5800 Blue RM-356 Firmware Modifikasyon "FİNAL" Editions(Artık beta değil) [By_@n!wa+*R] [Güncllndi]

Sponsorlu Bağlantılar

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
5800 Blue RM-356 Firmware Modifikasyon "FİNAL" Editions(Artık beta değil) [By_@n!wa+*R] [Güncllndi]
SELAMLAR:bye2:;

Evet arkadaşlar konumun başlığında da yazdığı gibi güncel bir şekilde yaptığım modifikasyonların sonunda FİNALversiyonuna ulaştık:aha::hoba:
Herşeyden önce telefonu hacklemeniz ve Flash işlemini bilmeniz gerekmektedir..Link'e göz atın:oke:http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...5-hack-turkce-and-resimli-anlatim-304566.html
Hemen yeni Firmware(güncelleme) dosyamızın getirdiği yepyeni özelliklere bir göz atalım;

:kac:

**Özellikler;

1.:megafon:Font değiştirildi

2.:megafon:Yeni iconlu extra orjinal klasörler eklendi

3.:megafon:Telefonun açılış animasyonu(birleşen eller) kapatıldı

4.:megafon:Yeni ve çok güzel bir tema efekti koyuldu

5.:megafon:Normalde sadece ayarlardan giriş yapabileceğiniz Tercihler,Temalar,Bağlantı yöneticisi gibi orjinal klasörler menüye taşındı

6.:megafon:Açılışta ram 60 mb oldu

7.:megafon:Telefon hafızası 86 mb'a yükseltildi(kullanıcıya 76 mb alan kaldı)

8.:megafon:Gereksiz diller silinerek yani;Engilizce,Almanca,İtalyanca,Romanca vb. diller hem qwerty-hem yazma dili-hemde telefon dilinden kaldırıldı

9.:megafon:Çalışan uygulamarı gösteren klasör&proğramın sağ üst köşesinde bulunan küçük icon değiştirildi

10.:megafon:XpressMucıc de özel dokunmatik tuş olan media tuşu'na yeni bir efekt verildi

11.:megafon:Telefon formattan sonraki dili direk türkçe olarak değiştirildi

12.:megafon:Kamera için daha kaliteli bir ayar yapıldı

13.:megafon:Ana ekran'nında menüdeki gibi oto dönmesi sağlandı

14.:megafon:Formattan sonraki My nokia&My nokia oto sms kapatıldı

15.:megafon:Galeride foto geçişlerine yeni bir efekt verildi

16.:megafon:Açılıştaki oto çalışan Mesajlar,İşlem kaydı,Rehber ve benzeri uygulamalar kapatıldı

17.:megafon:İnternet önbelleği C: yerine E: olan yığın depolama hafızası olarak değiştirildi

18.:megafon:Kinetik scrolling daha da hızlandırıldı

19.:megafon:Z: bölümüne hack patchleri yerleştirildi

20.:megafon:6 icons ve Navigation ev ekranı temaları eklendi

21.:megafon:Formattan sonra oto açılan hoşgeldiniz ekranı kapatıldı

Capslar;

-->>:megafon:Font ve Extra klasörleri gösteren capslar;

Bu modifiye dosyasıda önce kendi telefonumda tamamen denenerek buraya konulmuştur.Hiç bir risk olmaksızın sistem dosyasını yükleyebilirsiniz:oke:[Kesinlikle tavsiye edilir!!:ehe]

:megafon:Yeni font ile değiştirilmiş ve tema efekti güncellenmiş versiyon..

**Firmware dosyası Üstteki font eklenen hali-[Güncel]

:megafon:Orjinal 5800 Fontu

:megafon:Orjinal 5800 fontuna sahip Firmware dosyası;

Tüm bu uğraşlar ve devamlı güncellediğim firmware dosyaları için umarım boşa emek harcamadığı kanıtlayarak bir TEŞEKKÜR'ü eksik etmezsiniz..:evet:

By

@n!wa+*R™:sirit:

:megafon:**Modifiye Firmware dosyası

• Beğen
Tepkiler: LimePie, Febris, MusTy57 ve 66 diğerleri

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
teşekkürler..

mathman20

Üye
Teşekkürler ama indiremedim.4shareye yükleseniz.

tibet53

Üye
Ellerine sağık. Şuan da birçok program var telde. O yüzden sıfırdan kurmaya üşeniyorum açıkcası.

Acaba senden yeni eklediğin tema ve 6 icons ve Navigation ev ekranı temalarını indirebileceğim bir yer söylebilir misin? Bu temalar çok hoşuma gitti.

Bu arada rompatcher otomatik çalışıyor mu? Yada yenisi yükleyebiliyor muyuz?

Ersin Oktay

Ersin Oktay

Üye
Çok güzelmiş 5800ım olsaydı kesin yklerdim :oke:

suatkah

suatkah

Üye
benim telefonum blue değil black yüklesiem bir problem olur mu??????

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
04.03.2010 SAAT 08:58

Arkadaslar forumdakı tum sıstemlerı kurdum ve denedım dıger arkadasların yaptıgı ıslere saygısızlık olmasın ama ONLARADA TESEKKURLER AMA GEREKTEN BU SISTEM GIBI GUZEL VE HIZLI BI SISTEM GORMEDIM
YAZI FONTUNU DEGISIN ISTERSEZIN SUPER OLUYOR AMA BOLEDE GUZEL ;)
HERKES DENESIN BENDE FUL SİSTEM TAM SİSTEM OLMUYOR DEMEYIN SUPER OLUYOR
SUPER CALISIYOR
SUPER HIZLI
SORUNSUZ
YOL DOSTU :D
AZ YAKAR :D
--------------------------------LAZIMLI BİRKAÇ ŞEY---------------------
İÇİNDEKİLER
1-5800 TÜM Patches
2-ÇALISAN C2ZMaker
3-HandyTaskman_S60_Touch-ysncn_
4-OviStore_50_prdSrv_1_5_611-ysncn_
5-RomPatcherPlus_2.3_LiteVersion-ysncn_

buda hazır kalasorler 178mb lık hazır kurulum ve resımlı anlatım

AYRIYETTEN AGAN2 NAGAN2... :D

defne1990

Üye
arkadaşım emeğine sağlık bende birşey söylemek istiyorum konu hakkında ben navifirmden euro2 turkey RED i bulamadım yada navifirm bulamadı herneyse bende euro turkey navi yi indirdim bu şekilde hackledim 5800 mı sonunda oldu...hatta 5800 ım navi oldu :oke:

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
arkadaşım emeğine sağlık bende birşey söylemek istiyorum konu hakkında ben navifirmden euro2 turkey RED i bulamadım yada navifirm bulamadı herneyse bende euro turkey navi yi indirdim bu şekilde hackledim 5800 mı sonunda oldu...hatta 5800 ım navi oldu :oke:

sen normal 5800 xm ya navımı kurdun arkadasım deneke ıstıyorumda

Revengeful

Emekli Yönetici
teşekkürler

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
Ellerine sağık. Şuan da birçok program var telde. O yüzden sıfırdan kurmaya üşeniyorum açıkcası.

Acaba senden yeni eklediğin tema ve 6 icons ve Navigation ev ekranı temalarını indirebileceğim bir yer söylebilir misin? Bu temalar çok hoşuma gitti.

Bu arada rompatcher otomatik çalışıyor mu? Yada yenisi yükleyebiliyor muyuz?
Open 4 all ve Installer server + yamalarını rom patcher'a girip aktifleştir ve yeniden rom patcher'ı yükle teli resetle artık sorunsuz bir şekilde oto çalışcaktır..:oke:

Nete yaz navi ve 6 icons diye çıkar merak etme ;)

Bu arada rica ederim :evet:

--------------- Ekleme ---------------

:evet:

benim telefonum blue değil black yüklesiem bir problem olur mu??????
Hayır, olmaz sadece işte güncellenme dosyasının sonu yani uzantısı .V02 olmalı o kadar:oke:

Benim telde red ama blue güncelleme dosyasını indiridim yani değişen tek şey içindeki tema :D

Hiç bir sorun olmaz hatta sen blue Firmware dosyalarını indir:oke:

Navi olayına gelince o konuyu araştırdımda tele extra hiç bir özellik kazandırmıyor gps falan h:oke:iç bir ek özellik yok o yüzden ister yap istersen yapma bir şey değişmiyor..

Rİca ederim..

arakdasım ben daha yenı formatladım telımı ve su anda kurdugum tum programlarla c nın hafızası 39mb dustu dırek normal hack yontemını kullandım yanı senınkını degıl sımdı ben bu sıstemı kursam elımdekı tum programları E ye kursam yıne hafıza dusecekmı yanı ram

birde bu font ıstersem degısebılırmıyım sonradan telın kendı fontunu kullanmak ıstıyorumda

arkadasım dosyanı ındıremıyorumm
Bak dostum bir sen bu güncelleme dosyasını indir gerisine karışma..:oke:Çünkü ben zaten tel hafızasını 86 mb yaptım ve 76 'sıda kullanıcıya kalıyor.Ram olayına gelince açılışta 60 mb bişiylere gir çık 58 mb boş kalıyor merak etme ;)
Fontu tekrar değiştirebilirsin Teli usb modunda bağla pc ye ve E:resource de bir klasör aç ismi "Fonts" olacak onun içine s60snr,s60ssb,s60tsb ve S60ZDIGI olarak adlandır yani o fontu 4 kere kopyala yapıştır yap ve bu isimleri ver Fonts klasörüne at ve teli resetle bu kadar ;)
Dosyayı indiremiyorum demişsin ama link te sorun olamaz..:hmmm

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
tamam arkadasım ben sımdı denıcem bak 45 dakka oldu hala ındıremedım 45 dakkadır 1 dakka kaldı dıyor 4 kere denedım ıp degıstım ındırmeyı denedım hala takılıyor bırkeresındede kullanıcı dosyayı sıldıgı ıcın ındırmedım dedı zahmet olmazsa baska bıyerede atarmısın

bırde harıtalar programını ındırıp kurunca c nın alanı kuculuyor bu harıtalatı baska bı yere yukleme sansımız varmı cunkı harıtalara gırınce uydu olarak acınca ınternetten dosya ındırıyor bunları c de tutuyor galıba denedım (ben herseyı E ye kuruyorum )

tesekkurlerr

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
    Konu Sahibi
tamam arkadasım ben sımdı denıcem bak 45 dakka oldu hala ındıremedım 45 dakkadır 1 dakka kaldı dıyor 4 kere denedım ıp degıstım ındırmeyı denedım hala takılıyor bırkeresındede kullanıcı dosyayı sıldıgı ıcın ındırmedım dedı zahmet olmazsa baska bıyerede atarmısın

bırde harıtalar programını ındırıp kurunca c nın alanı kuculuyor bu harıtalatı baska bı yere yukleme sansımız varmı cunkı harıtalara gırınce uydu olarak acınca ınternetten dosya ındırıyor bunları c de tutuyor galıba denedım (ben herseyı E ye kuruyorum )

tesekkurlerr
Dostum ben yine linki kontrol ettim ve hiç bir sorun yok ama sen merak etme bak al bu msn adresim [email protected] kayıt et ben oradan dosyayı atayım ;)

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
ekledım arakdasım

tugrul_27

tugrul_27

Üye
eyvallah kardeş ama rofs dosyası nerde az önce baktım vardı kaldırdın mı ne yaptın hotfile buraya upload etmişsin ne yaptın onu kaldırdın mı

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
tele versıyonu attım gayet guzel hızlı oldu ozellıkle 6 kısayol super olmusssss
*ben 3 sey ıstıyom arakdasım onları soyleyebılırsen super olur
*1: ben yazı fontu eskı telefon fontu nu ıstıyom onu nasıl yapacam
2: 6 ıkonda ev ekranında yanı sag alt kosede tuslar yerıne menu gelmıs onu nerden tus yapacam uygulamalarda bulamadımda
3:birde arakdasım rompachk yuklucem ama yuklenemez dahılı bılesen dıyorr

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
ya ben dediğin gibi yaptım yazdıkların gibi değişlik hiç olmadı

yaw milleti ne kandırıosun yazdıklarının hiçbirisi olmuyor anca telefon hackleniyor oda var forumda hiçbir değişmedi

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
oluyor arakdasım oluyorrr eksıklıgın var heradee

ReaqL

ReaqL

Üye
Bende De bi değişikLik OLmadı. eski firmware dosyasıyLa senın verdıqını deiştrdim flasladım ama hiç bişe deişmedi ?

Üst Alt