MegaloManiaX
Üye
Hocam bu tr klavyeyi nasıl entegre attın msn verirmisin?
Şuan fw editlediğim pcde değilim. Bu pcyede fw ile ilgili hiçbirşey yüklü deil.
Hocam bu tr klavyeyi nasıl entegre attın msn verirmisin?
fw dosyasını farklı sitelere upload etme şansın yok mu acaba.
Ellerine sağlık kardeş yükledim şu Forumda Bi ''Sen'' bide ''Kotukoylu''...![]()

OIabilir. Linkte sorun mu yaşıyorsunuz? MediaFire'ın bekleme derdi yok. Sınırı yok.
hız sınırı var hocam. netload.in e upload edebilirsen orda hız sınırı yok. gerçi ben indirdim de indirecek olanlar için diyorum
Tamam netload'a upload edeyim bideilginç ben 600kb/sn ile çekiyorumTamam netload'a upload edeyim bide
ilginç. Bu arada seninde aradığın patchi biraz önce çıkardım. Modların olduğu başlıktan bulabilirsin. Fotoğraflar uygulamasındaki resimleri filtreleme olayını. Garmin vs gibi programların resimlerini tel galeride göstermesin diye![]()
Saolasın gördüm...Bu arada seninde aradığın patchi biraz önce çıkardım. Modların olduğu başlıktan bulabilirsin. Fotoğraflar uygulamasındaki resimleri filtreleme olayını. Garmin vs gibi programların resimlerini tel galeride göstermesin diye![]()

ayrıca bi sorun olmazsa çoklu upload yaptım linki veriyorum.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

valla en fazla 70k ile çekiyorum hocam.ilginç.
--------------- Ekleme ---------------
güzel kaliteli paylaşımlar yapıyorsunuz ellerinize sağlık ama şu t9 u halledebilen çıksa çok dua edeceğim. 5800 daki kadar geniş değil nedense bu fw lerdeki t9 lar
Basit birşey değil. Çıkarabilecek biri olur mu bilmiyorum. Aynu şekilde yan çevirdiğinizde otomatik açılan q klavyede 60 sayfa xml'ye sahip. Bu yüzden yapılamıyorlar 
kardeşim emeğine sağlık ama mesaj okuyucuda neden sorun var dil ve ses ayarlarını kontrol edin diyo bunun varmıdır bi çözümü
bi kaç ekran görüntüsü olsa hiç fena olmazdı hani =/
yaptım ama olmuyor zaten kendi okuyucusunda da yani ingilizce olanda da sorun var varmı bi çözümBunları İndir. Sırasıyla Kur.
Okuyucu TR Dil Dosyası
--------------- Ekleme ---------------
Ekran resimleri konmuştur...