Xperience Resurrection Final!! [5800 RM-356 v60.0.003]

Sponsorlu Bağlantılar

PremiumWork

PremiumWork

Üye
:tşk:

messienes55

Üye
acil yardım ! telefon ekranı bembeyaz kaldı :( ???

mahsunece

Üye
arkadaşlar bu CFW mi yoksa orjinal versiyon mu.

lazye

lazye

Üye
ofw edit yani cfw sayılır ama c6 port değil ...

mahsunece

Üye
ofw edit ne demek ki.

lazye

lazye

Üye
ev ekranına widget falan ejkeleyemiyosun... başka bişey yok c6 porttan rami fazla :D am c6 port aha fzla kişileştirilebilir...

mahsunece

Üye
teşekkür ederim:)
Peki diyelim ki bunu yaptık tekrar eski haline dönmek istersek o zaman nasıl olacak.
Hem üstelik owf olduğu için mağazada ki bütün uygulamaları sorunsuz çalıştırır değil mi.

lazye

lazye

Üye
cfw olsada calistirir...
Bunu atar gbi ofw yi bulup ayni sekilde atcksn...

nefrt

nefrt

Üye
Mesajlarda posta kutusu var mı. varsa nasıl kaldırabiliriz. onun için elinde mod var mı

lazye

lazye

Üye
ya şu mediabarı nasıl adam ederiz düzgün çalışmıyor... rompatcherdan aktif ettim ama yinede olmadı hard format falan attım hafıza kartını içimlendirdim ama düzelmedi...

tosyaburak

Üye
kardeş bu cfw hangi teller için

bilaluguz

Üye
ya muhteşem bişey bu gerçekten ellerine sağlık ama müzikçalar seslerini de geliştirsen biraz ses kalıtesini kusursuz olur galiba ellerine sglık gerçekten buyuk iş :))

- - - Eklendi - - -

ya muhteşem bişey bu gerçekten ellerine sağlık ama müzikçalar seslerini de geliştirsen biraz ses kalıtesini kusursuz olur galiba ellerine sglık gerçekten buyuk iş :))

- - - Eklendi - - -

kezban yenge

kezban yenge

Üye
Ortalama ram miktarı kaç?

bilaluguz

Üye
butun cfw leri denedim en hatasız en hızlı en ozellıklı olanı bu helal olsun :) yenısını çıkartırsan ancak onu yuklerım :)

- - - Eklendi - - -

butun cfw leri denedim en hatasız en hızlı en ozellıklı olanı bu helal olsun :) yenısını çıkartırsan ancak onu yuklerım :)

- - - Eklendi - - -

ram mıktarı bende butun uygulamalar yuklu olduğu halde 63 lerde oluyor :)

karasuvari

karasuvari

Üye
rompatcher da otobaşlat'a alın derken ne demek istedin usta? rompatcher hem ingilizce hem de öyle bir seçenek yok..reset anlamında mı otobaşlat? bir de menü'ye her girmede rehber açılıyo..bir de mediabarda keylock ikonuna tıklayınca görüntülere, accel switch butonuna tıklayınca çevrimiçi paylaşıma(ki bu gereksiz uygulamayı cwf'de ne işi var :s =) ) ve bluetooth butonuna tıklayınca video merkezi ne giriyo...herşey altüst olmuş yani..:( ayrıca rompatcher'da c2zbin THUMB,SmallButtons,Smart İnstaller Fix Yamaları yok...

sallıncak

Üye
en iyisi buydu teşekürler ama bi kusuru var medibar accel switch çalışmıyo başka bişeye giriyor :/

varolvali

Üye
Likte sorun var usta bee bi düzelticen mii mediafire açilmadi

mustafa098

Üye
bende yüklemek istiyorum ama daha önce hiç yapmadım bu işlemleri biri yardımcı olabilir mi

albayyywolf

Üye
arama yapmıyor gelen aramaları göstermiyor kardeş

Üst Alt