Hocam yeni yüklediğini kurdum ramblow içinde yoktu onu krudum ram kullanımına baktım 35MB GÖSTERİYOR.
orjinal c6 yımı denesem bu melezimi arada kaldım MegaloManiaX arkadaşım hangisi daha stabil sence bunların yada daha ii..
C6 Orjinal Daha Stabil. Birazdan Onu Da Güncelleyeceğim. Ram'de ufak dengelemeler yaptım.
ii bari bekliyim orj yüklerim sağol...n97 tam safkan çıkarsa onu deneriz..

cihaz güncelleme ekranında modelde resimdeki gibi n97 mi yazıyor n97 n gage direk yükleniyor mu orjinaldeki gibi
4x5 menüde yok normal menü olarka açıldı varmı bir çözüm
N97 Safkan İçin PNHT Ekibini Bekleyeceğiz..
--------------- Ekleme ---------------
Evet N97 Mini Yazıyor. N-Gage Yüklenir Ama Şuan Oynayabileceğin Tek Oyun Asphalt Olur. 5800 3D Motoruna Sahip Değil Çünkü
Yenilenme öncesi denemiştim yüklenmedi ngage desteklenmedigini belirtti sadece c6 fw üzeri makyaj bence belki bi kaç küçük düzenleme ve bildigim kadarıylada n97de 3D motoruna sahip degil?

Zaten Orjinal N97 Yüklenmiyor. Forumlardaki 5800 İçin Olan N-Gage İnstallerdan Bahsettim Ben. 3D Motoruna Sahip. Bu Yüzden N97 'ye N-Gage Programı Çıktı Ama 5800XM'e Çıkmadı![]()
Bilgi için teşekkürler. Beni olmadıgını düşünmeye iten şey ise bir tanıdıgımda var n97 ngage oyunlarını karşılaştıramadım tabi 5800la ama bildigimiz symbian oyunlarda performans aynı gibi. Asphalt4 gibi 3D oyunlarda özellikle barizleşiyor performans.
Sonuçta N-Gage Programını N97'ye Nokia Çıkardı. Yani Başka Bir Telefon İçin Çıkardığı Programını İsmini Bile Değiştirmeden N97'ye Çıkardı. Tabi Herkes Çok Sevindi. Özellikle 5800XM Kullanıcıları Programın Kendilerine De Çıkacağından Emindi. Ama Unuttukları Şey Buydu. Nokia'nın 5800'a Çıkarmamasının Asıl Nedeni 5800'da 3D Motorunun Olmayışıydı
Bilmemek deil öğrenmemek ayıpSonuçta N-Gage Programını N97'ye Nokia Çıkardı. Yani Başka Bir Telefon İçin Çıkardığı Programını İsmini Bile Değiştirmeden N97'ye Çıkardı. Tabi Herkes Çok Sevindi. Özellikle 5800XM Kullanıcıları Programın Kendilerine De Çıkacağından Emindi. Ama Unuttukları Şey Buydu. Nokia'nın 5800'a Çıkarmamasının Asıl Nedeni 5800'da 3D Motorunun Olmayışıydı
![]()
iş cep sorunu falan varmı bahseden olmamış hiç teşekkürler
N-gage oyunlarının hepsini oynarsınız 5800da ya ne 3Dsi? ben hepsini oynayabiliyorum N97 için yapılmış olanları ama malesef trial sürümlerinioynanmaz diye söylemeyin çok rahat açıyo oynanılıyor tek sorun tuş olmadığından virtual keyboard kullanmak zorunda kalıyoruz