Yeni Youtube uygulaması Google tarafından engellendi

Sponsorlu Bağlantılar

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Artık gel sende ol bu yarışta demek yok.Artık "hişt sen ne yapıyorsun geri çekil bakalım" var.Diğer ki de sessini çıkarmassa google fırsat buldukça ezer.Yazık microsof'ta sesini çıkardığı bi haber okuyalım :hmmm Ya yeminlen içimde microsofta karşı bi sinir oldu..Ya altta kalmasın şu koskoca microsoft.Önceki youtube da ki problemdede birlikte yapılmasına karar verilmemişmiydi?.Eee sonuç niye böyle çıktı?Microsoft birşey mi biliyorda sesini çıkarmıyor? Bence hiç birşey korkak tavuk gibi ilerliyor...Bizde bu 2 firmanın atışmalarında çenemizi yorarız.Başka birşey değil.. :dry:

csH

csH

Üye
Yandex ie tabanli da kullanilabiliyo ayri bir tarayici degil zaten birazcik arayuz farkli ben yandex besiktasi ie tabanli olarak kullaniyorum

serinaga

serinaga

Üye
Google'ın yaptığı tam anlamıyla terbiyesizlik bunun başka bir açıklaması yok. Tarayıcısını kaldırıp mailini iptal edesim geldi. Bu arada yandex kullanırım diyen arkadaşlar haberiniz olsun yandex tarayıcısının altyapısı chrome'dan geliyor yani yine Google urunu kullanıyorsunuz.

O vakit BING kullanır Outlook ile posta gönderme zamanıdır :bilmm

FeRhAt0152

FeRhAt0152

Üye
o zaman tel ayarlarında değişiklik vakti bing de fena değil zaten aynı şeyi bingde buluyo daha hızlı

serinaga

serinaga

Üye
Waayy arkadaşlar az önce fark ettim, gMaps uygulamasından Latitude özelliği kaldırılmış, artık çok fazla şımardı bu Google yahu, siliyorum tüm her şeyi :allalla:

• Beğen
Tepkiler: PureFood
erdgnblt

erdgnblt

Üye
Ben Bill Gates'in yerinde olcam
Giderim Microsoft'a (bill gates microsoft'un sahibi ancak çalışmıyor :) ) bütün bilgisayarlara xp dahil bir güncelleme yayınlar Chrome u engellerim. Yerine mozilla yada explorer kullansınlar yada aynı arayüzle yandex :)

alical33

alical33

Üye
google da artık tadını kaçırmış ben zaten chrome u oldum olası sevmem firefox candır :firefox: ie yerine chorome olsa smile da daha iyi olurdu ama neyse :tebessüm:

alasulumurat

alasulumurat

Üye
Bende yakın zamanda gmail adresime gelen tüm mailleri Yandex adresime yönlendirip gmail 'i kapatacağım. Google 'ı protesto ediyorum artık kullanmayacağım. Zaten google 'ın nesi var ki? En çok kullanılan maps yerine nokia here 'i kullanırım çok daha iyi zaten. mail zaten problem değil hepsi aynı işi görüyor. Translate desen Bing translater gayet kullanışlı. Telefonumdan ve bilgisayarımdan Google 'a ait her şeyi yok edeceğim. Microsoft bence zemin hazırlıyor. Chrome 'u engelledimi google biter :)))

partyhard

Üye
Yalniz chrome u engellerse(engelleyemez komik olmayın) opera yandex gibi tarayicilarda calişmaz(chrome tabanlilar.). En kotu farklı imzalar tarayiciyi. Engelleme gibi bi özellik olsa tor browser engellenir

erdgnblt

erdgnblt

Üye
Yalniz chrome u engellerse(engelleyemez komik olmayın) opera yandex gibi tarayicilarda calişmaz(chrome tabanlilar.). En kotu farklı imzalar tarayiciyi. Engelleme gibi bi özellik olsa tor browser engellenir

Opera firefox altyapısını kullanıyor, chromium değil.

Samet.25

Google ve Microsoft arasindaki rekabet wp kullanicilarini arada magdur edecek gibi

OozyStaw

OozyStaw

Üye
chrome engellesinler ie10 iyileştirsinler çeksin restini görürüm o zaman googleyi

erdgnblt

erdgnblt

Üye
ie10 bence zaten iyi.

Bu arada opera hâlâ firefox altyapısını kullanmakta.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Ben Youtube'a web üzerinden giriş yapıyorum illa uygulama mı lazım

tapatalk

tapatalk

Üye
ben bu tarz bi konuyu aylar öncesinden hatırlıyorum. papadikiouflu nickli arkadaş google microsofta diş geçiremez falan diyodu ama neyse ben susuyum, uyarı falan verirsiniz.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ben bu tarz bi konuyu aylar öncesinden hatırlıyorum. papadikiouflu nickli arkadaş google microsofta diş geçiremez falan diyodu ama neyse ben susuyum, uyarı falan verirsiniz.

biz bu ortamı insanlar sussun diye degil konup seviyeli bir şekilde fikirlerini soylesinler diye oluşturup korumaya ve devam ettirmeye calişiyoruz.

Ayrıca Google'ın yaptıgı şey sadece basit bir engelleme ki Microsoft da sirf inat olsun diye bir önceki surumu magazaya koyabilirdi. Tabi bunlar seviye ve kultur farkini ortaya cikariyor. İki firmanin bu Uygulama ve servis üzerinde yaptiklarini ve soylediklerini incelerseniz aralarinda seviye ve kalite farkini gorursunuz. Fazla uzaga gitmenize de gerek yok google son versiyon uygulamanin erişimini engelledikten sonra Microsoft yetkililerinin aciklamalari bile yeterli. Hoş Google da agzindaki baklayi cikartti ya neyse onun da derdi belli oldu. Fakat olaylara genelde taraftarlik anlayişiyla yuzeysel bakarsaniz gercek resmi goremezsiniz.

• Beğen
Tepkiler: n000k ve ÖEY

Üst Alt