(19.09.2010) Nokia 5800XM İçin N97 Mini MegaloManiaX V1-V2 FW (4x4-4x5-Orjinal Menu)

Sponsorlu Bağlantılar

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
bütün herşeyi yapıyorum, flasha bastıktan sonra power tuşunada bir kez basıyorum ama program telefonu görmüyo :S:S

sorun driverlarında. telden telefon ile ilgili herşeyi kaldır sonra nokia pc suite i yükle. Sonrada ilk sayfadaki JAF ı indir içindeki talimatlara uyarak kur

arkadaşlar bu fw yi yükledikten sonra hard format atınca telefon orjinal yazılıma mı dönüyor????

hayır ilk fwyi attıgın haline döner. Orjinal fwye dönmez.

wagh

Üye
peki orjinale dönmüyorsa servise götürdüğümüzde orjinal olmadığı belli oluyor ve garanti dışı kalmıyor mu:bilmm

3434x

Üye
telefondan pc suitemi seçecem, depolomam mı ??

--------------- Ekleme ---------------

Searching for phone...Found
Error reading phone init data...

bu hatayı veriyor ???

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
peki orjinale dönmüyorsa servise götürdüğümüzde orjinal olmadığı belli oluyor ve garanti dışı kalmıyor mu:bilmm

Valla benim telimde hackli fw vardı. Başka bir hackli fw atarken usb kablosu çıkmıştı ve artık telefon hiç açılmıyordu. Garantiye: Telefonumu Nokia Software Uptader ile update ederken telefonun bataryası çıktı dedim. Tamam dediler. 15 gün sonra telefonumu adresime postalattırdım. En güncel fw yüklü gelmişti.

telefondan pc suitemi seçecem, depolomam mı ??

Searching for phone...Found
Error reading phone init data...

bu hatayı veriyor ???

USB girişini değiştirmeyi dene.

MegaloManiaX kurulu Flash lite kaç????

Flash sürümü 4.0. Sakın beta ve diğer tarzda saçma flash ve java yazılımları yüklemeye çalışmayın. Çalışan arkadaşımız oldu ve şimdi bütün javalarda sertifika istiyor. Flashıda donuyor :D

Java ve Flash sürümünüzü asla normal bir program şeklinde sis dosyalarıyla güncellemeyin.

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
yok merak ettim sadece... şey bu flash appsini nerden bulabilirim 4.1 varmış onu kuracam... şaka şaka... :D

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
yok merak ettim sadece... şey bu flash appsini nerden bulabilirim 4.1 varmış onu kuracam... şaka şaka... :D

:D valla sen bilirsin. istersen kur. ben bi kere kalkıştım javada. Java programlarının kurulumu sadece bir klasörde çalışıyordu :D klasörün ismini değiştirdiğim zaman hiçbir javanın kurulumunu açmıyordu. :D

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
4.1 kurulmuyormuş zaten dahili bileşik hatası veriyormuş gömmek lazım yani ama 4 varsa gerek yok zaten haberin olsun bir sonraki FWne gömebilirsin 4.1 flashı... :D ii FWler...

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
4.1 kurulmuyormuş zaten dahili bileşik hatası veriyormuş gömmek lazım yani ama 4 varsa gerek yok zaten haberin olsun bir sonraki FWne gömebilirsin 4.1 flashı... :D ii FWler...

4.1 5800 için :D unutma senin telefonun C6 :oke: C6 için 4.1 yok şuan

wagh

Üye
Valla benim telimde hackli fw vardı. Başka bir hackli fw atarken usb kablosu çıkmıştı ve artık telefon hiç açılmıyordu. Garantiye: Telefonumu Nokia Software Uptader ile update ederken telefonun bataryası çıktı dedim. Tamam dediler. 15 gün sonra telefonumu adresime postalattırdım. En güncel fw yüklü gelmişti.

USB girişini değiştirmeyi dene.

Flash sürümü 4.0. Sakın beta ve diğer tarzda saçma flash ve java yazılımları yüklemeye çalışmayın. Çalışan arkadaşımız oldu ve şimdi bütün javalarda sertifika istiyor. Flashıda donuyor :D

Java ve Flash sürümünüzü asla normal bir program şeklinde sis dosyalarıyla güncellemeyin.

çok teşekkür ederim.:heyo::bigstar:

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi

wagh

Üye
Telin servise gitmesi gerekiyorsa ve sisteminde bir arıza yoksa. Orjinal fwyi servise götüreceğin zaman geri yükleyebilirsin.

yardımın için çok teşekkür ederim.açtığın konunun hakkını veriyorsun.:bigstar:

keansue

keansue

Üye
ben bunu yükledikten sonra eski fw yi nasıl yüklerim

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
ben bunu yükledikten sonra eski fw yi nasıl yüklerim

orjinal fw dosyalarını jafta use ini seçeneğini kullanarak. Yani normal fw atarmış gibi geri yükleyebilirsin ama sadece v51 unutma!

keansue

keansue

Üye
Cok tesekkur ederim ilk defa yükleyeceğim açıkcası korkuyorum =)

hmzclk

hmzclk

Üye
mega usta ben bunu veya en stabil çalışanı yükleyince radyoda rds çalışıyormu radyo ile ilgili bilgi bulamadımda..

keansue

keansue

Üye
Error reading phone init data... hatası aldm

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
Çalışıyor ram demek istedin heralde abi MegaloManiaX ramlarıda mevcut sitede emeğin için çok saol MegaloManiaX...

driverlar eksik heralde sen jaflamadan önce pc suiteyi kaldır jafı kur sonra pc suityi bir daha kur kardeşim... :D olur

keansue

keansue

Üye
yalnız 3 gün önce felan tele 5.1 de jaf ile attım onda bi sorun cıkmamıstı

Üst Alt