firefox aurora kullanın beylerchrome hikaye
![]()

Valla içimemi doğdu bilmiyorum ama ben son bir haftadır firefox kullanıyorum. chrome'u bıraktım artık hatta kaldırayım ben onu![]()

Az önceki uyarıdan sonranazik ve kibarca tepki göstereyim bari.ey deli divane google;elinden geleni ardına koyma.ama eninde sonunda (tıpış tıpış) bu uygulamalar bu sistemde yer alacak....o kadar....
olsun sonuçta chromium açık kaynak kodlu bir proje değil mi? ama zaten ie11 ve yandex değişimli kullanıyorum. aurora ya geçicem inşallahGoogle'ın yaptığı tam anlamıyla terbiyesizlik bunun başka bir açıklaması yok. Tarayıcısını kaldırıp mailini iptal edesim geldi. Bu arada yandex kullanırım diyen arkadaşlar haberiniz olsun yandex tarayıcısının altyapısı chrome'dan geliyor yani yine Google urunu kullanıyorsunuz.

Firefox'u tavsiye edebilirim. Chrome'la arasında hız olarak öyle aman aman bir fark yok.
olsun sonuçta chromium açık kaynak kodlu bir proje değil mi? ama zaten ie11 ve yandex değişimli kullanıyorum. aurora ya geçicem inşallah![]()

bende bir sıkıntı yok sadece microsoftun uygulaması çalışmıyorYoumusic ve Youtube hd de çalışmıyor bende su anda
Microsoft'tan cevap gecikmedi
Microsoft responds in detail to Google’s blocking of YouTube; cites HTML5 and unfair treatment
haksız müdahale ediyor diyor. html5le kodlanmış istiyormuş sanırımne diyorlar acaba(ing.dll not found on me )
olsun sonuçta chromium açık kaynak kodlu bir proje değil mi? ama zaten ie11 ve yandex değişimli kullanıyorum. aurora ya geçicem inşallah![]()
The Chromium Projects for Administrators: Google Inc.
Microsoft'tan cevap gecikmedi
Microsoft responds in detail to Google’s blocking of YouTube; cites HTML5 and unfair treatment
Anlayan anlatabilir mi 
The Chromium Projects for Administrators: Google Inc.