vallaha hocam üzüldüm keşke yayınlasaydın bekledik o kadar sorun ne acaba bişey mi yaptık bilmeden
navigasyonla ilgili problem yaşayan varmı? xperiance gps verisi bekleniyor diyo sürekli..muhtemel hata nerde yardımcı olurmusun?
ana ekrandayken menü ye tıklıyorum önce rehber çıkıyor geri deyince menüye giriyor acaba birtek sorun bendemi geri kalan herşey mükemmel.

Bu yamalar nasıl eklenir, ona göre indireyim
Teşekkür ederim.
Ben orijinal yazılımı tekrar yüklemek istedim, yükleme sonunda tıkanıyor ve telefon açılmıyor artık)
Servise mi götürmeli, yoksa bir yolu var mı ?

Arayan ismini söylemiyor ve müzik değişmiyor ne yaptıysam onlarıda ayarlarsan sevinirim hocam güzel olmus yada sende modu varsa linki ver ben ayarlamaya calısayım..
slm eline saglık kılawyen bozulmasın tşkr çok güzel olmuş ama ev ekranlarını yükleyince dahili birleşen hatası veriyo yardım et nasıl yapacaz bunu????????
Dostum muhteşem olmuş ellerine emeğine sağlık gerçekten mükemmel özellikle v.3![]()
Gerçekten çok muhteşem bir cfw olmuş. Ancak bir hatası var ekran ışığını kısamıyorum. Hep en yüksek ayarda aydınlığı. Bunu nasıl çözebilirim.
ama light control uygulamasını kullanabilirsin 
bunun bi sürümünde qt 4.7 vardı.rica etsem biri onu bana gönderebilir mi? Adres [email protected]

bnde klavye bozuk çalışıyo yatay modda 5800 ın orj klawyesinin ok tuşu fln yok msjı yazıyorum klavyeden çıkmak için düşey moda geçip ok demem gerekiyo
neden kaynaklanıyo bu
xperince.mp3 yaptm oldu da xperience.gif olmuyor hep default çıkıyor sorun ne
hocam X harfi büyük olabilir .
ona bu ara bakamam ama boş vaktimde elden geçiririm![]()