Tavsiye Lumia 930 almayı düşünüyorum

Sponsorlu Bağlantılar

...decode...

...decode...

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 930 almayı düşünüyorum
Öncelikle merhabalar arkadaşlar. Ne zamandan beri kafamda olan bir fikri son 2 gün itibariyle netliğe kavuşturmuş bulunmaktayım. Durum şu ki; çıktığı günden beri 930 almak istiyordum ve bu konudaki fikirlerim net değildi ama son kararımı verdim en erken Ocak ortası/Şubat ayları, en geç Mayıs/Haziran aylarında Lumia 930 almayı düşünüyorum. Cihazla ilgili bir sorum yok fakat şöyle bir sorum olacak. Bilindiği gibi bazı arkadaşlarımız ülkemize gelen 930'ların resmi distrübitör aracılığıyla gelmediğini ve paralel ithalat ürünleri olduğunu ve bu yüzden fazla bulunmadığını söyledi. Gerçekten de böyle bir durum var mı? Finallerim bittikten sonra memleketim Sakarya'daki Nokia Shop'a gidip bakacağım 930'a. İkinci olarak da hepsiburada'daki 930'ların paralel ithalat ürünü olma ihtimali var mı? İlk soruyu sormamdaki amaç ülkemizde bulunabilen 930'ların renginin hep siyah veya beyaz olması. Ben ya yeşil ya da turuncu rengini istiyorum. Mesela daha şimdi baktım, hepsiburada 930'un yeni stoklarını getirmiş fakat bu sefer de turuncu rengi yok stoklarda. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. @papakudioflu @Sensation @bulutsuzgece

hookword

hookword

Üye
Hepsiburadadan çok ürün aldım ve hepsini de sitede belirdikleri gün aldım paralel ithalat ile karşılaşmadım. Telefon dışındaki cihazlarımı da hepsiburadadan alırım sadece bir tane süpürge almıştım onun içinden avrupa da geçerli bir kampanyanın kartı çıkmıştı ancak özellikle bilgisayar bileşenleri ve telekom ürünlerinde hiç karşılaşmadım ve çevremdeki çok sık kullanan kişilerdende duymadım.

oznkrts

oznkrts

Üye
şimdiden hayırlı olsun ben çok severek kullanıyorum ama özellikle Söylemek isterirmki bi oyun telefonu degil bunu dikkate alarak cihazı satın alın

...decode...

...decode...

Üye
    Konu Sahibi
şimdiden hayırlı olsun ben çok severek kullanıyorum ama özellikle Söylemek isterirmki bi oyun telefonu degil bunu dikkate alarak cihazı satın alın
Oyun hastası birisi değilim :) 820'de bile iki tane oyunum var adam akıllı. Onlar da Temple Run ile Doodle Jump :)

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
İyi seçim. Yeşil ve turuncu renkleri harika. Şimdiden güle güle kullanın. :)

oznkrts

oznkrts

Üye
valla ben yeşili çok Aradım bulamayınca turuncu aldım

...decode...

...decode...

Üye
    Konu Sahibi
Benim için öncelik turuncudan yana ama şu sıralar bi bulamadım gitti, hep beyaz ya da siyahı var.

ArMaGeDdOn_87

Üye
Lumia 930 şu anda 1799 TL peki o parayı hakediyomu kesinlikle haketmiyo,onun için 100 TL daha ucuza Note 3 yada LG G3 32 GB 1539 TL ye almanı tavsiye ediyorum,illa Lumia alcam diyosan eğer 925 tasarımlı 5 inç model tanıtılcak onu beklemeni tavsiye ederim

• Beğen
Tepkiler: mrzstyl ve RetaXter
...decode...

...decode...

Üye
    Konu Sahibi
Şöyle bir durum var açıkçası, 2015'teki BUILD etkinliğinde yeni cihazlar tanıtılacağı için, 930'un fiyatının Mayıs/Haziran aylarında düşmesi ihtimali var. O yüzden yarıyıl tatilimde ufak çaplı bir piyasa araştırması yapıp, bu aylarda da cihazı almayı planlıyorum. Samsung veya LG almayı düşünmüyorum ayrıca :)

Emre

Üye
Lumia 930 şu anda 1799 TL peki o parayı hakediyomu kesinlikle haketmiyo,onun için 100 TL daha ucuza Note 3 yada LG G3 32 GB 1539 TL ye almanı tavsiye ediyorum,illa Lumia alcam diyosan eğer 925 tasarımlı 5 inç model tanıtılcak onu beklemeni tavsiye ederim
LG G3 32 GB Daha İyi Geldi Bana Lumia Karışık Bir saat yedekleme işi ile uğraşıyorsun.

wpfurkan

wpfurkan

Üye
LG G3 32 GB Daha İyi Geldi Bana Lumia Karışık Bir saat yedekleme işi ile uğraşıyorsun.
Eğer iki dokunuşla olan yedeklemeye 1 saat gerekiyorsan sana herşey karışık gelir. Android wp'ye göre kat ve kat daha karışık.

• Beğen
Tepkiler: kahraman333333, StartTheGame ve Esendağlı
wpfurkan

wpfurkan

Üye
Lumia 930'u geçen elime alabilme imkanı buldum ve çok beğendim. Tasarım bence on numara ve samsung ile lg'ye on basar.
Genel anlamda wp düşünüyorsan bence en azından ocağın 21'ini bekle ve W10 ile ne geleceğine bak ve ona göre karar ver.
Microsoft'un ne yapacağı belli olmaz. Satya nadella nokia'nın zamanında satın alınmasına karşı çıkmış ve genel anlamda wp pek umurunda değil imiş.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Şahsen ekran sorun değil dersen 930 yerine 1520 almak daha mantıklı. Kampanya vardı fiyat bayağı inmişti.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
osmanmert94

osmanmert94

Üye
Nasıl yani Adreno 330 oyunlarda kasıyor mu? Yoksa oyun azlığından mı bahsediyorsunuz?

Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
Olsun o da çok güzel. Nokia bu renk olaylarında çok iyi gerçekten.
Evet ama favorim olan sarıyı bırakmasa iyiydi
Hangi cihaz lumia 1330 değil değil mi

...decode...

...decode...

Üye
    Konu Sahibi
Şahsen ekran sorun değil dersen 930 yerine 1520 almak daha mantıklı. Kampanya vardı fiyat bayağı inmişti.
1520 şu an hem fiyat hem de özellik olarak gerçekten uygun bir telefon fakat sizin de dediğiniz gibi 6" ekranlı bir telefonu günlük hayatta kullanırken-taşırken zorlanacağımı düşündüğüm için 930'u istiyorum. Hani göz atma ekranı ve sd kart girişinden de fedakarlık yaptım bu seçimi yaparken :) Büyük ihtimalle yeni cihazların tanıtımını bekleyeceğim Microsoft tarafından, hem fiyatının düşmesi durumu da olabilir.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
oznkrts

oznkrts

Üye
1520 şu an hem fiyat hem de özellik olarak gerçekten uygun bir telefon fakat sizin de dediğiniz gibi 6" ekranlı bir telefonu günlük hayatta kullanırken-taşırken zorlanacağımı düşündüğüm için 930'u istiyorum. Hani göz atma ekranı ve sd kart girişinden de fedakarlık yaptım bu seçimi yaparken :) Büyük ihtimalle yeni cihazların tanıtımını bekleyeceğim Microsoft tarafından, hem fiyatının düşmesi durumu da olabilir.
Ben alırkende 1520 ucuzdu batarya olarakta çok iyidi ama 6 inçlik bir oyuncak gibi duruyor tasarım olarak 930 çok iyi
Nasıl yani Adreno 330 oyunlarda kasıyor mu? Yoksa oyun azlığından mı bahsediyorsunuz?
mağazadaki oyunlar Hatalı sesde takılmalar yapıyor ve cihazı ısıtıyor diğer lumialar nasıldır bilmiyorum ama örnegin zombie tsunami oynarım 1 saat cihaz hiç ısınmaz şarzda %10-15 civarı gider ama aynı basitlikte diger bir oyun cihazı çok ısıtabiliyor ve şarzı çabuk götürebiliyor örnegin asphalt 8 i lumianın en alt segmentiyle kasmadan oynarsınız ama gel gör ki hem ses olarak takılmalar hemde ciddi bi Isıtma Görülüyor

• Beğen
Tepkiler: akdeniz77

bayon

Üye
Ben alırkende 1520 ucuzdu batarya olarakta çok iyidi ama 6 inçlik bir oyuncak gibi duruyor tasarım olarak 930 çok iyi

mağazadaki oyunlar Hatalı sesde takılmalar yapıyor ve cihazı ısıtıyor diğer lumialar nasıldır bilmiyorum ama örnegin zombie tsunami oynarım 1 saat cihaz hiç ısınmaz şarzda %10-15 civarı gider ama aynı basitlikte diger bir oyun cihazı çok ısıtabiliyor ve şarzı çabuk götürebiliyor örnegin asphalt 8 i lumianın en alt segmentiyle kasmadan oynarsınız ama gel gör ki hem ses olarak takılmalar hemde ciddi bi Isıtma Görülüyor
ben senin dediğin gibi bir sorun yaşamadım 930 da

Üst Alt