Ve beklenen oldu: Google Microsoft'tan WP Youtube uygulamasını durdurmasını istedi!

Sponsorlu Bağlantılar

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Telefon ve bilgisayarda arama motorunu yandex yaptım.Google karşı olmaya ilk günüm :hmmm bütün çevremide ona göre ayarlayacağım yakın zamanda

ecel54

ecel54

Üye
Apple dünyanın en degerli şirketiydi ve iphone5 satışları istenildigi gibi başarılı olmayınca hisse kaybi yaşadi. Piyasa degeri 600 milyar dolar Apple'ın ve bu yıl dünyanın ilk 1 trilyon dolarlik şirketi olacakti. Şu anda Apple dunyanin en degerli ikinci şirketidir. En degerli şirket ise Amerika merkezli petrol şirketi olan Exxon Mobil'dir. Kuru laf kalabaliklariyla gereksiz tartişmayin bence. Google'a sorsaniz size aninda dunyanin en drgerli şirketini soyler zaten.

bu arkadaşın çok sevdiği google buna yalan söylemiş herhalde abi en değerli google diyor :D

bloodrap

bloodrap

Üye
Google'a yakıştıramadım aga çok ayıp!! bu arada alternatif youtube programları dahil mi kaldırılacak? Ör:Tube pro çok deli bir uygulama :ehe

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
youtube'siz tel olmaz abi tarayıcıdan girince hiç birşey olmuyo en iyi uygulama wp kullanan arkadaşlara geçmiş olsun ama kabul edin google haklı hem reklamlar engellenmiş hemde indirmeye izin verilmiş sizce adil mi hayır tabi ki değil.

Google adil şart istiyorsa önce kendisi adil olucak. Ayrica reklamlar engellenmemiş. Google api'leri vermeyince reklamlari uygulamaya koyamazdi zaten Microsoft. Bu konuda da aciklama yaptilar. Ver api'leri istedigini koyalim dedi Microsoft yetkilileri. Burada olay reklam veya indirme degil. Olay bu kadar önemli bir uygulaanin wp'de kullanilmasini engellemek ama Microsoftun yaptigi uygulamaya da mudahele edemiyor.

• Beğen
Tepkiler: antdn ve PureFood
tapatalk

tapatalk

Üye

bu arkadaşın çok sevdiği google buna yalan söylemiş herhalde abi en değerli google diyor :D
teknoloji şirketlerinden bahsediyodum bizim konumuza dönücek olursak google microsfttan değerlidir. google çeyrek bazında appledan değerlidir. iphone5 satışlarından dolayı. Dünya genelinde zengin şirketler bi benzinci ve telekomcu

a10m6t

Üye
dun google yeni urun etkinliğı yaptı etkinliği izleyen apple ve mıcrosoft hisse sahıplerının satışlarıyla %7 lere varan kayıp yasadı saydığım iki şirket düşünün durumu artık , öyle şeyler vardı ki etkinlikte. Görülüyorki daha uzun yıllar bizimle google...

ecel54

ecel54

Üye
teknoloji şirketlerinden bahsediyodum bizim konumuza dönücek olursak google microsfttan değerlidir. google çeyrek bazında appledan değerlidir. iphone5 satışlarından dolayı. Dünya genelinde zengin şirketler bi benzinci ve telekomcu

ben zaten microsofttan daha değerli olduğunu yazdım. Ama apple dan daha değerli değildir. Apple büyük bir düşüş yaşadı fakat o kadar yüksekdeydiki düşüşüne rağmen google dan daha degerlidir. Sizden kaynak istedim ama teknoloji şirketleri yazarak geçiştirdiniz. Benim kaynağım wolfrqm alpha dır. Wolfram alpha nın kaynağınada google veya apple yazarak aratıp altta bulunan source information a dokunursanız size birçok kaynak gösterecektir. Sizin kaynağınız ?

pederr

pederr

Üye
Apple zengin olmucakda ben mi olcak adamlar 3 milyara telefon satıo:D

• Beğen
Tepkiler: kurd-0
ecel54

ecel54

Üye
çeyrek bazında değerli birşeyde olmaz zaten. Ceyrek bazında kazanç falan olur çünkü şirket çeyrek yılını satmayacak. Ayrıca mesajınızda çeyrek diye bir ifade yok. Daha değerlidir hatta ali abinin yazdığı en degerli şirketi de saymayarak en değerlidir yazdınız

tapatalk

tapatalk

Üye

ben zaten microsofttan daha değerli olduğunu yazdım. Ama apple dan daha değerli değildir. Apple büyük bir düşüş yaşadı fakat o kadar yüksekdeydiki düşüşüne rağmen google dan daha degerlidir. Sizden kaynak istedim ama teknoloji şirketleri yazarak geçiştirdiniz. Benim kaynağım wolfrqm alpha dır. Wolfram alpha nın kaynağınada google veya apple yazarak aratıp altta bulunan source information a dokunursanız size birçok kaynak gösterecektir. Sizin kaynağınız ?
borsa bak bakalım ne kadar düşmüş. genel olarak apple daha değerli orda ikimizde aynı düşünüyoruz ama anlık olarak google daha değerli bunun sebebide ip5

kurd-0

Üye
Wp androidi bitirecekmiş :eek: ios gibi bir sistem duramadı googlenin önünde
Bing yandex yahoo googlenin yanına yaklaşamaz gmail zaten kral hangout gümbür gümbür geliyor haritalara geçmiyorum bile

ecel54

ecel54

Üye
borsa bak bakalım ne kadar düşmüş. genel olarak apple daha değerli orda ikimizde aynı düşünüyoruz ama anlık olarak google daha değerli bunun sebebide ip5

anlık değermi olur. Zaten yazında anlık yazmamışsın ve en değerli yazmışsın. Senin tabirinle anlık olarak exxon mobil den dahamı değerli

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Wp androidi bitirecekmiş :eek: ios gibi bir sistem duramadı googlenin önünde
Bing yandex yahoo googlenin yanına yaklaşamaz gmail zaten kral hangout gümbür gümbür geliyor haritalara geçmiyorum bile

İos sadece Apple tarafindan kullaniliyor ve tum dunyada butun androidli modellerden bile pahali satiliyor. Bu yuzden android ve wp kadar geniş muşteri profillerine hitap etmez. Androidin varligini kalabalik uretici topluluguna sship olmaktan geciyor ki buna musait tek rakip sistem wp. Bunu gormeden veya gormezden gelerek fikir yurutup ne kendini ne de başkalarini yaniltici fikir vermemelisin bence.

• Beğen
Tepkiler: antdn
tapatalk

tapatalk

Üye

anlık değermi olur. Zaten yazında anlık yazmamışsın ve en değerli yazmışsın. Senin tabirinle anlık olarak exxon mobil den dahamı değerli
bizim şuan bakmamız gerkeken yer borsa orda anlık olarak değişiyo en değerli kim yükselirse o oluyo. yoksa senenin sounu beklememiz lazım exxon dünya çapında en değerli aşmışlar yani bütün sektörlerin en değerli firması exxon hatta fox tv de haberlere bile çıktı

ecel54

ecel54

Üye
bizim şuan bakmamız gerkeken yer borsa orda anlık olarak değişiyo en değerli kim yükselirse o oluyo. yoksa senenin sounu beklememiz lazım exxon dünya çapında en değerli aşmışlar yani bütün sektörlerin en değerli firması exxon hatta fox tv de haberlere bile çıktı

ne alakası var. Wolfram alpha da zaten oralardan alıyor bilgileri. Anlık veya değil her türlü google en değerli şirket değildir.

SonyXperia

SonyXperia

Üye
android başladığı zamanlara geri gidelim :D hiç bir beklenti yoktu hatırlar mısınız? bu zaman emek ve akıl işi oyunu iyi oynayan kazanır. Ben bir wp sever olarak android kullanıyorum mecburen. ancak şunu unutmamak lazım wp8 daha 2. senesine girmedi. Yeni çıkan bir sisteme göre oldukça hızlı yol kat etti. önü ne kadar açık şu an konuşmak gereksiz. ama bana soracak olursanız çok ince ayarlar ve reklamlarla birden patlama yapabilir. Android işletim sistemi açık kaynak kodu kullanıyor. benim bir telefon fabrikam olsa kendim bile androidle çalışan bir cihaz yapabilirim. bundan dolayıdır ki android senin benim bile adını bilmediğimiz üreticiler tarafından üretilip satılıyor. Yani üretici yelpazesi çok geniş. Bundan mütevellit androidin bu kadar kullanılıyor gözükmesi kadar doğal birşey yok. Apple tek tabanca herşeyi kendisine ait wp ise stratejik ortaklarına wpli cihazların üretiminde destek sağlıyor. Sonuç olarak android elbette belkide kıyamete kadar kral olacaktır ama sırf bu nedenle. Onun dışında kalite kalitedir. yani her yerde olamaz. Artık kalitenin savaşı var yani windows la androidin değil :) aslında bakarsak yarış iphone ve wp arasında. Androidi ne yazık ki katamıyorum sırf bu yüzden ve sistemin içindeki sıkıntılara girmedim bile.

• Beğen
Tepkiler: antdn
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Güzel yorum:oke:

SonyXperia

SonyXperia

Üye
Eklemeyi gerekli gördüm dünyanın en değerli şirketi apple sonra samsung :) üstelik google elbette geçti ancak tek bir sırayla üstelik 4.000 (milyon) dolar gibi çok komik bir rakamla :) sonuca gelelim şirketin değeri önemli değil sadece bu ne kadar para ettiklerini belirler :) yoksa microsoftun pc teknolojisindeki hakimiyetini elbette gösteremeyecektir

pederr

pederr

Üye
android başladığı zamanlara geri gidelim :D hiç bir beklenti yoktu hatırlar mısınız? bu zaman emek ve akıl işi oyunu iyi oynayan kazanır. Ben bir wp sever olarak android kullanıyorum mecburen. ancak şunu unutmamak lazım wp8 daha 2. senesine girmedi. Yeni çıkan bir sisteme göre oldukça hızlı yol kat etti. önü ne kadar açık şu an konuşmak gereksiz. ama bana soracak olursanız çok ince ayarlar ve reklamlarla birden patlama yapabilir. Android işletim sistemi açık kaynak kodu kullanıyor. benim bir telefon fabrikam olsa kendim bile androidle çalışan bir cihaz yapabilirim. bundan dolayıdır ki android senin benim bile adını bilmediğimiz üreticiler tarafından üretilip satılıyor. Yani üretici yelpazesi çok geniş. Bundan mütevellit androidin bu kadar kullanılıyor gözükmesi kadar doğal birşey yok. Apple tek tabanca herşeyi kendisine ait wp ise stratejik ortaklarına wpli cihazların üretiminde destek sağlıyor. Sonuç olarak android elbette belkide kıyamete kadar kral olacaktır ama sırf bu nedenle. Onun dışında kalite kalitedir. yani her yerde olamaz. Artık kalitenin savaşı var yani windows la androidin değil :) aslında bakarsak yarış iphone ve wp arasında. Androidi ne yazık ki katamıyorum sırf bu yüzden ve sistemin içindeki sıkıntılara girmedim bile.

aynen oyle acın flash tv yi bi ton tablet cikiyo 60 liraya:D hepsinde android 4.2 yuklu hadi bakalim yuklesinler windowsu da satsınlar 60 liraya yermi?? fark burda bi yerde boş beleş uygulama yıgınlarının oldugu sacma sapan cihazlara dahi yuklu yazılım var dier yandan dunya devi bi şirketin agır ama başarılı adımlarla geliştirdigi bi yazılım var ve farkındamısınız bilmiyorum lumia ile s3 yada s4 u saglamlık bakımından karsılastırdıgınızda birisi kaya gibi saglam kaliteli parçalar dieri ise piyasada olan çin yapımı cihazları andırıyor yazılım farkınıda onumuzdeki zamanın akışına bakarak gorecegiz bence cok güzel gidiyor wp8

Üst Alt