5800 Blue RM-356 Firmware Modifikasyon "FİNAL" Editions(Artık beta değil) [By_@n!wa+*R] [Güncllndi]

Sponsorlu Bağlantılar

erdigutekin

erdigutekin

Üye
İYİ BAKEM BEKLİYOMM HAYIRLI HABERLERİNİ :d:
YAWWW BEN Mİ ÇOK SALAĞIM ANLAMADIM :D KARDEŞ ROM U HAFIZA KARTINA ATIYORUM AMA SERTİFİKALANDIRMADAN AÇILMIYOR??? :vur

--------------- Ekleme ---------------

ya arkadaşım hiç uğraşmasak ben tel.i telefoncuya götürsem yapar mı???

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
YAWWW BEN Mİ ÇOK SALAĞIM ANLAMADIM :D KARDEŞ ROM U HAFIZA KARTINA ATIYORUM AMA SERTİFİKALANDIRMADAN AÇILMIYOR??? :vur

ya arkadaşım hiç uğraşmasak ben tel.i telefoncuya götürsem yapar mı???

dostum bak arakdasım yanlıs bıseler yapıyon kesınnn %100 yanı olmama olasılıgı yok oke sıralamada yanlıslıkların var bence ıstersen beraber yapalım oke ozelden yaz

iOS Developer

iOS Developer

Üye
n97 için uyumlumudur bu?

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
yawww ben mi çok salağım anlamadım :d kardeş rom u hafıza kartına atıyorum ama sertifikalandırmadan açılmıyor??? :vur

--------------- ekleme ---------------

[sıze=4]ya arkadaşım hiç uğraşmasak ben tel.i telefoncuya götürsem yapar mı???[/sıze]

bak arakdasım tum olayı hazır kopyala yapıstır yaparak halledebılecegın resımlı bır anlatım yapıyon lınk verecem halledersın okeee

n97 için uyumlumudur bu?

hayır

erdigutekin

erdigutekin

Üye
bak arakdasım tum olayı hazır kopyala yapıstır yaparak halledebılecegın resımlı bır anlatım yapıyon lınk verecem halledersın okeee

hayır
özelden msj atamıyorum arkadaşım istersen msn adresimi vereyim?

[sıze=4]tamam kardeş bekliyorum ayrıca sana ne kadar teşekkür etsem de az olmasa bile çok uğraştın allah razı olsun[/sıze]

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye

[sıze=4]tamam kardeş bekliyorum ayrıca sana ne kadar teşekkür etsem de az olmasa bile çok uğraştın allah razı olsun[/sıze]

BAK ARKADASIM 178 MB LIK DOSAYA INDIR ANLATIMI YAP SUPER BIR SISTEM

http://uploaded.to/file/mw930f

BIRDE BANA DEGIL @n!wa+*R™ TESEKKURLER ASIL USTA O OKE;)

erdigutekin

erdigutekin

Üye
bak arkadasım 178 mb lık dosaya ındır anlatımı yap super bır sıstem

[sıze=4]link birazdan yukleniyor oke[/sıze]

[sıze=2]bırde bana degıl @n!wa+*r™ tesekkurler asıl usta o oke;)[/sıze]

[ımg]http://i1003.hizliresim.com/2010/3/12/588.jpg[/ımg]
tamam bekliyorum ona da teşkkür ettim =)

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
erdigutekin

erdigutekin

Üye
artık takıldıgın yer olursa yarın halledelım oke hadı kolay gele ama bundada takılırsan dıyecek baska sozum yok :D

bunda da takılırsam telefonu satarım artık :D merak etme yapabilirim :D görüşürüz iyi geceler

cix_man

Üye
Arkadaşım herşey çok iyi gerçekten eline sağlık. Ama dikkatimi çeken bir iki nokta oldu. İlki şu tema efekti. Video koymuşsun ama aralarında sadece benzerlik var aynısı değil yani. Ayrıca yazı stilinde de ı yıda i yazıyor. Ama canın sağolsun yinede. Çünkü telefon acayip bir şekilde hızlandı. Tekrar tekrar teşekkürler. Bu arada birşey sormak istiyorum acaba yeni bir düzenleme ile telefondaki mini qwerty klavyenin boyu büyütülebilir mi?

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
Arkadaşım herşey çok iyi gerçekten eline sağlık. Ama dikkatimi çeken bir iki nokta oldu. İlki şu tema efekti. Video koymuşsun ama aralarında sadece benzerlik var aynısı değil yani. Ayrıca yazı stilinde de ı yıda i yazıyor. Ama canın sağolsun yinede. Çünkü telefon acayip bir şekilde hızlandı. Tekrar tekrar teşekkürler. Bu arada birşey sormak istiyorum acaba yeni bir düzenleme ile telefondaki mini qwerty klavyenin boyu büyütülebilir mi?

arkadasım yazı fontu degıstırebılırsın oke degıstır orjınal font olsun yada orjınal fontlu rom ındır oke

bunda da takılırsam telefonu satarım artık :D merak etme yapabilirim :D görüşürüz iyi geceler

arakdasım sende ne yaptın bakem anlat bakemm

cix_man

Üye
querezma peki tema efektini videodaki gibi nasıl yapabilirim bilgin var mı?

Bosnalı86

Üye
Dostum zaten telefonu yan çevirince büyük klavye olmuyor mu,gerek var mı ki :ehe

cix_man

Üye
selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
querezma peki tema efektini videodaki gibi nasıl yapabilirim bilgin var mı?

senın burdan ındırdıgın rom dosyasını nokıa editor ıle acarak efek dosyasını degıserek tekrar sıstem kurarak halledebılırsın saglam olur oke

Üst Alt