(19.09.2010) Nokia 5800XM İçin N97 Mini MegaloManiaX V1-V2 FW (4x4-4x5-Orjinal Menu)

Sponsorlu Bağlantılar

realtarkan

Üye
tamam deniyorum xD

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
Güncelleme Yapmayın Arkadaşlar Unutmayın Ki Sizin Ki Entegre FW'dir. Bu Arada 4x5 Menü Sonradan Da Yapılabiliyor. İllede FW'ye Eklemeye Gerek Yok. Detaylara Modların Olduğu Başlıktan Ulaşabilirsiniz. Bazı Arkadaşlar Attıktan Sonra Hala Eski Menu Kaldığını Söylemiş. O Sadece Bugda Kalmıştır. Yapmanız Gereken Dosyayı Attıktan Sonra Menu'yu Best Taskman gibi bir programla kill yapmak. Yani Sonlandırmak. Sonra Tekrar Menü Tuşuna Bastığınızda 4x5 Menünüz Faaliyete Geçecektir.

realtarkan

Üye
Güncelleme Yapmayın Arkadaşlar Unutmayın Ki Sizin Ki Entegre FW'dir. Bu Arada 4x5 Menü Sonradan Da Yapılabiliyor. İllede FW'ye Eklemeye Gerek Yok. Detaylara Modların Olduğu Başlıktan Ulaşabilirsiniz.
teşekkürler söylediğin iyi oldu :evet:

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
yani 5800 orijinal FW Mİ KURULUR???...

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
Teredütte Kaldığınız Konuları, Sorunlarınızı Burdan Yazıp Bekleyin. Online Olduğumda Sorunuzu Yanıtlarım. Kimseyi Sorunlarıyla Başbaşa Bırakmam:oke:

Yanlış Bir İşlemde Tele Tekrar FW Atmak Durumunda Kalabilirsiniz.

--------------- Ekleme ---------------

yani 5800 orijinal FW Mİ KURULUR???...

Hayır Orjinal N97 Mini Kurulur ve Çok Sorunlara Neden Olur.

Ya Telefonunuz Açılmaz Tekrar FW Atmak Zorunda Kalırısınız.

Yada Telefonunuzun Sistem Chipini Yakarsınız. İstediğiniz Kadar FW Atın Düzelmez.

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
ii olmuş atmadan geldin... allah senden razı olsun bu arada bu FW öncekinden çok daha güzel olmuş eline sağlık... :D

stone2627

stone2627

Üye
Güncelleme Yapmayın Arkadaşlar Unutmayın Ki Sizin Ki Entegre FW'dir. Bu Arada 4x5 Menü Sonradan Da Yapılabiliyor. İllede FW'ye Eklemeye Gerek Yok. Detaylara Modların Olduğu Başlıktan Ulaşabilirsiniz.

kardeşim sonradan yaptımda olmadı ..yada ben yapamadım.. ama fw ye gömünce oldu..

realtarkan

Üye
Tabi yaa adam mega ne sandın :D

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
telefonun mefta oluyordu az kaldı valla... :D

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim sonradan yaptımda olmadı ..yada ben yapamadım.. ama fw ye gömünce oldu..

C2z.rmpyi RomPatcherdan aktif edip otoya ayarlamanız gerekiyor. Belki bu kısımda bir yeri unutmuş olabilirsiniz. Neyse FW'ye gömüp sorununuzu halletmişsiniz :oke:

realtarkan

Üye
Mega sende hangi sürüm yüklü yani telefonunda ? :)

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
budur kEsin mükemmel çünkü bu,günde 5 tane FW yüklüyordum bu bayağı kalır bende... :D

realtarkan

Üye
aynen deneyimlerimi bu telefona aktardım müziklere resim koydum felan rehberi yenileedim v60 yada yeni bir n97 fw cıkana kadar kalır :)

realtarkan

Üye
onu da yükledim ama bence bu daha hızlı Hem c6 nın özelliklerini de karşılıyor Zaten c6 symbian 3 e geçtiği için artık 5800 da cıkmaz N97 ye yönelik çıkarırlar bundan sonrA :D

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
onda sorun yaşadım ben C2z.rmpyi açtığımda telefon donuyor bataryayı çıkarmadan çalışmıyordu telefon,yani yama aktif edemiyordum...

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
onda sorun yaşadım ben C2z.rmpyi açtığımda telefon donuyor bataryayı çıkarmadan çalışmıyordu telefon,yani yama aktif edemiyordum...

RMP Dosyasını O FW İçin Tekrar Oluşturman Gerekti. Eski RMP Dosyasını Aktif Etmeye Çalıştıysan Donar.

aquaman

aquaman

Üye
ovi suite te yazılım güncellemelerinde flash lite yeni sürümü 3.1 çıkıyor.flash lite 4.0 yokmuydu bu fw de.

ikoseler

ikoseler

Üye
Arkadaşlar peki tekrar C6'yazılımına dönebilir miyiz?

Üst Alt