şimdi bakıyorum :d
şimdi su menuyu nasl 4*5 yapcaz 
: bu siteyi sewiyorm 

arkadaşım bunu indir bu ingilizce:c2z-Istall Server RP+ ve Open4All RP+ yeşi daireli ve sarı otomatik acçılıo onların altında Installserver_FP2 ve Open4All_RP+ var onları acamıyorum
--------------- Ekleme ---------------
bnde C2zmaker rusca bişey anlamıyorym kacıncı sıradaki seylere tıklayacagımı acıklar mısın? belki ondandır
atches e taşıcaksın bu kadar...c2z-Istall Server RP+ ve Open4All RP+ yeşi daireli ve sarı otomatik acçılıo onların altında Installserver_FP2 ve Open4All_RP+ var onları acamıyorum
--------------- Ekleme ---------------
bnde C2zmaker rusca bişey anlamıyorym kacıncı sıradaki seylere tıklayacagımı acıklar mısın? belki ondandır
ya bide bnm sağ üstteqi express iconu calısmaz oldu acılısta calısıor sonradan calısmaz oluo
Peki mesaj okuyucuyu nasıl calıştırabilirm?
can_1981_
bu modlar yapan arkadaşlardan küçük bi ricam olacak arkadaşlar... bu c6 yada n97 mini değilde 5800 ın v51 sürümünün orjinalini widget ekran ve 4*5 menü yapabilirmiyiz acaba rica etsem ? çünki c6ların çoğunda lüzümsüz bi çok uygulama var ayrıca bi çok eksiklik ve problem var. rica etsem ??? olumlu yada olumsuz cvp bekliyorum...
Arkadaşım forumda adobe ve office olmayan 4x5 menü 5800 n97 (c6) FWler var...
Telefon yükleme konusunda hackli. İstediğin programı yükleyebilirsin. Ancak ben sys private gibi klasörlere de erişmek istiyorum dersen RomPatcheri sis dosyasıyla kurabilirsin. Alttaki sorunsuzdur ve oto başlatması vardır
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız