ForeverAlone";4173575][COLOR="Red' Alıntı:Bir arkadaşın iPhone 3GS'i var.Arkaplanda 63 uygulama açıktı multitası kullanmayı bilmiyor arkadaş.Bizzat ben kapattım.3GS 256 Mb ram ve 600 mhz işlemciye sahip.Nokianın 2012ye doğru çıkardığı telefonda 33 uygulama başarı sayılıyorsa çok yazık...
Telefonda hiç kasmıyordu ayrıca...[/COLOR]
İos ta 3gs te multi tasking yok diyenler ios 5 ten bir haberler heralde ve arka plandakiler çalışıyor
biri hatırlıyoeumda n8 ile 50 uygulama açmıstı
Konuyu baştan sona okudum. Hemen herkes N8 ile 701'i karşılaştırmış. Tasarım ve performans yönünden.
Ancak herkesin kabul etmesi gerekir ki;
701 N8'den performans olarak,
N8 701'den kamera performansı olarak ÜSTÜNDÜR. Gerçek ortadayken tartışmanın mantığı nedir?
Tasarım yönünden hangisi üstün diyecek olursanız. Orası kişiye göre değişir derim. Zevkler ve renkler tartışılmaz.
Mesela ben derim ki "701 muhteşem görüntüsüyle insanı cezbediyor", sen dersin ki "N8 tasarımı ve diğer özellikleri açısından eşi benzeri olmayan bir telefon". Burası kişide biter.
Umarım anlatabilmişimdir.
Saygılar.
yapma gözünü seveyim güzel kardeşim. 3gs de task manager ne geziyor. O recent apps tır. Task manager ilk defa iphone 4 te kullanıldı. Ezbere konuşmayın. Pc de bile 63 tane açınca core i7 ler kafayı yer.
----------Eklendi @ 13:18:57 ---------- Yazıldı @ 13:17:37 ----------
son kullanılan aplikasyonlar onlar.
ios 5 yükleyince iki kere menü yuşuna basın bakın alttan multitasking geliyor. daha bugün arkadaşımdaki ipod touch 4. nesil ios 5 te denedim. geriden gelmeyin çağı takip edin.
gerçekten bole düşünüyosan sen n8 i en fazla afişlerde görmüşsün
Aynı şey iOS 4'te de vardı, uygulamalar arka planda çalışmıyor. Bir tek oynatıcılar çalışıyor. Youtube bile streaming yapmıyor. Bende iPad var, denedim gördüm. Herkes ne çok biliyor yahu.
Arkadaşım suanda bulamıyrum ama görmekistiyorsan time veya teknosaya git zaten o kdar uygulama acık kalms oluyo ama birz bekle arıcam gene...YouTube Değiştiği için eski videoları temizlediler yada az izlenenleri vardı ben izlemiştim...zaten babamda mutitaskı bilmediği için onunkinde hep en az 40 tane acık kalıyo bide kardeşimin eline geçse 70 - 80link atsana bulamadım youtube
malum oldukca bol uygulamaları var...arkadaş 3gs e multitasking koyduklarını apple bile bilmiyorken sen mi biliyorsun3gs de senin baktığın o 63 uygulama recent dosyaları yani son girilen uygulama kısayolları
geçmişi temizlemişsin sen sadece
![]()
ios kullanmadığım bilmiyom ama multi olayı ios 5de geldi die biliyom ya
Double-clicking the Home button displays a list of recently used apps. These apps are not necessarily actively in use or open. Most applications are not taking up system resources when running in the background and instantly launch when you return to them. Certain tasks or services can continue to run in the background, and you can determine most by checking the status bar:
ForeverAlone";4184472][COLOR="Red' Alıntı:
Arkadaşım menü tuşuna çift tıkladığında gelen yer son kullanılan uygulamalarmı?Yeme beni ya.Oyundan kapamadan menü tuşuna basarak çıkıyosun.Sonra tekrar uygulamaların ikonuna basınca hiç yüklemeden açılıyor.Demekki arkada çalışıyor değilmi?[/COLOR]