Galaxy S3 i9300 Samsung galaxy s3 marshmallow 6.01 CyanogenMod-13-0-20151226-NIGHTLY ve ResurrectionRemix 5.6.+

Sponsorlu Bağlantılar

Aralistik

Üye
Bişi olacağını zannetmiyorum

Fazla aksiyona gerek yok :D

bedrama

Üye
Son guncellemelerde kamera ingilizce.onceden turkce Damcı gilmiydi yanlis mi hatirliyorum

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ben de güncelledim bakalım günlük kullanıma uygun mu
şuan için güzel ama son uygulamalar menüsünde görüntüler çok kalitesiz duruyor
görüntü genel olarak cansız ve bulanık sanki ama güzel çalışıyor
sarji da iyi gidiyor. suan icin supersu yukleyemedim

bedrama

Üye
Ekran dondurme bir zaman sonra calismiyor.kullananlar boyle bir sorunla karsilasti mi
Kapatip acinca duzeliyor sonra yine oluyor.bir zaman sonra ekran donmuyor

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ekran dondurmeyi pek kullanmadigimdan bilmiyorum ama tus kilitliyken wifi baglantisi kopuyor bunu farkettim ve cm12.1'e geri dondum. ayrica biraz yavas gibi geldi. cm12.1 icin tek sikinti arama menusunde tus takimi acilirken animasyon sorunlu. bunun disinda bi sorunu yok. ve kilit tusu 13'ten daha guzel

bedrama

Üye
Bende kopma olmuyor wife de

mcnpl4

mcnpl4

Üye
yukledim geri dondum tekrar yukledim her seferinde de oluyordu en son tamamen geri dondum cm12.1'e. tek aklimda kalan launcher oldu. acikcasi asagi yukari harfli sekilde dizilmis benim cok hosuma gitti
wifi kopma olayi suan da oluyor evdeki modem reset atiyormus kendi kendine. bi ara tekrar kurcam ama su kikit ekranini hic sevmedim o saat ne oyle:/

ibrahimyzz

Üye
ben kurdum suan iyi bi sıkıntı yok

mcnpl4

mcnpl4

Üye
arkadasin da dedigi gibi ekran dondurme calismiyor. genel olarak iyi artik alistik. gelecekti guncellemelerden beklentim animasyonlarin da puruzsuz olmasi ve telefonun biraz daha hizlanmasi

ibrahimyzz

Üye
ekran döndürme çalışıyor bi sıkıntı gözükmüyor

mcnpl4

mcnpl4

Üye
sonradan calismamaya basliyor

bedrama

Üye
Son guncellemeler le bende duzeldi
Birde mesajlasma uygulamasi dokto romdaki gibi olsun cok isterim.lg deki gibi direk ekrandan cevaplayabiliyorduk.belki cm 12.1 de de oyledir ama onu hic kullabmadim.

ibrahimyzz

Üye
cm 12. 1 kullandim direk ekran dan cevap veremiyorduk

mcnpl4

mcnpl4

Üye
google messenger kullanin. bildirim uzerine tiklayip cevap vermeyi kastettiniz heralde

bedrama

Üye
Evet onu kastettim.google messenger ayni isi yapiyor oma dokto romda daha guzeldi.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
headsup bildirim penceresinde oluyor heralde dediginiz. kullanmadigimdan basta tahmin edemedim. baska roma uyarlamak zor. illa o ozellikte bir rom kullanmak gerek sanirim. son guncellemede kernel duzenlemeleri de varmis ben boeffla kullaniyorum o yuzden boefflanim guncellenmesini bekliyorum yuklemek icin. boeffla kernelde lmk ayarlarini orjinal kernelinkiyle degistirip zram'i kapattim. bence zram ve o ayarlar bi ise yaramiyor
cm12.1'in son zamanlari ve bu romda tarayicida ust kisimdan arama yaparken kapaniyor boyle bir sorun yasayan oldu mu acaba

ekshimtrak

Üye
cm 13 supersu halledebilen oldu mu?

ibrahimyzz

Üye
ben hallettim
flaslaman lazim

mcnpl4

mcnpl4

Üye
önceki yorumlarda paylaşılmış burdan son sürümü indirim yükleyebilirsin

ben tek sıkıntıyı boeffla sound uygulamasında çektim. çalışan bir busybox kurun gibi bir uyarı verdi supersu ile alakalı diye tahmin ettim. başka da sıkıntı olmadı. artık geliştirici seçeneklerindeki root da işe yarıyor sanırım ama bunu flaşlamak daha iyi olur

Üst Alt