Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yeni Youtube uygulaması Google tarafından engellendi
siz vimeo dail. diyorsunuz ama benim subscribe olduğum kişilerin videoları sadece youtube'de var acil bi çözüm lazım.yaklaşık 20video olan playlistler var ve her videoda 40dk filan mobil site bu durumda gerçekten bir ölüm oluyor.
dilmenibrahim
Üye
Arkadaşlar büyütmeye gerek yok illa uygulama olması gerekmez bence web den çok rahat her şey izleniyor artık bu akıllı telefonlar pc gibi çok rahat kullanılıyor ben kısa süreli laptopu açmaya üşeniyorum
Arkadaşlar büyütmeye gerek yok illa uygulama olması gerekmez bence web den çok rahat her şey izleniyor artık bu akıllı telefonlar pc gibi çok rahat kullanılıyor ben kısa süreli laptopu açmaya üşeniyorum
Arkadaslarin da dedigi gibi illa uygulama olmasi gerekmiyor ve uygulama isterseniz de magaza da ucretsiz bir sury youtube uygulamasi var ben Tube Pro kullaniyorum indirme ozelligi de var siz de deneyebilirsiniz