Yeni Youtube uygulaması Google tarafından engellendi

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yeni Youtube uygulaması Google tarafından engellendi
Microsoft gectigimiz gunlerde Windows Phone için Youtube uygulamasını yayınlamıştı.

Son bir iki gündür uygulama üzerinden Youtube'a ulaşımda sorun yaşayan ve bu konuda şikayetlerini ileten kullanıcılar artmıştı. Bugün ulaştıgımız bilgilere göre ise uygulama Google tarafından bloke edilerek uygulamanın Youtube servislerine erişimi engellendi.

Google bunun sebebi olarak Microsoft'un yaptıgı uygulamanın Google&Youtube hizmet şartlarına aykırı olması ve Microsoft'un, tam özellikli Youtube deneyimi yaşatmak için tarayıcı yükseltmelerine izin vermemesi olarak belirtildi.

PureFood

PureFood

Üye
Microsoft'un, tam özellikli Youtube deneyimi yaşatmak için tarayıcı yükseltmelerine izin vermemesi

şu ne demek tam olarak abi. ?

bu arada google umarım microsoft'un altında ezilirsin şartlarına edeyim senin.

• Beğen
Tepkiler: serinaga
acoustic

acoustic

Üye
Google artık aç şu suyun önünü ;)

ferit.61

ferit.61

Üye
Google kadar pislik ve lanet bir firma görmedim arkadaş.
Kendine güveniyorsan adam gibi kapışın o zaman, nedir bu diğer firmaların önünü kesme çabası.

narnia16

narnia16

Üye
Gelde küfür etme

• Beğen
Tepkiler: IVI-Elia

anilakbay

Üye
Microsoft da Chrome'u engellese Windows lardan bak bakalım ne oluyor o zaman :D

• Beğen
Tepkiler: pirenuri, serinaga, sameet33 ve 2 diğerleri
Tacettinn

Tacettinn

Üye
Vay arkadaş. Bu arada Google den kullanıcıları şok eden açıklama diye bir haber okumuştum. Gmail içeriklerinin gizliliği tam değil.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Al işte ortalık yine kızışacak, savaş başlıyor.
Hiç olmadı bu Google, olmadı. :dry:

• Beğen
Tepkiler: serinaga
BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Şimdi baktım da çokta fifi abi resmen istenmiyorsunuz zorlamayın dailymont vimeo yakında izlesene.comda gelir tamam işte.En çok beklediğim,alkışlarla yaşıyorum..

Tacettinn

Tacettinn

Üye
Şımarık bir zengin çocuğu benzetmesi yapıyorum arkadaşlar. Yanlışmıyım :bilmm

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
aslında google da davasında haklı.

Tabi kapali kapilar arkasinda ne pazarliklar dönüyor bilmiyorum ama olay aslında işletim sistemi ve youtube uygulamasıyla sınırlı degil.Windows Phone'daki bazı kısıtlamalar ileride google'ın varligını tehdit eder boyutta.

PureFood

PureFood

Üye
bi yandan google uyuzluk yapar, bi yandan nokia vermez güncellemeyi yeter yav vallaha millet işkence çekiyor.

IVI-Elia

Üye
ne diyim microsoft bi bahane bulu google ın bir ürününü engellese ne oluyor bak..

ben bu google çalma haberlerinden google lanet okuyorum ben iki gün önce tamamıyla yandex'e geçtim mdmnunm :oke:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kesinlikle doğru... :oke:

- - - Eklendi - - -

ne gibi kısıtlamalar tam olarak Abi ?

3.party tarayıcılar. Bu kısıtlama oldugu icin google chrome tarayıcısını platforma sokamıyor. Bu yüzden de reklam gelirlerinden oluyor. Wp %20 pazar paylarina ulaştiginda google'in reklam zararini duşunebiliyor musunuz. Gelirinin %95'ini reklamdan elde eden bir şirket icin o kaybin nelere mal olacagini soylememe gerek yok herhalde.

byibo

byibo

Üye
valla bence microsoft ozellikle mobil platformda nokia ile guzel proeler yapsalar hani daha goze carpan seyler ozelliklede kullanıcıları memnun edicek boyutta süprizler en azından wp kullanıcları cogalır hemde mevcut uygulama+oyun zenginlesir daha guzel olur.

partyhard

Üye
Google'ın , Microsoft'dan güçlü bir firma olduğu gerçeği . Onu bunu birakalimda sen googlein kendi sistemine bile bolca koyduğu ADS leri engellersen downloada izin verirsen sonucu bu olur. Aylar önce bir nawy vardı o bunu söyleyince fan denilmişti , simdi banada aynisi denilecek ama neyse sizde birgün anlarsiniz.

ÖEY

ÖEY

Üye
Google'ın yaptığı tam anlamıyla terbiyesizlik bunun başka bir açıklaması yok. Tarayıcısını kaldırıp mailini iptal edesim geldi. Bu arada yandex kullanırım diyen arkadaşlar haberiniz olsun yandex tarayıcısının altyapısı chrome'dan geliyor yani yine Google urunu kullanıyorsunuz.

Üst Alt