Microsoft "Haydi oğlum Rudy Huyn, iş başına. Hedefin YouTube" dese google öküzün trene baktığı gibi bakakalıcak, haberi yok![]()
vallaha haklısın 
Microsoft "Haydi oğlum Rudy Huyn, iş başına. Hedefin YouTube" dese google öküzün trene baktığı gibi bakakalıcak, haberi yok![]()

MOBİL Site videoları Hd veya HQ açmıyor. Mağazadan Youtube HD uygulaması ile videolar Hd olarak indirebilir veya izleyebilirsiniz.

yalnız o sitenin sahibi sürekli api'leri veri sunucusu çöken Facebook değil Google INC.Microsoft "Haydi oğlum Rudy Huyn, iş başına. Hedefin YouTube" dese google öküzün trene baktığı gibi bakakalıcak, haberi yok![]()
yalnız o sitenin sahibi sürekli api'leri veri sunucusu çöken Facebook değil Google INC.

Kod karmaşası ? Arayüz FPS sini sisteminin stabilitesi saniyosan git bi nexus kullan kardeş. Google in samsunga bile acmadigi kodlari sen nasil inceledin sadece bunu söyle bana.
Yalnız o sitenin sahibi yaptığı işletim sistemini çalıştırmak için bile cpu/ram dehası isteyen Google INC.
Yazılımcı olduğumdan ne olduğunu anlatmana gerek yok.
Android'i yazılımdan anlıyorsan incelede kod karmaşasını ve tekrarı bir gör![]()
Kod karmaşası ? Arayüz FPS sini sisteminin stabilitesi saniyosan git bi nexus kullan kardeş. Google in samsunga bile acmadigi kodlari sen nasil inceledin sadece bunu söyle bana.
Android cihazların problemi s3 s4 gibi cihazların yani. Androidin üstüne samsungun kendi yazilimi biniyo. Bide dalvik olunca bide adam gibi driver yazmayinca android kotu sistem oluyor. Geliştirici sistemden anlayan adam nexus alir zaten. Yada meego

Sistemin SDK sı var. Oradakilere gore yaziliyo.Ben sizin muhabbete uzak kaldım ama birşey söylemek istiyorum.
Bu işletim sistemlerine oyun,program veya hani symbiana android görünümü yapma gibi şeyleri yazan insanlar hangi kodlarla yazıyor?O işletim sisteminin kodlarını kullanmıyorlar mı?Yani bunları sormamın sebebi arkadaşım programcı ve bi ara androide oyun yapmaya karar vermişti.Kodları yada herneyse onlar olmadıkça insanlar bu işletim sistemlerine nasıl bunları yazıyor demek ki bi yerde kodlar var ki yazıyorlar.
Tabi konuyu tam bilmiyorum hatam varsa doğrusunu öğrenmek isterim![]()
Sistemin SDK sı var. Oradakilere gore yaziliyo.
Android linux dağıtımı olmadığı için sistemin sadece cipsete uyarlanabilcek kısmı açık
Android cihazların problemi s3 s4 gibi cihazların yani. Androidin üstüne samsungun kendi yazilimi biniyo. Bide dalvik olunca bide adam gibi driver yazmayinca android kotu sistem oluyor. Geliştirici sistemden anlayan adam nexus alir zaten. Yada meego
Sdk, açılan bölümler vs.Arkadaşlar konu dışına çıkıp yine android wp tartışması yapmanın anlamı yok bence, ne dersiniz? Nedense bazı arkadaşlar bu tarz konulara gelip yorum yaptıkça böyle tartışmalar açılıp uzayıp gidiyor durum. Bunlara hiç gerek yok.
benden sana izin. sen istediğin gibi konuşabilirsin
Özgür abi kusura bakma konu tartışmaya gidiyor ama dayanamadım.

Ortalığı alevlendirmeyelim
benden sana izin. sen istediğin gibi konuşabilirsin![]()

benden sana izin. sen istediğin gibi konuşabilirsin![]()

ah abim ya sen çok yaşa emiOrtalığı alevlendirmeyelim![]()