağlık çok güzel olmuş fakat ana ekranda bulunan sol tuşu (TELEFON) yok normal numaraları çeviremeyecekmiyiz diğer başka sayfalarda arkadaşlarda bahsetmiş ama bunun bir çözüm yolu yokmudur. Birde telefonumu USB kablosu ile bilgisayara bağladığımda PC SUİTE olarak seçiyorum ama telefon görünmüyor. Fakat depolama ve diğer seçenekleri seçtiğimde telefon görünüyor.Sorun bendemi yoksa genel anlamda böyle bir sorunu olan varmı??

1 sorunun numaralar ıcın menu tusuna bas sanra yesıl tusa bas aramaya numaralar cıkıyor
2 soruna gelınce avi store yanı avi suite kurdun kesın ondan ole yapıyor onu kaldır sorun cozulur eger sorun ola ılgılı degılse driverleri sil ve bunları kur

okadar.............

promac

Üye
1 sorunun numaralar ıcın menu tusuna bas sanra yesıl tusa bas aramaya numaralar cıkıyor
2 soruna gelınce avi store yanı avi suite kurdun kesın ondan ole yapıyor onu kaldır sorun cozulur eger sorun ola ılgılı degılse driverleri sil ve bunları kur

okadar.............

1.sini yaptım :)

Fakat 2. sinde Ovi Store yi kaldırmama rağmen yine bağlanmadı.Verdiğin site açılmadı son olarakta driverları sil demende kastın nedir tam olarak?

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
1.sini yaptım :)

Fakat 2. sinde Ovi Store yi kaldırmama rağmen yine bağlanmadı.Verdiğin site açılmadı son olarakta driverları sil demende kastın nedir tam olarak?
Ovi stor'mu,Ovi suite mi yani pc'nin teli usb yolu ile tanıyamaması mı sorunun?

Bana detaylı anlatırmısın:evet:

promac

Üye

Telefonu USB ile bağlayamıyorum. PC SUİTE olarak görmüyor fakat depolama ve diğer seçenekler olarak görüyor.

Arkadaş avi store kaldırmamı söyledi (ki ben bunu yazım hatası olarak algıladım ve ovi store diye düşündüm ve OVİ STORE yi kaldırdım.

Sonuç olarak telefonu bilgisayara bağladığımda PC SUİTE seçtiğimde telefonu görmüyor C ve D olarak ama depolama ve diğer seçenekleri seçtimde görünüyor.

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
Telefonu USB ile bağlayamıyorum. PC SUİTE olarak görmüyor fakat depolama ve diğer seçenekler olarak görüyor.

Arkadaş avi store kaldırmamı söyledi (ki ben bunu yazım hatası olarak algıladım ve ovi store diye düşündüm ve OVİ STORE yi kaldırdım.

Sonuç olarak telefonu bilgisayara bağladığımda PC SUİTE seçtiğimde telefonu görmüyor C ve D olarak ama depolama ve diğer seçenekleri seçtimde görünüyor.

aslında ole bır sorun olmazda arada yapıyorrr ondan dedım kaldır dıye

bırde kardes gozukmuyorsun sınavlarmı basladı acaba :D

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
aslında ole bır sorun olmazda arada yapıyorrr ondan dedım kaldır dıye

bırde kardes gozukmuyorsun sınavlarmı basladı acaba :D
Kardeşim benim Ygs var da :D:D bu sıaralar dediğim gibi kaç haftadır üzerindeyim profesyonel sürüm hakkında tam tamam dedim ama gel görki bir sorun ile karşılaştım telde:hmmm o yüzden şu an editliyorum hataları felan:oke:

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye

verdıgım lınk calısıyor bırde sen pc suıte secınce pc gormuyorsa ovi suıte sıl bana cok oldu pc suıte ve o suıte aynı anda kurunca bazen afallıyor tel baglayınca sasırıyorr ondan oke

Kardeşim benim Ygs var da :D:D bu sıaralar dediğim gibi kaç haftadır üzerindeyim profesyonel sürüm hakkında tam tamam dedim ama gel görki bir sorun ile karşılaştım telde:hmmm o yüzden şu an editliyorum hataları felan:oke:

tahmın ettımmmm ben bende olan ve benım cozdugum sorunlar hakkında yardımcı olmayacalısıyorum 1. sayfada hazır dosya hazırladım gordun galıba bazılarına ona yonlendırdım detaylı bır anlatım yaptım bastan sonra resımler fılan gereklı bazı ufak tefek seyler fılannn ole gorunce yardım edıyomm ;)

sanada kolay gele rom cıkınca ılk ben denemek ısterım :D

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi

Hangi işletim sistemini kullanıyorsun pc de ayrıca Ovi Suite kurulu mu?,Telefonu tanıtıp kayıt ettin mi pc ye?Gerekli tel dosyalarını indirdin mi(yani Pc suite de tanıması için ve bunu taktığın zman pc ye oto bulacaktır ama Ovi Suite kurman lazım en başta ;)

verdıgım lınk calısıyor bırde sen pc suıte secınce pc gormuyorsa ovi suıte sıl bana cok oldu pc suıte ve o suıte aynı anda kurunca bazen afallıyor tel baglayınca sasırıyorr ondan oke

tahmın ettımmmm ben bende olan ve benım cozdugum sorunlar hakkında yardımcı olmayacalısıyorum 1. sayfada hazır dosya hazırladım gordun galıba bazılarına ona yonlendırdım detaylı bır anlatım yaptım bastan sonra resımler fılan gereklı bazı ufak tefek seyler fılannn ole gorunce yardım edıyomm ;)

sanada kolay gele rom cıkınca ılk ben denemek ısterım :D

Benden sonra denersin:ehe

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
Hangi işletim sistemini kullanıyorsun pc de ayrıca Ovi Suite kurulu mu?,Telefonu tanıtıp kayıt ettin mi pc ye?Gerekli tel dosyalarını indirdin mi(yani Pc suite de tanıması için ve bunu taktığın zman pc ye oto bulacaktır ama Ovi Suite kurman lazım en başta ;)

Benden sonra denersin:ehe

zuahaha :D bukadar ugrasıyon yaa dusun sen romu hazırlıyon sıyete koyuyonn aradan 1 saat gecıyor

NOKIA : HATALARIMIZI DUZELTMEK AMACI ILE 5800XM DE YENI VERSIYON OLAN V50 CIKARMIS BULUNMAKTAYIZ :D

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
zuahaha :D bukadar ugrasıyon yaa dusun sen romu hazırlıyon sıyete koyuyonn aradan 1 saat gecıyor

NOKIA : HATALARIMIZI DUZELTMEK AMACI ILE 5800XM DE YENI VERSIYON OLAN V50 CIKARMIS BULUNMAKTAYIZ :D
He NOKIA:Ama her ne hikmet ise evrensel düşünmek yerine sadece tr dilinikoyduk bu sürümü bunu neden yaptığımız bilmiyoruz fakat biri yeni bir sürüm çıkarırsa aaa pardon biz yeni bir sürüm:D çıkarınca dilleri halledeceğiz saygılar NOKİA(bu arada kullanıcıya kolaylık olsun diye direk hackli bir güncelleme yaptık size):kop::kop:

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
He NOKIA:Ama her ne hikmet ise evrensel düşünmek yerine sadece tr dilinikoyduk bu sürümü bunu neden yaptığımız bilmiyoruz fakat biri yeni bir sürüm çıkarırsa aaa pardon biz yeni bir sürüm:D çıkarınca dilleri halledeceğiz saygılar NOKİA(bu arada kullanıcıya kolaylık olsun diye direk hackli bir güncelleme yaptık size):kop::kop:

:D:D:D:D
tabi tabi tabi tabi :D:D

neyse nokia dan bu aksamlık bukadar yenı versıyonlarla karsınızda olmak dılegı ıle :D

wallaha saka bı yana su flash player olayını nokıa cozsun baska bıse ıstemem :D

Üst Alt