Yeni Youtube uygulaması Google tarafından engellendi

Sponsorlu Bağlantılar

PureFood

PureFood

Üye
firefox aurora kullanın beyler :D chrome hikaye :D

ÖEY

ÖEY

Üye
BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Arkadaşlar uzun zamandır Google urunlerı kullanmamaya çalışıyorum zor kalmadıkça ie10 bing izlesene.com vs :)

PureFood

PureFood

Üye
Valla içimemi doğdu bilmiyorum ama ben son bir haftadır firefox kullanıyorum. chrome'u bıraktım artık hatta kaldırayım ben onu :D:D

chrome ile firefox arasındaki fark :

biri utanıyor diğeri yüzsüz :D

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-, Tacettinn, ÖEY ve 1 kişi daha
Toros542

Toros542

Üye
Az önceki uyarıdan sonra :) nazik ve kibarca tepki göstereyim bari.ey deli divane google;elinden geleni ardına koyma.ama eninde sonunda (tıpış tıpış) bu uygulamalar bu sistemde yer alacak....o kadar....

• Beğen
Tepkiler: serinaga ve ÖEY
byibo

byibo

Üye
Az önceki uyarıdan sonra :) nazik ve kibarca tepki göstereyim bari.ey deli divane google;elinden geleni ardına koyma.ama eninde sonunda (tıpış tıpış) bu uygulamalar bu sistemde yer alacak....o kadar....

bende uyarıyı bana verdin sanmıstım

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar konuya yorum yazarken eleştiri dozunu aşan ve firmalara hakarete varan ifadeler kullanmaktan kaçınalım.

Toros542

Toros542

Üye
Olur

AkiliBidik

AkiliBidik

Üye
Wp ile alakam olmaz ama Apple Google'la arayı çok fena açmış durumda

IVI-Elia

Üye
Google'ın yaptığı tam anlamıyla terbiyesizlik bunun başka bir açıklaması yok. Tarayıcısını kaldırıp mailini iptal edesim geldi. Bu arada yandex kullanırım diyen arkadaşlar haberiniz olsun yandex tarayıcısının altyapısı chrome'dan geliyor yani yine Google urunu kullanıyorsunuz.
olsun sonuçta chromium açık kaynak kodlu bir proje değil mi? ama zaten ie11 ve yandex değişimli kullanıyorum. aurora ya geçicem inşallah :oke:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Microsoft'tan cevap gecikmedi:kop2:

Microsoft responds in detail to Google’s blocking of YouTube; cites HTML5 and unfair treatment

ÖEY

ÖEY

Üye

olsun sonuçta chromium açık kaynak kodlu bir proje değil mi? ama zaten ie11 ve yandex değişimli kullanıyorum. aurora ya geçicem inşallah :oke:
Firefox'u tavsiye edebilirim. Chrome'la arasında hız olarak öyle aman aman bir fark yok.:oke:

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Youmusic ve Youtube hd de çalışmıyor bende su anda

partyhard

Üye

The Chromium Projects for Administrators: Google Inc.

PureFood

PureFood

Üye
The Chromium Projects for Administrators: Google Inc.

yav anladık kardeş her konuda ısıtıp ısıtıp önümüze getirme şunları. Burası wp bölümü, Googleı savunman sana artı getirmez burada.

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, n000k ve SonyXperia
giray38

giray38

Üye
yüklenmeyin yahu adamın telefonu kastı herkesin telefonunun içine yağ koymamışlar işte akmıyor wp8 gibi Japon yada tutkal olabilir o telefonların içinde :D

• Beğen
Tepkiler: IVI-Elia

Üst Alt