selimakyazi61
Üye
yapıyorum hemen dönücem arkadaşım..
İYİ BAKEM BEKLİYOMM HAYIRLI HABERLERİNİ

yapıyorum hemen dönücem arkadaşım..

YAWWW BEN Mİ ÇOK SALAĞIM ANLAMADIMİYİ BAKEM BEKLİYOMM HAYIRLI HABERLERİNİ![]()
KARDEŞ ROM U HAFIZA KARTINA ATIYORUM AMA SERTİFİKALANDIRMADAN AÇILMIYOR??? 
YAWWW BEN Mİ ÇOK SALAĞIM ANLAMADIMKARDEŞ ROM U HAFIZA KARTINA ATIYORUM AMA SERTİFİKALANDIRMADAN AÇILMIYOR???
--------------- Ekleme ---------------
ya arkadaşım hiç uğraşmasak ben tel.i telefoncuya götürsem yapar mı???
yawww ben mi çok salağım anlamadım :d kardeş rom u hafıza kartına atıyorum ama sertifikalandırmadan açılmıyor???
--------------- ekleme ---------------
[sıze=4]ya arkadaşım hiç uğraşmasak ben tel.i telefoncuya götürsem yapar mı???[/sıze]
n97 için uyumlumudur bu?
özelden msj atamıyorum arkadaşım istersen msn adresimi vereyim?bak arakdasım tum olayı hazır kopyala yapıstır yaparak halledebılecegın resımlı bır anlatım yapıyon lınk verecem halledersın okeee
hayır
[sıze=4]tamam kardeş bekliyorum ayrıca sana ne kadar teşekkür etsem de az olmasa bile çok uğraştın allah razı olsun[/sıze]özelden msj atamıyorum arkadaşım istersen msn adresimi vereyim?
özelden msj atamıyorum arkadaşım istersen msn adresimi vereyim?
[sıze=4]tamam kardeş bekliyorum ayrıca sana ne kadar teşekkür etsem de az olmasa bile çok uğraştın allah razı olsun[/sıze]
tamam bekliyorum ona da teşkkür ettim =)bak arkadasım 178 mb lık dosaya ındır anlatımı yap super bır sıstem
[sıze=4]link birazdan yukleniyor oke[/sıze]
[sıze=2]bırde bana degıl @n!wa+*r™ tesekkurler asıl usta o oke[/sıze]
[ımg]http://i1003.hizliresim.com/2010/3/12/588.jpg[/ımg]
tamam bekliyorum ona da teşkkür ettim =)
%40 dan gıdıyor oke
yukledım arkadasım ındır kur

İNİYO KARDEŞİM İYİ HABERLERİMİ VERİCEM ALLAH RAZI OLSUN

artık takıldıgın yer olursa yarın halledelım oke hadı kolay gele ama bundada takılırsan dıyecek baska sozum yok![]()
merak etme yapabilirim
görüşürüz iyi gecelerArkadaşım herşey çok iyi gerçekten eline sağlık. Ama dikkatimi çeken bir iki nokta oldu. İlki şu tema efekti. Video koymuşsun ama aralarında sadece benzerlik var aynısı değil yani. Ayrıca yazı stilinde de ı yıda i yazıyor. Ama canın sağolsun yinede. Çünkü telefon acayip bir şekilde hızlandı. Tekrar tekrar teşekkürler. Bu arada birşey sormak istiyorum acaba yeni bir düzenleme ile telefondaki mini qwerty klavyenin boyu büyütülebilir mi?
bunda da takılırsam telefonu satarım artıkmerak etme yapabilirim
görüşürüz iyi geceler
Yolda yürürken iki el ile tutup yazmak zor oluyor o yüzden. Var mı peki dediğim gibi yapmanın yolu?Dostum zaten telefonu yan çevirince büyük klavye olmuyor mu,gerek var mı ki![]()
querezma peki tema efektini videodaki gibi nasıl yapabilirim bilgin var mı?