Yeni Youtube uygulaması Google tarafından engellendi

Sponsorlu Bağlantılar

erdgnblt

erdgnblt

Üye
Microsoft "Haydi oğlum Rudy Huyn, iş başına. Hedefin YouTube" dese google öküzün trene baktığı gibi bakakalıcak, haberi yok :)

• Beğen
Tepkiler: PureFood, m542tf ve OttomaN TigeR

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tapatalk

tapatalk

Üye
Microsoft "Haydi oğlum Rudy Huyn, iş başına. Hedefin YouTube" dese google öküzün trene baktığı gibi bakakalıcak, haberi yok :)
yalnız o sitenin sahibi sürekli api'leri veri sunucusu çöken Facebook değil Google INC.

erdgnblt

erdgnblt

Üye
yalnız o sitenin sahibi sürekli api'leri veri sunucusu çöken Facebook değil Google INC.

Yalnız o sitenin sahibi yaptığı işletim sistemini çalıştırmak için bile cpu/ram dehası isteyen Google INC.
Yazılımcı olduğumdan ne olduğunu anlatmana gerek yok.

Android'i yazılımdan anlıyorsan incelede kod karmaşasını ve tekrarı bir gör :)

tapatalk

tapatalk

Üye

Yalnız o sitenin sahibi yaptığı işletim sistemini çalıştırmak için bile cpu/ram dehası isteyen Google INC.
Yazılımcı olduğumdan ne olduğunu anlatmana gerek yok.

Android'i yazılımdan anlıyorsan incelede kod karmaşasını ve tekrarı bir gör :)
Kod karmaşası ? Arayüz FPS sini sisteminin stabilitesi saniyosan git bi nexus kullan kardeş. Google in samsunga bile acmadigi kodlari sen nasil inceledin sadece bunu söyle bana.
Android cihazların problemi s3 s4 gibi cihazların yani. Androidin üstüne samsungun kendi yazilimi biniyo. Bide dalvik olunca bide adam gibi driver yazmayinca android kotu sistem oluyor. Geliştirici sistemden anlayan adam nexus alir zaten. Yada meego

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Kod karmaşası ? Arayüz FPS sini sisteminin stabilitesi saniyosan git bi nexus kullan kardeş. Google in samsunga bile acmadigi kodlari sen nasil inceledin sadece bunu söyle bana.
Android cihazların problemi s3 s4 gibi cihazların yani. Androidin üstüne samsungun kendi yazilimi biniyo. Bide dalvik olunca bide adam gibi driver yazmayinca android kotu sistem oluyor. Geliştirici sistemden anlayan adam nexus alir zaten. Yada meego

Ben sizin muhabbete uzak kaldım ama birşey söylemek istiyorum.
Bu işletim sistemlerine oyun,program veya hani symbiana android görünümü yapma gibi şeyleri yazan insanlar hangi kodlarla yazıyor?O işletim sisteminin kodlarını kullanmıyorlar mı?Yani bunları sormamın sebebi arkadaşım programcı ve bi ara androide oyun yapmaya karar vermişti.Kodları yada herneyse onlar olmadıkça insanlar bu işletim sistemlerine nasıl bunları yazıyor demek ki bi yerde kodlar var ki yazıyorlar.

Tabi konuyu tam bilmiyorum hatam varsa doğrusunu öğrenmek isterim :)

tapatalk

tapatalk

Üye
Ben sizin muhabbete uzak kaldım ama birşey söylemek istiyorum.
Bu işletim sistemlerine oyun,program veya hani symbiana android görünümü yapma gibi şeyleri yazan insanlar hangi kodlarla yazıyor?O işletim sisteminin kodlarını kullanmıyorlar mı?Yani bunları sormamın sebebi arkadaşım programcı ve bi ara androide oyun yapmaya karar vermişti.Kodları yada herneyse onlar olmadıkça insanlar bu işletim sistemlerine nasıl bunları yazıyor demek ki bi yerde kodlar var ki yazıyorlar.

Tabi konuyu tam bilmiyorum hatam varsa doğrusunu öğrenmek isterim :)
Sistemin SDK sı var. Oradakilere gore yaziliyo.
Android linux dağıtımı olmadığı için sistemin sadece cipsete uyarlanabilcek kısmı açık

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Sistemin SDK sı var. Oradakilere gore yaziliyo.
Android linux dağıtımı olmadığı için sistemin sadece cipsete uyarlanabilcek kısmı açık

Yani programcıların da bildiği bile kısıtlı bilgi SDK sadece belli bir kesimi gösteriyor gibi birşey mi?

erdgnblt

erdgnblt

Üye

Nexus'u da gördüm görmesem bu kadar net konuşmazdım. Ayrıca ben bütün kod yapısından bahsetmedim. Ayrıca kod yapılarını kendileride açıklıyorlar zaten, sadece kodların bir bölümü kapalı.
Symbian tamamen kapalı ancak nasıl bir sistem olduğu anlaşılıyor :) Sdk, açılan bölümler vs.

Meego tamamen linux tabanlı çalışır, severim.

ÖEY

ÖEY

Üye
Arkadaşlar konu dışına çıkıp yine android wp tartışması yapmanın anlamı yok bence, ne dersiniz? Nedense bazı arkadaşlar bu tarz konulara gelip yorum yaptıkça böyle tartışmalar açılıp uzayıp gidiyor durum. Bunlara hiç gerek yok.

narnia16

narnia16

Üye
Arkadaşlar konu dışına çıkıp yine android wp tartışması yapmanın anlamı yok bence, ne dersiniz? Nedense bazı arkadaşlar bu tarz konulara gelip yorum yaptıkça böyle tartışmalar açılıp uzayıp gidiyor durum. Bunlara hiç gerek yok.

Ve nedense bu arkadaşlar her seferinde androidi nexus üzerinden savunuyor. Tamam nexus a lafım yokta android sadece nexus tan ibaret değil. Onlarca firma var android kullanan ve herkes nexus almak zorunda değil. Adamlara al bu daha stabil deyip zorla nexus aldırılacak hali yok.

Özgür abi kusura bakma konu tartışmaya gidiyor ama dayanamadım.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Konu youtube ve ben inatla beklemedeyim :) Ne de olsa dAMBER li GDR2 nin OTA sı yüzünden inatlaşmaya alıştık.

Üst Alt