(19.09.2010) Nokia 5800XM İçin N97 Mini MegaloManiaX V1-V2 FW (4x4-4x5-Orjinal Menu)

Sponsorlu Bağlantılar

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
walla u konuya ilk mesajı ben yazmıştım o günden beri sadece bu yazılımı kullandım gerçekten çok hoş tebrik etmek lazım şarj problemim vardı bu yazılımda düzeldi 3 güne yakın gidiyor hız olarak iyi tek sorun video izlerken resetlenme yapıyor ama video izlemediğim için pek bu soruna rastlamıyorum teşekkür etmek lazım melogamanix.

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
dostum v20 yede ayar çeksene :)

C6 v20 Resmi olarak çıkmamıştır. Sanırım PNHT forumlarında ortaya çıkan c6 v20 diye adlandırılan fwden bahsediyorsunuz. Bu fw dil bakımından farklı bir sistem kullanmaktadır. Entegre şuan için %100 mümkün değildir. FW'yi denemedim. Nasıldır bilmem. MaxiCep'te v20 ile ilgili konuyu gördüğümde sırf kullanıcılar için fw dosyalarını indirip Türkçeleştirmeye çalıştım. Ancak dediğim gibi dil sistemi farklı ve şuan için entegresi %100 mümkün değil. O FW için yeni bir dil paketi yazılması gerekiyor. Yarım işi sevmediğim için bende v20'ye el atma işini bıraktım. FW iyi olduğu için değil. Sırf MaxiCep üyelerinden c6 v20 adlı fwyi kullanmak isteyenler Türkçe kullansın diye el atmıştım. Ama yarı ingilizce yarı türkçe bir versiyon çıkarmaktansa hiç el atmamak daha iyi diye düşündüm. Ve bu fw ile ilgili çalışmalarımı askıya aldım.

walla u konuya ilk mesajı ben yazmıştım o günden beri sadece bu yazılımı kullandım gerçekten çok hoş tebrik etmek lazım şarj problemim vardı bu yazılımda düzeldi 3 güne yakın gidiyor hız olarak iyi tek sorun video izlerken resetlenme yapıyor ama video izlemediğim için pek bu soruna rastlamıyorum teşekkür etmek lazım melogamanix.

Asıl ben teşekkür ederim sizlere :oke:

Video reset sorunu PNHT entegre codec dll dosyalarından kaynaklanıyor. Şuan için bu hatayı %100 çözecek bir mod mevcut değildir. Ancak entegre edenlerin düzeltebileceği birşey.

karkarkara

Üye
Yazılım müthiş hatta nokia'nın yazılımlarından da öte bir seviyede çok teşekkür ediyorum uzun süredir kullanıyorum.Ancak şöyle bir sorun oluştu 5800v52yi kuracağım tekrar ama şimdi telefonu bağladığımda bilgiasyara phone not found diyor ben şuna yoruyorum n97 yazılımı yükleyince *#0000# yapınca rm code için 555 diyor indirdiğim dosya rm 356 için olan ama bilemiyorum size bir danışayım dedim.Ayrıca bu süre zarfında windows 7 ye de geçtim onun etkisi olabilir mi?Kısaca bu fw yi yükledim çok memnunum ama yeni fw atmak için birşeyler yapamıyorum.Şimdiden teşekkürler ilginiz için...

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
Yazılım müthiş hatta nokia'nın yazılımlarından da öte bir seviyede çok teşekkür ediyorum uzun süredir kullanıyorum.Ancak şöyle bir sorun oluştu 5800v52yi kuracağım tekrar ama şimdi telefonu bağladığımda bilgiasyara phone not found diyor ben şuna yoruyorum n97 yazılımı yükleyince *#0000# yapınca rm code için 555 diyor indirdiğim dosya rm 356 için olan ama bilemiyorum size bir danışayım dedim.Ayrıca bu süre zarfında windows 7 ye de geçtim onun etkisi olabilir mi?Kısaca bu fw yi yükledim çok memnunum ama yeni fw atmak için birşeyler yapamıyorum.Şimdiden teşekkürler ilginiz için...

Orjinal fwyi Navifim ile indirip. JAF ile atın.

karkarkara

Üye

Orjinal fwyi Navifim ile indirip. JAF ile atın.

Sorun orada zaten rm-356 olarak yapıyorum eskisi gibi ancak görmüyor diyorum ki şimdi rm-555 olarak görüyor da o yüzden mi olmuyor diye neyse biraz daha deneyeyim biraz ilerleme var şimdilik :)

SilentOne

SilentOne

Üye
teşşekürler

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
addmin

addmin

Üye
Harika bir fw teşekkürler türkçeleşridiğin için. . T9 Sorunu yok Ve kesinlikle görünüşüne göre en hızlı fw .. Saol Mega

ugur7

ugur7

Üye
hacı bu fw nin versiyonu kaç?

prani

Üye
yaa benim tell n97 mini RM-555 v 12.0.110. bu fw'yi yukleyebiliyormuyum, yoksa bi sorunla karşılaşma ihtimalim varmı. simdiden teşekkurler

bobkarepantolon

Üye
acaba qwerty klavye yerine f klavye yapılabilir mi? Milli klavyemizi kullanalım ayrıca daha hızli yayılıyor.

orhnkya

orhnkya

Üye
tesekurler :)

bobkarepantolon

Üye
F klavye soran arkadaşı tebrik ediyorum. Ben de istiyorum eğer öyle bir şey olacaksa. Zaten q da yazamıyorum ben.

Üst Alt