(19.09.2010) Nokia 5800XM İçin N97 Mini MegaloManiaX V1-V2 FW (4x4-4x5-Orjinal Menu)

Sponsorlu Bağlantılar

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
saol da abi ben officeyide kaldırmak istiyordum... :s

--------------- Ekleme ---------------

sadece senin FW den bu iki programı kaldırmak istiyorum... bende NokiaEditor Beta4 var illa 2 lazımsa onuda indireyim...

betayı kullanmadım ama büyük ihtimal aynı işi görür. Onunlada istersen kaldırabilirsin.

adakaya1994

Üye

Adobe Reader için fwyi editlemene gerek yok. Alttaki linkten sorunsuz versiyonu kurabilirisin. Sadece 2 Adobe Reader olcak. Sen fw'nin içinde gelen versiyonun simgesini menude kullanmadığın bir klasöre atarsın.

Quick Office için daha araştırmadım..

Web'e gir ve bağlantıyı her zaman sormasına ayarla :oke:

Malesef çözüm olmuyor mesela emailleri kontrol amaçlı otomatik baglanıyor sonra baglantıyı kesmiyor otomatik olarak illa benim bağlantı yöneticisinden kesmem gerekiyor. Fwyi tekrar yüklemem çözüm olur heralde kimsede yok böyle bir sorun çünkü. :hmmm

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
kardeş artık telefonum garanti dışımı? orijinal yazılım yüklü şu anda önceden cfw yüklemiştim artık orijinal fw işe yaramazmı garanti için.

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
kardeş artık telefonum garanti dışımı? orijinal yazılım yüklü şu anda önceden cfw yüklemiştim artık orijinal fw işe yaramazmı garanti için.

Garanti dışı değil merak etme. Telefonun product codeunu deişmediğin sürece garanti dışı değil. Ben modifiye fw atarken usb kablosu çıkması sonucu 5800'ımı garantiye göndermek durumunda kalmıştım. Bi güzel yeni versiyonu yükleyip geri göndermişlerdi :)

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
şu anda v51 orijinal versiyondayım teknik servis garanti dışı kaldı dediklerinde korktum daha 1 senesi var garantisinin inş bişey olmaz ya.

Kardeş Bir Daha Senden Ricam Var Ama Mutlak Bunu Modifiyeye Koy Şarj Çok Kısa Ömürlü Bunu Bi Hallet Valla Bende Bu İşe Başlıcam Zaten Firmware Türkçeleştirmeyi Tamamen Öğrendim.

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
abi bu NokiaEditor 2de apps klasörü var onun içine mi atacam bu quickoffice.app yi filan???

tmm buldum buldum tools içindeymiş ordan siliyoruz destek için saol... :D

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
şu anda v51 orijinal versiyondayım teknik servis garanti dışı kaldı dediklerinde korktum daha 1 senesi var garantisinin inş bişey olmaz ya.

Kardeş Bir Daha Senden Ricam Var Ama Mutlak Bunu Modifiyeye Koy Şarj Çok Kısa Ömürlü Bunu Bi Hallet Valla Bende Bu İşe Başlıcam Zaten Firmware Türkçeleştirmeyi Tamamen Öğrendim.

O halledilebilecek bir mesele olsa zaten şuan forumlarda olurdu. Widget ekranı zaten şuan minimum seviyede harcıyor. Ama bu bile yeterli deil 5800 için.

rapboi

Üye
Selamlar öncelikle paylaşım için teşekkürler.
Ben de c6 ile pek fark göremedim.Mfe ismindeki boş klasör ve oyunların hicbirinin olmayışı dışında.
Ayrıca yükledikten sonra usb ile pc ye bağlandığımda teli N97 mini olarak görüyor(bazı arkadaşlar istemiş ben hiç ekstra birşey yapmadım bilginize)
Birazdan da ovi güncelleyip içerikleri deneyeceğim beğendiğim değişiklik görürsem paylaşırım.
Emeğine sağlık ama sanki eksikler var gibi ama emin değilim stabil başlıklo c6 fw daha iyi gibime geliyor ama deneyip göreceğiz iyi paylaşımlar

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
yok abi bu daha ii yha diğeri (c6) sorunlu sanki dosya yüklemesinde filan tam kurmuyor gibi %75i doluyor yüklendi filan yazıyor bu daha ii ekran kalitesi olarakta bu daha... ama karar sizin... :D

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
yok abi bu daha ii yha diğeri (c6) sorunlu sanki dosya yüklemesinde filan tam kurmuyor gibi %75i doluyor yüklendi filan yazıyor bu daha ii ekran kalitesi olarakta bu daha... ama karar sizin... :D

O temadan kaynaklanıyor kardeş :oke: Temanın yükleme iconunda hata var.

Selamlar öncelikle paylaşım için teşekkürler.
Ben de c6 ile pek fark göremedim.Mfe ismindeki boş klasör ve oyunların hicbirinin olmayışı dışında.
Ayrıca yükledikten sonra usb ile pc ye bağlandığımda teli N97 mini olarak görüyor(bazı arkadaşlar istemiş ben hiç ekstra birşey yapmadım bilginize)
Birazdan da ovi güncelleyip içerikleri deneyeceğim beğendiğim değişiklik görürsem paylaşırım.
Emeğine sağlık ama sanki eksikler var gibi ama emin değilim stabil başlıklo c6 fw daha iyi gibime geliyor ama deneyip göreceğiz iyi paylaşımlar

En Stabili tabikide şuan o. Bende stabil c6 kullanıyorum. Bu sadece ovide daha fazla içeriğe ulaşmak için yapılmış bir makyaj

wagh

Üye
bişey sorucam.5800 a hackli fw ler modifiyler yükleyince garnti dışı kalıyor mu ve yeni bir güncelleme gelince yüklenebiliyor mu.lütfen cevapppp

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
bişey sorucam.5800 a hackli fw ler modifiyler yükleyince garnti dışı kalıyor mu ve yeni bir güncelleme gelince yüklenebiliyor mu.lütfen cevapppp

Bunun cevabını zaten verdim konuyu biraz araştırsan zaten görürdün.

Product Codenuzu Değiştirmediğiniz Sirece Garanti Dışı Kalmaz. Güncelleme Genlice Zaten Forumlardan Öğrenip Yükleyebilirsin

henes_42

henes_42

Üye
sayın megalomaniax kardeş 1.sayfayı bugün yenilemişsin, yeni bir çalışmamı eklediniz bugün itibariyle.

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
sayın megalomaniax kardeş 1.sayfayı bugün yenilemişsin, yeni bir çalışmamı eklediniz bugün itibariyle.

Hayır birkaç pm aldım widgete kişi eklemede sorun yaşayanlardan. O yüzden basitleştirilmiş bir şekilde ekrana kişilerin nasıl yerleştirileceğini anlattım :)

Konuyu takip etmeniz hoşuma gitti teşekkürler :oke:

henes_42

henes_42

Üye
Hayır birkaç pm aldım widgete kişi eklemede sorun yaşayanlardan. O yüzden basitleştirilmiş bir şekilde ekrana kişilerin nasıl yerleştirileceğini anlattım :)

Konuyu takip etmeniz hoşuma gitti teşekkürler :oke:

takip etmezmiyiz, kendi adıma yeni bir güncelleme, yeni bir çalışmanız olurmu ki diye bakıyoruz. cevap verebileceğimiz sorun yaşayan arkadaş olursa onlara cevap vermeye çalışıyoruz, modifiyemizi aldık işimiz bitti deyip çekip gitmiyoruz, Teşekkürler

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
takip etmezmiyiz, kendi adıma yeni bir güncelleme, yeni bir çalışmanız olurmu ki diye bakıyoruz. cevap verebileceğimiz sorun yaşayan arkadaş olursa onlara cevap vermeye çalışıyoruz, modifiyemizi aldık işimiz bitti deyip çekip gitmiyoruz, Teşekkürler

Saolasın..

İki fwde en stabil şeklinde. İçin istekteki bütün modlarıda tamamladım. İsteyen fwsini dosyalarla modlayabiliyor. Şuan üzerinde çalşılan N97 FW entegre ve benim ekstradan üzerinde çalıştığım CorePlayer 5800 Entegre.

Bunlarla ilgili bir aşama kaydedildiğinde direk burda olacaktır :oke:

okeane3110c

okeane3110c

Üye
ellerine sağlık kardeşim süper olmuş teşekkür ediorum bir sorum olucaktı rom patcher flan bulamadım gizlimi acaba ?

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
ellerine sağlık kardeşim süper olmuş teşekkür ediorum bir sorum olucaktı rom patcher flan bulamadım gizlimi acaba ?

Telefon yükleme konusunda hackli. İstediğin programı yükleyebilirsin. Ancak ben sys private gibi klasörlere de erişmek istiyorum dersen RomPatcheri sis dosyasıyla kurabilirsin. Alttaki sorunsuzdur ve oto başlatması vardır

3434x

Üye
bütün herşeyi yapıyorum, flasha bastıktan sonra power tuşunada bir kez basıyorum ama program telefonu görmüyo :S:S

wagh

Üye
arkadaşlar bu fw yi yükledikten sonra hard format atınca telefon orjinal yazılıma mı dönüyor????

Üst Alt