(19.09.2010) Nokia 5800XM İçin N97 Mini MegaloManiaX V1-V2 FW (4x4-4x5-Orjinal Menu)

Sponsorlu Bağlantılar

21sacraments

21sacraments

Üye
Yanılıyorsun hepsi çalışmıyor malesef..

arkadaşım n-gage sitesine gir ve N97 için olan oyunları bi indir ondan sonra konuş ben denedimde konuşuyorum boş yere atmıyoruz burda öyle bi amacımda yok

--------------- Ekleme ---------------

bana çalışmıyan bi oyun söyle gösteriyim sana nasıl çalıştığını

adakaya1994

Üye
arkadaşım n-gage sitesine gir ve N97 için olan oyunları bi indir ondan sonra konuş ben denedimde konuşuyorum boş yere atmıyoruz burda öyle bi amacımda yok

bana çalışmıyan bi oyun söyle gösteriyim sana nasıl çalıştığını

Tabiki bir bildiginiz vardır aksini iddia etmedim. o zaman yardımcı olabilir misnz bana kısaca bende oynıym tüm oyunları?

21sacraments

21sacraments

Üye
Tabiki bir bildiginiz vardır aksini iddia etmedim. o zaman yardımcı olabilir misnz bana kısaca bende oynıym tüm oyunları?

buyur burdan bak:

erkanoz07

erkanoz07

Üye
Merhaba, öncelikle çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ederim.
Benim bir ricam olacak, bu FW c6 Fw lerine göre çok hızlı fakat tema, ve gereksiz programlar C deb ve RAM den yiyor.
Özellikle QuickOffice ve Adobe PDF ile temalardan Nseries4 haricindekileri kaldırıp boş ve hafif bir FW ye dönüştürürsen harika olur. Ayrıca Açılışta otomatik açılan Rehber ve Mesajlar gibi uygulamaları kapatmak iyi fakat REHBER'i kaparttığınızda her rehber açılışında bir miktar beklemeniz gerekiyor tabiki buda kullanıcıya sıkıntı veriyor. Bence açılışta Rehberin açılmasına müsade etmek daha iyi olurdu. Eğer uygulamarın Rofs2 deki Private klasöründen nasıl sileceğimizi (hangi klasörlerden) söyleyebilirsen kendimizde FW yi editleyip seni bir zahmetten kurtarmış oluruz. Teşekkürler .iyi çalışmalar.

21sacraments

21sacraments

Üye
Benim bir ricam olacak, bu FW c6 Fw lerine göre çok hızlı fakat tema, ve gereksiz programlar C deb ve RAM den yiyor.
Özellikle QuickOffice ve Adobe PDF ile temalardan Nseries4 haricindekileri kaldırıp boş ve hafif bir FW ye dönüştürürsen harika olur. Ayrıca Açılışta otomatik açılan Rehber ve Mesajlar gibi uygulamaları kapatmak iyi fakat REHBER'i kaparttığınızda her rehber açılışında bir miktar beklemeniz gerekiyor tabiki buda kullanıcıya sıkıntı veriyor. Bence açılışta Rehberin açılmasına müsade etmek daha iyi olurdu. Eğer uygulamarın Rofs2 deki Private klasöründen nasıl sileceğimizi (hangi klasörlerden) söyleyebilirsen kendimizde FW yi editleyip seni bir zahmetten kurtarmış oluruz. Teşekkürler .iyi çalışmalar.

nokia editor 0.2 kullaniyosan uygulama silmek cok basit .app uzantili kucuk dosya indiriyosun ornegin adobe.app bunu editorde application managerden bulup siliyosun tam anlatamadim k.bkma kardes telefondan actigm icin megalo dostumuz ayrintili anlatir umarim bide bu konu hakkinda yeni konu acar elimden gelen yardimi yaparim

an-nizam

Üye
buyur burdan bak:

kardeş bn 5800'ıma çoktan beri N-gageyi kurmuş durumdayım..Ama oyunları virtual keyde oynamaya çalıştığımdan zorlanoyordum paylaştığın video da.adam dokunmatik olrak saoğ sol tuşlarına basıyor bunu nasıl yapabilirim.?
Yardımcı olursan sewinirim...

erkanoz07

erkanoz07

Üye
altuntepe2 teşekkürler sayende google dan arayıp buldum şimdi gereksiz programları kaldırıyorumç Gerekirse app dosyaları mevcut iyi çalışmalar

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi

App sistemiyle sileceksiniz. Bizim forumda fazla editci olmadığı için app dosyalarını paylaşmadım. Ama yukardaki arkadaş paylaşmış. Nokia editor ile application managerdan sileceksin.

Eski sürüm linki duruyor istersen sen yine bunu kullan o zmn şimdilik. açılıştaki progmlar aktif durumda

caner991

Üye
şarz ne kdr gidiyor orj c6 kullanıyorum geçeyim mi bekleyim mi şaşırdım :S

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
Şarj Uzun Gitmiyor Arkadaş Ayrıca Telefon Garanti Kapsamı Dışına Çıkıyormuş.

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
Şarj Uzun Gitmiyor Arkadaş Ayrıca Telefon Garanti Kapsamı Dışına Çıkıyormuş.

C6 FW'nin Şarj Gitmeme Sorunu Olduğu Bununda Ekrandaki Widgetlten Dolayı Olduğunu Zaten Herkes Biliyor. Ayrıca Ben Şarj Konusunda İyileştirme Yapıldı Felan Demedim Zaten.

Orjinal FW'den başka istediğin bir fw'yi at yine garanti kapsamına çıkar. Telefonun mavi olsun. Sen kırmızı telefonun orj. fwsini at yine çıkar :oke:

amocan_35

amocan_35

Üye
arkadaşlar tek sorunlu tel benim mi yaw bu sabah teli açıp kapattım telefon fabrika ayarlarına döndü.facebook widgeti çalışmıyor. Login yaparken sorun veriyor. Ayrıca ovi store de giremiyorum. İlk sayfadaki güncelleştirmeyi de kurdum. Ovi simgesine basınca hiç birşey açılmıyor. Yokmu bi çözümü?

FW yi yazılan sorunlara göre tekrar bi denetledim . İlk sayfadan yeni linki indirip yeni fwyi deneyin birde
Kota problemim olduğundan dolayı yeni fw yi indirremedim.:bilmmama ovi store u kendi sitesinden indirdiğimde çalıştı. facebook widgetini de oviden indirdim çalıştı. şuan sorun yok gibi. bu programlarla sorun yaşayan arkadaşlar dediklerimi denesinler problem çözülüyor:oke:

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
Kota problemim olduğundan dolayı yeni fw yi indirremedim.:bilmmama ovi store u kendi sitesinden indirdiğimde çalıştı. facebook widgetini de oviden indirdim çalıştı. şuan sorun yok gibi. bu programlarla sorun yaşayan arkadaşlar dediklerimi denesinler problem çözülüyor:oke:

İlk sayfaya eklediğim ovi store da zaten kendi sitesinden indirdiğim versiondu. O nasıl çalışmaıdda siteden indirdiğin çalıştı? O zaman onunda çalışması gerekiyordu.

amocan_35

amocan_35

Üye
İlk sayfaya eklediğim ovi store da zaten kendi sitesinden indirdiğim versiondu. O nasıl çalışmaıdda siteden indirdiğin çalıştı? O zaman onunda çalışması gerekiyordu.
gerçekten bilmiyorum sizin verdiğinizi denediğimde ovi store açılmıyordu. üzerine tıkladığımda sanki ekran yenileniyor gibi oluyodu. kendi sitesinden yüklediğimde oldu :evet:
quick office yi yükleyemiyorum güncelleştirme hatası alıyorum. heralde eski quick officeden kaynaklanıyor sanırım. eskisini kaldırmak için base paketi yüklemem gerekiyormuş. onuda yüklerken yüklenemiyor hatasını alıyorum. şimdi eski paketle kalakaldım. yenisini yüklemem için ne yapmam gerekir?

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
gerçekten bilmiyorum sizin verdiğinizi denediğimde ovi store açılmıyordu. üzerine tıkladığımda sanki ekran yenileniyor gibi oluyodu. kendi sitesinden yüklediğimde oldu :evet:
quick office yi yükleyemiyorum güncelleştirme hatası alıyorum. heralde eski quick officeden kaynaklanıyor sanırım. eskisini kaldırmak için base paketi yüklemem gerekiyormuş. onuda yüklerken yüklenemiyor hatasını alıyorum. şimdi eski paketle kalakaldım. yenisini yüklemem için ne yapmam gerekir?

Onların pnhtnin yaptığı fwde orjinal geliyor. O yüzden çıkarmadım. Farklı versiyonları denemeni çneririm. Benim adpbe readera ihtiyacım vardı ve fwdeki satın al dediğinden kullanamıyordum. Bir tane buldum ve yükledim . fwdeki orjinal adobe reader harici başka bir simge gelmişti ve onunla sorunsuz kulalnmıştım. Aynı şey quick officedede mevcuttur muhtemelen. Yani fwdeki quick office ile aynı yere yükleme yapmayan bir versiyon bulman lazım

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
MegaloManiaX bu adobe_PDF(symbianzone.co.cc).app gibi dosyaları nereye kopyadıgımızda adobenin farklı versiyonlarını veya adobeyi kaldırabiliyoruz???? yardımın için şimdiden teşekkürler...

adakaya1994

Üye
C6 fwyı bırakıp birde bunu deneme kararı aldım yükledim gayet stabil, fakat herhangi bir internet erişimi sonrası bağlantı çoğunlukla açık kalıyor yani hep bağlı kalıyor ben manuel kesmedikçe nadiren otomatik olarakta gidiyo ama çoğunlukla durum bu ne yapabilirim..

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
MegaloManiaX bu adobe_PDF(symbianzone.co.cc).app gibi dosyaları nereye kopyadıgımızda adobenin farklı versiyonlarını veya adobeyi kaldırabiliyoruz???? yardımın için şimdiden teşekkürler...

Adobe Reader için fwyi editlemene gerek yok. Alttaki linkten sorunsuz versiyonu kurabilirisin. Sadece 2 Adobe Reader olcak. Sen fw'nin içinde gelen versiyonun simgesini menude kullanmadığın bir klasöre atarsın.

Quick Office için daha araştırmadım..

C6 fwyı bırakıp birde bunu deneme kararı aldım yükledim gayet stabil, fakat herhangi bir internet erişimi sonrası bağlantı çoğunlukla açık kalıyor yani hep bağlı kalıyor ben manuel kesmedikçe nadiren otomatik olarakta gidiyo ama çoğunlukla durum bu ne yapabilirim..

Web'e gir ve bağlantıyı her zaman sormasına ayarla :oke:

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
saol da abi ben officeyide kaldırmak istiyordum... :s

sadece senin FW den bu iki programı kaldırmak istiyorum... bende NokiaEditor Beta4 var illa 2 lazımsa onuda indireyim...

Üst Alt