N8 Bunu Yapabilirmi :) ?

Sponsorlu Bağlantılar

_ardaa

_ardaa

Üye
Her şey bir yana, benim merak ettiğim; isterse 100 adet uygulama açılsın bu neyi değiştirecek? ne işe yarayacak?

Müzik dinlerken internette gezinme galeriden resimlere bakma yada youtube'dan videonun dolmasını beklerken oyun oynama msn'e girme haritalardan yol tarifi alma play to ile dlna sayesinde tv ye yada pc ye görüntü aktarırken aynı anda telefona uygulama kurma gibi aklıma gelenler bunlar şimdilik.

Yalnız herkeste aynı yanılgı var multitsaking sadece ram ile alakalı değil işletim sistemi ve cpu'da önemli etken, iphone açık uygulamaları menü tuşuna basınca bekleme moduna alıyor bilgisayarda ki uyku modu gibi yani ben youtube'a gireyip videoyu açayım o dolsun ben oyun oynayayım diyemiyorsun iphone'da en azından ios5'e kadar yoktu bu olay.

mkryvz

mkryvz

Üye
Müzik dinlerken internette gezinme galeriden resimlere bakma yada youtube'dan videonun dolmasını beklerken oyun oynama msn'e girme haritalardan yol tarifi alma play to ile dlna sayesinde tv ye yada pc ye görüntü aktarırken aynı anda telefona uygulama kurma gibi aklıma gelenler bunlar şimdilik...
:D tamam o kadarını bende biliyorum, bu kadar işlemi aynı anda yapmanın ne avantajı var ki şarjı çabuk bitirmekten başka. İsteyen istediği cihazı alır ve kullanır. Varsa cihazından bir hoşnutsuzluğu verdiği paraya kahreder, hırsını burada "hadi bakalım bunu da yapsın da görelim" gibilerinden mesajlar atarak çıkarmaya çalışır. Eğer paranız çoksa istediğiniz cihazı alır, gidip şöyle en afilisinden bir mekana koyarsınız masanın üzerine, gelip-geçenlerin ilgisi çeksin diye arada bir kurcalar, olmadı müzik dinlerken internete girip kamerasını da açar msn'den videolu görüşme yaparsınız ki etraftakiler "ulan bu herif n'apıyor böyle?!" diye size baksınlar.....

NOT: Bu sözlerimden kimse gocunmasın... Bunlar benim şahsi düşüncelerim.

_ardaa

_ardaa

Üye
:D tamam o kadarını bende biliyorum, bu kadar işlemi aynı anda yapmanın ne avantajı var ki şarjı çabuk bitirmekten başka. İsteyen istediği cihazı alır ve kullanır. Varsa cihazından bir hoşnutsuzluğu verdiği paraya kahreder, hırsını burada "hadi bakalım bunu da yapsın da görelim" gibilerinden mesajlar atarak çıkarmaya çalışır. Eğer paranız çoksa istediğiniz cihazı alır, gidip şöyle en afilisinden bir mekana koyarsınız masanın üzerine, gelip-geçenlerin ilgisi çeksin diye arada bir kurcalar, olmadı müzik dinlerken internete girip kamerasını da açar msn'den videolu görüşme yaparsınız ki etraftakiler "ulan bu herif n'apıyor böyle?!" diye size baksınlar.....

NOT: Bu sözlerimden kimse gocunmasın... Bunlar benim şahsi düşüncelerim.

Kullanım şekline bağlı olarak değişir elbette herkes aynı anda herşeyi yapayım derdinde değildir tabi:)

Zaten en büyük sorun şu; kimse tam araştırmadan alacağı telefon istediği özelliklerde mi diye bakmadan sadece çoğu zaman ismi var yada havası var diye yada sadece kamerası için alır ama sonra pişman olur aldığına, önce telefonu ne için aldığını bileceksin telefondan ne istiyorsun onu bileceksin ona göre o isteklerini karşılayacak telefonu alacaksın, bunu yapınca zaten böyle konularda pek açılmaz.

Ama şu da var multitasking artık akıllı telefonlarda olmazsa olmazlardan biri, ama gelip de aynı markanın 1 yıl önce çıkan bir modeline laf atarak bak 1 yıl önce çıkmış telefonunuz daha 1 ay önce çıkmış telefon gibi bunu yapabilir mi demek biraz saçma olmuş:)

• Beğen
Tepkiler: mkryvz
"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Arkadaşım uygulamalar arka planda çalışmıyor diyoruz, bundan ne anlıyorsun? Farkettin mi bilmiyorum, Apple bu "küçük" kelime oyunuyla gündeme gelince, diğer gerçekten multitasking yapan telefonların firmaları artık "real multitasking" terimini kullanmaya başladılar. Ayrıca hiç apple ürünü kullandın mı ki sen?

Kullandınmı ne demek :)

Bizzat yarım saat boyunca orjinal 4S inceledim beyazını.Teknosada felan değil arkadaşta var.

cortex47

cortex47

Üye
ForeverAlone";4191721][COLOR="Black' Alıntı:

Kullandınmı ne demek :)

Bizzat yarım saat boyunca orjinal 4S inceledim beyazını.Teknosada felan değil arkadaşta var.
[/COLOR]

İnceleyince kullanmış olmuyorsun. 1 yıldan fazla süredir iPad'e sahibim ve enine boyuna aşağı yukarı her şeyi biliyorum.
Ayrıca bunun "real multitasking"'le ne alakası var???

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
En güzel cevabı genel de vermişler fazlasını bile yapabildiği açık herşey ram ve işlemci hızı değilmiş diyebiliriz ...

bebe_ruhi

bebe_ruhi

Üye
telefon iphone ama böl pahalı

İncİnat

İncİnat

Üye
ben bunu 700 de denedim asphalt 6, spider man total mayhem , gt racing , nfs shift vb. 10 oyun üstüne de 25 uygulama açtım telefon hiç kasmadı bile ... tartışmaya gerek yok 680 mhz ile 1 ghz nin arasında dağlar kadar fark var... n8 fanlığı yapmayın

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
ben bunu 700 de denedim asphalt 6, spider man total mayhem , gt racing , nfs shift vb. 10 oyun üstüne de 25 uygulama açtım telefon hiç kasmadı bile ... tartışmaya gerek yok 680 mhz ile 1 ghz nin arasında dağlar kadar fark var... n8 fanlığı yapmayın

Kardeşim şimdi biz 60 tane uygulama açtık derler.1 GB uygulamalar ile 10 KB uygulamaları karşılaştırıyorlar :D