(19.09.2010) Nokia 5800XM İçin N97 Mini MegaloManiaX V1-V2 FW (4x4-4x5-Orjinal Menu)

Sponsorlu Bağlantılar

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
o zaman sorun olmamalı bir daha dene... :s

keansue

keansue

Üye
yeniden yapınca oldu şimdi kuruyor

--------------- Ekleme ---------------

kurdum walla oldu :D:D şimdi bakıyorum :d

olay bu kadar beyler bnm gibi bi ezik bile bunları yaptı herkese su raamzan ayında cok tesekkur edıyorum :D şimdi su menuyu nasl 4*5 yapcaz :D:D: bu siteyi sewiyorm :D:D:D

telefon gercekten hızlandı arayüz muhtesem tel n97 mini olarak görülüyor xd

keansue

keansue

Üye
aynen dediğini uyguladım ancak olmadı

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
Peki indirip yamasını aktifleştirdin mi onlar önemli
ii oku kardeşim...

can_1981_

Üye
bu modlar yapan arkadaşlardan küçük bi ricam olacak arkadaşlar... bu c6 yada n97 mini değilde 5800 ın v51 sürümünün orjinalini widget ekran ve 4*5 menü yapabilirmiyiz acaba rica etsem ? çünki c6ların çoğunda lüzümsüz bi çok uygulama var ayrıca bi çok eksiklik ve problem var. rica etsem ??? olumlu yada olumsuz cvp bekliyorum...

keansue

keansue

Üye
c2z-Istall Server RP+ ve Open4All RP+ yeşi daireli ve sarı otomatik acçılıo onların altında Installserver_FP2 ve Open4All_RP+ var onları acamıyorum

bnde C2zmaker rusca bişey anlamıyorym kacıncı sıradaki seylere tıklayacagımı acıklar mısın? belki ondandır

amocan_35

amocan_35

Üye
c2z-Istall Server RP+ ve Open4All RP+ yeşi daireli ve sarı otomatik acçılıo onların altında Installserver_FP2 ve Open4All_RP+ var onları acamıyorum

bnde C2zmaker rusca bişey anlamıyorym kacıncı sıradaki seylere tıklayacagımı acıklar mısın? belki ondandır
arkadaşım bunu indir bu ingilizce: burdan seçeneklere tıklayıp generate diyeceksin sonra c2z.rmp yi e: den E:patches e taşıcaksın bu kadar...

keansue

keansue

Üye
ya bide bnm sağ üstteqi express iconu calısmaz oldu acılısta calısıor sonradan calısmaz oluo

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi

ilk sıradaki içinde c2z.rmp diye zaten yazıyor. Sen napcaksın rusca kısımlarını. ondan oluşturduktan Sonra yapacağın kısımlar altta yazıyor. Harfiyen yapmazsan aynı menü gelir ekrana

İçindeki Resource Klasörünü C:\Resource ile değiştirin. Telefonu Yeniden Başlatın.
Başlattıktan Sonra Menü'yü Bir Kereliğine Mahsus Best Taskman Gibi Bir Programla Sonlandırın. Sonra Menu Tuşuna Bastığınızda 4x5 Menunuz Açılmış Olacak

ya bide bnm sağ üstteqi express iconu calısmaz oldu acılısta calısıor sonradan calısmaz oluo

FW ile akalı bir sorun deil. Telefonunun donanımından kaynaklanan bir sorun olabilir.

keansue

keansue

Üye
Peki mesaj okuyucuyu nasıl calıştırabilirm?

keansue

keansue

Üye
Çok sağol

wagh

Üye
süper bi fw Allah razı olsun...

gercekgun

gercekgun

Üye
sorunsuz çalışıyor.. teşekkürler..

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
can_1981_
bu modlar yapan arkadaşlardan küçük bi ricam olacak arkadaşlar... bu c6 yada n97 mini değilde 5800 ın v51 sürümünün orjinalini widget ekran ve 4*5 menü yapabilirmiyiz acaba rica etsem ? çünki c6ların çoğunda lüzümsüz bi çok uygulama var ayrıca bi çok eksiklik ve problem var. rica etsem ??? olumlu yada olumsuz cvp bekliyorum...
Arkadaşım forumda adobe ve office olmayan 4x5 menü 5800 n97 (c6) FWler var...

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
can_1981_
Arkadaşım forumda adobe ve office olmayan 4x5 menü 5800 n97 (c6) FWler var...

5800'ın fwsi widget desteklemiyor. Öyle ayarlanmış. N97 ile 5800 arasında bir fark olması için nokia tarafından yapılmış birşey. Dolayısıyla widget istiyorsan 5800 'ı ya widgetli c6ya yada N97 ye entegre etmek gerekiyordu. C6 entegre edildi. N97 üzerinde hala uğraşılıyor. Eğer N97 FW Tamamlanabilirse kuşkusuz c6 fwsinden daha iyi olacaktır. Zaman gösterecek.

okeane3110c

okeane3110c

Üye

Telefon yükleme konusunda hackli. İstediğin programı yükleyebilirsin. Ancak ben sys private gibi klasörlere de erişmek istiyorum dersen RomPatcheri sis dosyasıyla kurabilirsin. Alttaki sorunsuzdur ve oto başlatması vardır

tamamdır teşekkürler :oke:

Üst Alt