...decode...
Üye
Lumia 930 almayı düşünüyorum
Öncelikle merhabalar arkadaşlar. Ne zamandan beri kafamda olan bir fikri son 2 gün itibariyle netliğe kavuşturmuş bulunmaktayım. Durum şu ki; çıktığı günden beri 930 almak istiyordum ve bu konudaki fikirlerim net değildi ama son kararımı verdim en erken Ocak ortası/Şubat ayları, en geç Mayıs/Haziran aylarında Lumia 930 almayı düşünüyorum. Cihazla ilgili bir sorum yok fakat şöyle bir sorum olacak. Bilindiği gibi bazı arkadaşlarımız ülkemize gelen 930'ların resmi distrübitör aracılığıyla gelmediğini ve paralel ithalat ürünleri olduğunu ve bu yüzden fazla bulunmadığını söyledi. Gerçekten de böyle bir durum var mı? Finallerim bittikten sonra memleketim Sakarya'daki Nokia Shop'a gidip bakacağım 930'a. İkinci olarak da hepsiburada'daki 930'ların paralel ithalat ürünü olma ihtimali var mı? İlk soruyu sormamdaki amaç ülkemizde bulunabilen 930'ların renginin hep siyah veya beyaz olması. Ben ya yeşil ya da turuncu rengini istiyorum. Mesela daha şimdi baktım, hepsiburada 930'un yeni stoklarını getirmiş fakat bu sefer de turuncu rengi yok stoklarda. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. @papakudioflu @Sensation @bulutsuzgece
820'de bile iki tane oyunum var adam akıllı. Onlar da Temple Run ile Doodle Jump