(19.09.2010) Nokia 5800XM İçin N97 Mini MegaloManiaX V1-V2 FW (4x4-4x5-Orjinal Menu)

Sponsorlu Bağlantılar

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
yaptım ama olmuyor zaten kendi okuyucusunda da yani ingilizce olanda da sorun var varmı bi çözüm

Bilemicem arkadaşım. Ben FW'yi orjinaliyle aynen koydum. O zaman fwden kaynaklanan bir sorun vardır. Yapımcısı liliantungary DM Forumlarında bir kız. Yarın sana bilgi veririm bu konuda.

Aesir

Aesir

Üye
T9 ve Türkçe olayı diğerlerine göre iyi olmasına rağmen 4x5 menu'yu yapamadım ve delirme noktasına ulaştım. Rompatcher ve ardından generate olayı yapsam da onları aktif yapıp auto start olayına şey etsem de olmadı grid dosyasını da kopyaladım. Diğer fw'ye döndüm :S Beynim döndü bugün fw, fw, fw :D Yerinizde sayın biraz :D

tugrul_27

tugrul_27

Üye
kardeşim ama xpeed sürümünde e posta okuyucusu çalışıyordu gayette stabildi bunda ve bir kaçtane c6 fw sinde gene aynı sorun var bu mesaj okucuyu düzenleme imkanımız yokmu?

adakaya1994

Üye
Bu fw ile c6 v11 fwsi arasında pek bi fark göremedim acaba biraz bilgilendirir misniz?

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
T9 ve Türkçe olayı diğerlerine göre iyi olmasına rağmen 4x5 menu'yu yapamadım ve delirme noktasına ulaştım. Rompatcher ve ardından generate olayı yapsam da onları aktif yapıp auto start olayına şey etsem de olmadı grid dosyasını da kopyaladım. Diğer fw'ye döndüm :S Beynim döndü bugün fw, fw, fw :D Yerinizde sayın biraz :D

Bu hafif modifiyeli olduğu için 4x5 çalışmayabilir. 4x5 sadece orjinal fwlerde çalışır

kardeşim ama xpeed sürümünde e posta okuyucusu çalışıyordu gayette stabildi bunda ve bir kaçtane c6 fw sinde gene aynı sorun var bu mesaj okucuyu düzenleme imkanımız yokmu?

Benim sabit başlıktaki C6 sürümündede çalışıyor. Dediğim gibi bunda biraz N97 Mini eklentileri de olduğu için sitede paylaştım. Yapan kızın konusunda bugün bir araştırma yapacam sorunla ilgili.

EDIT: Kardeş konuyu araştırdım. Sanırım FW'yi atmadan önce C6 FW'si kullananlar bu fwyi attıktan sonra hard format atmalıymış. Birde böyle dene. Umarım program yüklememişsindir.

Bu fw ile c6 v11 fwsi arasında pek bi fark göremedim acaba biraz bilgilendirir misniz?

1-C6 FWsinden daha hızlıymış
2-Daha Az Ram Kullanımı
3-Ovi Storedan Daha Fazla Oyun ve Program Desteği

adakaya1994

Üye

Bazı sistem dosyaları N97 Mini'den uyarlamadır. Ama tam N97 Mini FW'si değildir. Tam FW'yi PNHT Grubunun Çıkarmasını Bekleyeceğiz..

Peki sadece merakmdan soruyorum n97 fwsinin 5800a uyarlanması c6 fwsinden farklı ne gibi avantajlar saglıyabilir aklıma hiç bşey gelmedi :allalla: bi fikriniz var mı?

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
1- Ovi de iki katı oyun ve program indirirsin (n97 için çok içerik var)
2- n97'deki kamera programı daha iyi focusludur ve n97 resim düzenleme daha ayrıntılıdır.
3- n97 fw entegre edilirse. N97'de çalışan n-gage oyunları oynanabilir. Şuan için sadece asphalt oynanabiliyor sanırım ama n-gage games yüklenirse bu oyunlar editlenebilir. Örneğin s60v2 de 6600 ve 6630'a yüklediğimiz sisli n-gage oyunları gibi. Herkes bilir Knucles the Echidna diye biri tüm n-gage oyunlarını s60v2'ye entegre etmişti. Bizde eğer N-gage programını çalıştırabilirsek (ki bunun için n97 fwsi gerekir.) oyunları editleyip oynayabiliriz..

adakaya1994

Üye
2- n97'deki kamera programı daha iyi focusludur ve n97 resim düzenleme daha ayrıntılıdır.
3- n97 fw entegre edilirse. N97'de çalışan n-gage oyunları oynanabilir. Şuan için sadece asphalt oynanabiliyor sanırım ama n-gage games yüklenirse bu oyunlar editlenebilir. Örneğin s60v2 de 6600 ve 6630'a yüklediğimiz sisli n-gage oyunları gibi. Herkes bilir Knucles the Echidna diye biri tüm n-gage oyunlarını s60v2'ye entegre etmişti. Bizde eğer N-gage programını çalıştırabilirsek (ki bunun için n97 fwsi gerekir.) oyunları editleyip oynayabiliriz..

Çok teşekkürler (:

Onurleo

Onurleo

Üye
Bu N97 Mini Firmware'i C6 Firmware'inden ne gibi farklılıklar içeriyor. Aslına bakarsanız ne C6 nede N97 Mini kullanmadım. Ama modlu olan C6' yı kullanıyorum. Birde radyoda RDS çalışıyormu bu firmware'de.

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
Bu N97 Mini Firmware'i C6 Firmware'inden ne gibi farklılıklar içeriyor. Aslına bakarsanız ne C6 nede N97 Mini kullanmadım. Ama modlu olan C6' yı kullanıyorum. Birde radyoda RDS çalışıyormu bu firmware'de.

İlk mesajınız olduğu için cevap vermiyorum. Biraz forumda araştırma yapın :oke: Sorularınızın cevapları forumda mevcut. n97 mini firmware ne gibi farklılıklar içeriyor diye sormanıza zaten ayrı bir ayar etti beni. 4 mesaj yukarı baksanız zaten göreceksiniz!!

toligargala

toligargala

Üye

ben birşeyi soracam bu fw yi kurdum n97 mini diyor c6 yla karışık dediğiniz gibi usb ye bağladığımızda 5800 yazıyor yinede pc de bunu nasıl değiştirebiliriz yani pc bağladığımızda n97 mini yazsın.... cevabınızı bekliyorum bununla ilgili bi mod varmı

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
ben birşeyi soracam bu fw yi kurdum n97 mini diyor c6 yla karışık dediğiniz gibi usb ye bağladığımızda 5800 yazıyor yinede pc de bunu nasıl değiştirebiliriz yani pc bağladığımızda n97 mini yazsın.... cevabınızı bekliyorum bununla ilgili bi mod varmı

Maalesef onu değiştiremezsiniz. C6 Fwsinde bile 5800 PNHT yazıyor :oke:

toligargala

toligargala

Üye
Maalesef onu değiştiremezsiniz. C6 Fwsinde bile 5800 PNHT yazıyor :oke:

yanlız ben o fw nin ingilizcesini kurduğum zaman bir çok kez kurdum o fw yi 1. kurulumda n97 mini yazmıştı ya ben öyle hatırlıyorum yada gözüme öyle gözüktü tam eminde değilim ama ondan sonra aynı fw yi defalarca kurdum orjinalini yani tr dili olmadan olmadı hep 5800 yazıyor belki yüklediğimiz tr dili ile alakalı bunu düşündünüzmü

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
yanlız ben o fw nin ingilizcesini kurduğum zaman bir çok kez kurdum o fw yi 1. kurulumda n97 mini yazmıştı ya ben öyle hatırlıyorum yada gözüme öyle gözüktü tam eminde değilim ama ondan sonra aynı fw yi defalarca kurdum orjinalini yani tr dili olmadan olmadı hep 5800 yazıyor belki yüklediğimiz tr dili ile alakalı bunu düşündünüzmü

Fwnin içeriği hiç değiştirilmedi. Sadece dil ve klavye eklendi..

toligargala

toligargala

Üye
biliyorum sadece benimki bi fikirdi :D dili değiştirdiğin zaman belki o isimde değişiyordur anlamında dedim kardeşim ben biraz daha fw yi kurcalayım belki bulurm yardımın için sağol :oke:

keansue

keansue

Üye
ya beyler bn daha hc flash atmadım biri bana iyi bir şekilde acıklayabılır mı

master_s

master_s

Üye
Bu Fw yi kullanan arkadaşlar şarj nasıl gidiyor paylaşırmısınız? C6 Fw lerde şarj sıkıntılı galiba... Sırf bu yüzden bu c6 dan vaz geçeceğim gibi... :hmmm

realtarkan

Üye
Bir günlük gözlemlerim sonrasında:
1.T9 sorunsuz
2.Klavye sorunsuz
3.Dil sorunsuz
4.Hız ve ram sorunsuz
5.Şarj sorunsuz
6.4x5 menu kesinlikle calışıyor isteyenere resim gönderebilirim
7.Ovi store sorunsuz
8.Kamera ve video kalitesi sorunsuz
Gördüğüm en güzel fw lerden biri
TEKRAR TEŞEKKÜRLER MEGA

hxüxsxaxm

hxüxsxaxm

Üye
t9 sorunu var mı bunda kardeş???...

--------------- Ekleme ---------------

sağolu tam olarak yazıyorsa sorun yoktur... :D

--------------- Ekleme ---------------

n70 kullanıyorsun realtarkan nerden biliyorsun neye kurdun???

realtarkan

Üye
haha 5800 ı yeni aldım kardeşim değiştirmemişim..

Üst Alt