Yeni Youtube uygulaması Google tarafından engellendi

Sponsorlu Bağlantılar

Lumia820

Lumia820

Üye

biz bu ortamı insanlar sussun diye degil konup seviyeli bir şekilde fikirlerini soylesinler diye oluşturup korumaya ve devam ettirmeye calişiyoruz.

Ayrıca Google'ın yaptıgı şey sadece basit bir engelleme ki Microsoft da sirf inat olsun diye bir önceki surumu magazaya koyabilirdi. Tabi bunlar seviye ve kultur farkini ortaya cikariyor. İki firmanin bu Uygulama ve servis üzerinde yaptiklarini ve soylediklerini incelerseniz aralarinda seviye ve kalite farkini gorursunuz. Fazla uzaga gitmenize de gerek yok google son versiyon uygulamanin erişimini engelledikten sonra Microsoft yetkililerinin aciklamalari bile yeterli. Hoş Google da agzindaki baklayi cikartti ya neyse onun da derdi belli oldu. Fakat olaylara genelde taraftarlik anlayişiyla yuzeysel bakarsaniz gercek resmi goremezsiniz.

açıklamaların linkini atabilir misin ? Bakalım ne demişler Youtube hd de kapandı. Kalmadı program ne açıklayabilirler ki

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
PureFood

PureFood

Üye
Abi tercüme yapabilir misin azıcık ? İlerde suskun kalmayalım biz de..

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Google'ın "gelir kaybı" bahanesiyle yaptığı bu dayatma tamamen WP'nin yükselişinin önünü kesmek amacıyla yapılmış bir hamle.

Olay yargı sürecine taşınırsa Google kaybeder.

Öyle ki Microsoft Google'ın kurallarına uymaya razı. Yeter ki birlikte WP platformuna özel bir uygulama yapalım diyor.
Google ise kendi platformu olan Android ve Apple iOS'a dahi koymadığı şartları WP'ye dayatıyor.
"Yok ille WP kodlarına göre özel uygulama olmasın sen HTML5 yapısıyla idare et" diyor.
Yani WP'nin kullanıcılarına gelişmiş ve rahat bir youtube deneyimi sunmasını istemiyor.

Bu "açıklık ve eşitlik" şartlarına aykırı.
Google da en az Microsoft kadar büyük bir şirket orası tamam, ama Microsoft bu alanda eski kurt.
Google'ın daha çok fırın ekmek yemesi lazım bu dansı kendi lehine sonlandırmak için.
Şu an ateşle oynadığının farkında değil.

Yargı kararıyla da olsa yola gelecektir.

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine- ve ÖEY
ÖEY

ÖEY

Üye
Bunu diyeceğimi hiç zannetmezdim ama sanırım: #direnMS :kop:

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
PureFood

PureFood

Üye
Aslında direnen Google bu konuda, nefret ediyorum resmen adamlardan beter olsunlar Microsoft'un altında sürünsünler inşallah bir kaç sene içinde.

• Beğen
Tepkiler: ÖEY
ÖEY

ÖEY

Üye
Valla bende iyice uyuz oldum ve bilgisayardan chrome'u kaldırdım ilk adım olarak :D Şimdi arama motorunda bing'e alışmaya çalışıyorum :)

narnia16

narnia16

Üye
Valla bende iyice uyuz oldum ve bilgisayardan chrome'u kaldırdım ilk adım olarak :D Şimdi arama motorunda bing'e alışmaya çalışıyorum :)

Bendensin abi, uzun bir süredir böyle devam ediyorum yoluma. Bayadır kıl oluyorum ben bu Google'a :)

• Beğen
Tepkiler: ÖEY
ÖEY

ÖEY

Üye
Öyle aynen valla. Yalnız bu bing için firefox resmi yaması yok yahu. Bulamadım. Neyse sayfa olarak kayıt ederik :D

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Ben zaten ie kullanıyorum pc de herşey Windows tabanlı arama motoru Google sadece onuda boşver

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Bende sizdenim ancak, telefonumda bing aramaya geçtiğim halde mobil arayüzde arama yapmıyor. İlla masaüstü görünümüne geçmem gerekiyor. Ayrıca PC de de buraya yazmada sorun var. Sanki bir çeşit virüs harf basmamı engelliyor. Bazı harfleri 3 - 4 kez basıyorum. Delete bazen çalışmıyor harf silemiyorum. Enteresan şeyler oluyor . (Win 8.1).

yeminli06

yeminli06

Üye
Bende sizdenim ancak, telefonumda bing aramaya geçtiğim halde mobil arayüzde arama yapmıyor. İlla masaüstü görünümüne geçmem gerekiyor. Ayrıca PC de de buraya yazmada sorun var. Sanki bir çeşit virüs harf basmamı engelliyor. Bazı harfleri 3 - 4 kez basıyorum. Delete bazen çalışmıyor harf silemiyorum. Enteresan şeyler oluyor . (Win 8.1).

Aynı sorun bendede var bazen tıkır tıkır çalışıyor bazen deli ediyor bir yorumu yarım saatte yazıyorum :off:

narnia16

narnia16

Üye

Mobil arayüz Türkiye için aktif değil maalesef.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Masaüstü sürümde kullanıyorum ben gayet hızlı ve başarılı tabi Google var şuan bing biraz daha gelişsin gerçi neyi arattırıyoruz önemli değil o kadar

pissed26

pissed26

Üye
chrome basit arayuzlu bi tarayıcı olduğu için tıkladığınızda daha seri açılır ancak firefox daha gelişmiş arayuze sahip olduğundan tıklayınca biraz daha geç açılır yalnız şunu deneyin derim tarayıcıları speed teste soktuğunuzda yada download -upload yaparken firefoxun chrome un önüne nasıl geçtiğini anlarsınız yıllardır firefox kullanıyorum chrome gibi basite kaçmış menü seçeneği bile sergilenmeyen kenara yıldızla sokuşturulmuş bi tarayıcı benim pcimde yer alamaz

serinaga

serinaga

Üye
Arkadaşlar bu Youtube halen çalışmıyor bende, sanırım sileceğim ...

• Beğen
Tepkiler: PureFood
PureFood

PureFood

Üye
Arkadaşlar bu Youtube halen çalışmıyor bende, sanırım sileceğim ...

Abi mağazada bile bulamıyorum ben, Google çirkefliği bırakana kadar mobil siteden devam etmek gerekiyor artık :hmmm

ÖEY

ÖEY

Üye
Valla ben çok kullanmıyordum zaten. O yüzden sildim gitti :D Eğer bir video izlemek zorunda kalırsam mobil siteyi açarım.

respection123

Üye
MOBİL Site videoları Hd veya HQ açmıyor. Mağazadan Youtube HD uygulaması ile videolar Hd olarak indirebilir veya izleyebilirsiniz.

Üst Alt