Davulbaz
Üye
Arkadaşlar peki tekrar C6'yazılımına dönebilir miyiz?
tabiiki dönebilirsin yine normal olarak c6 fw sini ve istersen original v51 e de dönebilirsin
Arkadaşlar peki tekrar C6'yazılımına dönebilir miyiz?
Bir günlük gözlemlerim sonrasında:
1.T9 sorunsuz
2.Klavye sorunsuz
3.Dil sorunsuz
4.Hız ve ram sorunsuz
5.Şarj sorunsuz
6.4x5 menu kesinlikle calışıyor isteyenere resim gönderebilirim
7.Ovi store sorunsuz
8.Kamera ve video kalitesi sorunsuz
Gördüğüm en güzel fw lerden biri
TEKRAR TEŞEKKÜRLER MEGA

arkadaşa katılmamak elde değil. merakla yeni paylaşımlarını bekliyoruz. ellerin dert görmesin![]()

hard format ta attım ama hala e posta okuyucusunda sorun var yok mu bi çözüm yolu
--------------- Ekleme ---------------
yada fw den mesaj okuyucuyu nasıl kaldırabiliriz tam olrak nerde bi bilgin varmı?
teşekkürler, çok güzel çalışma olmuş, evdeki ikinci telefona geçeceğim. birşey sormak istiyorum bilen arkadaşlar cevap verirlerse sevinirim, modifiyeye program entegre etmek istediğimde (sis dosyasını açtığım zaman)
c_private klasörü
private klasörü
iki tane böyle klasör var, bunları modifiyeyi nfe ile açtığımda private klasörüne hangisi atacağım, sis dosyasından hem c_private, hemde private çıkınca ???? kaldım orda. c_private içindeki dosyaları, modifiyedeki private klasörünemi atacağım, yoksa ayrıca orada c_private diye dizinmi oluşturacağım.
çok teşekkürler ellerinize saglık. Fakat bir sorum olacak. Bu fw ye jbak taskman yükledim. Menü tuşuna basınca hem taskman hem menü hemde nokianın orjinal Açık Uygulamalar menüsü açılıyor. Yani menü tuşuna basınca bu üç şey açılıyor ve teker teker kapatmak zorunda kalıorum.bunun bir çözümü varmı? Ayrıca tuş kilidine şifre koydum ekrana 2 dk boyunca dokunulmadıgında şifre istiyor. Bu süre geçtiginde menü tuşu hariç bütün tuşlar yanıyor. Bu yüzden kilidi kaldırmak zorunda kaldım. Bununda bir çözümü varmı? Umarım sorularımı anlatabilmişimdir cevaplarınızı bekliyorum
4x5 menüyü ilk yaptıgımda tel açıldıgında normal menü gibi hemen devreye girmiyordu peki fw ye entegre edildiğinde bir değişme oluyor mu hemen devreye giriyor mu 4x5 menü (önceden 10sn falan bekleyince devreye giriyordu)
Çok teşekkür ederim.
--------------- Ekleme ---------------
Bi sorum olucak.E-posta ayarlarını yaptıgım zaman. wirelesle otomatik olarak bağlanıyo.Bunun bi çözümü yokmu ?

sağol.v.10 dan kalmış hafıza kartımı formatlamaya gerek varmı? msn le bazı widgetler vardı sadece...
arkadaşlar tek sorunlu tel benim mi yaw bu sabah teli açıp kapattım telefon fabrika ayarlarına döndü.facebook widgeti çalışmıyor. Login yaparken sorun veriyor. Ayrıca ovi store de giremiyorum. İlk sayfadaki güncelleştirmeyi de kurdum. Ovi simgesine basınca hiç birşey açılmıyor. Yokmu bi çözümü?
bu FW hacklimi