(19.09.2010) Nokia 5800XM İçin N97 Mini MegaloManiaX V1-V2 FW (4x4-4x5-Orjinal Menu)

Sponsorlu Bağlantılar

baba3232

baba3232

Üye
Oke hocam tr klavye entegreyi anlatırsanız sevinirim.Diğer pcye geçtiğinizde msn verirseniz görüşürüz.

Aesir

Aesir

Üye
Kurdum açılış çok hızlı. Uygulamalarda Mfe die bir klasör vardır o nedir :S

mustafa

mustafa

Üye
fw dosyasını farklı sitelere upload etme şansın yok mu acaba.

emr-erock

emr-erock

Üye
Ellerine sağlık kardeş yükledim şu Forumda Bi ''Sen'' bide ''Kotukoylu''...:op:

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
Ellerine sağlık kardeş yükledim şu Forumda Bi ''Sen'' bide ''Kotukoylu''...:op:

Bu arada seninde aradığın patchi biraz önce çıkardım. Modların olduğu başlıktan bulabilirsin. Fotoğraflar uygulamasındaki resimleri filtreleme olayını. Garmin vs gibi programların resimlerini tel galeride göstermesin diye :oke:

mustafa

mustafa

Üye
OIabilir. Linkte sorun mu yaşıyorsunuz? MediaFire'ın bekleme derdi yok. Sınırı yok.

hız sınırı var hocam. netload.in e upload edebilirsen orda hız sınırı yok. gerçi ben indirdim de indirecek olanlar için diyorum

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
hız sınırı var hocam. netload.in e upload edebilirsen orda hız sınırı yok. gerçi ben indirdim de indirecek olanlar için diyorum

ilginç ben 600kb/sn ile çekiyorum :) Tamam netload'a upload edeyim bide

mustafa

mustafa

Üye
ilginç ben 600kb/sn ile çekiyorum :) Tamam netload'a upload edeyim bide

valla en fazla 70k ile çekiyorum hocam. :D ilginç.

--------------- Ekleme ---------------

Bu arada seninde aradığın patchi biraz önce çıkardım. Modların olduğu başlıktan bulabilirsin. Fotoğraflar uygulamasındaki resimleri filtreleme olayını. Garmin vs gibi programların resimlerini tel galeride göstermesin diye :oke:

güzel kaliteli paylaşımlar yapıyorsunuz ellerinize sağlık ama şu t9 u halledebilen çıksa çok dua edeceğim. 5800 daki kadar geniş değil nedense bu fw lerdeki t9 lar

emr-erock

emr-erock

Üye
Saolasın gördüm...:evet:

mustafa

mustafa

Üye
ayrıca bi sorun olmazsa çoklu upload yaptım linki veriyorum.

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
ayrıca bi sorun olmazsa çoklu upload yaptım linki veriyorum.

Benim İçin Sorun Olmaz :)

valla en fazla 70k ile çekiyorum hocam. :D ilginç.

güzel kaliteli paylaşımlar yapıyorsunuz ellerinize sağlık ama şu t9 u halledebilen çıksa çok dua edeceğim. 5800 daki kadar geniş değil nedense bu fw lerdeki t9 lar

Bunun için inan herkes uğraşıyor. 35 sayfa xml 'nin editlenmesi gerek :) Basit birşey değil. Çıkarabilecek biri olur mu bilmiyorum. Aynu şekilde yan çevirdiğinizde otomatik açılan q klavyede 60 sayfa xml'ye sahip. Bu yüzden yapılamıyorlar :oke:

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
web browser sürümü v 7.1.5 çok düşük :S

batujan12

batujan12

Üye
teşkrler

baba3232

baba3232

Üye
Bunun üzerine modladım galeri modunuda hallettim süper oldu süper modlar için ve t9 lu firmware için "MegaloManiaX" a sonsuz teşekkürlerimi borç bilirim. :sarıl:

tugrul_27

tugrul_27

Üye
kardeşim emeğine sağlık ama mesaj okuyucuda neden sorun var dil ve ses ayarlarını kontrol edin diyo bunun varmıdır bi çözümü

de_la_vega_66

de_la_vega_66

Üye
bi kaç ekran görüntüsü olsa hiç fena olmazdı hani =/

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim emeğine sağlık ama mesaj okuyucuda neden sorun var dil ve ses ayarlarını kontrol edin diyo bunun varmıdır bi çözümü

Bunları İndir. Sırasıyla Kur.

Okuyucu TR Dil Dosyası

bi kaç ekran görüntüsü olsa hiç fena olmazdı hani =/

Ekran resimleri konmuştur...

Üst Alt