N8 Bunu Yapabilirmi :) ?

Sponsorlu Bağlantılar

deli oğlan

Üye
Şimdi 34 program açılmış iyi hoşta program var program var.Gösterdiğin videodaki programların çoğu saat, alarm çok az etkisi olan programlar.Bir de ilk videoya bak gerisi vicdanına kalmış ne diyelim.Zaten telefonların özellikleri belirli 701 kamera hariç her yönden daha başarılı.Daha iyi olduğu zaten belirlenmiş özellikleriyle.Yaptığınız biraz Iphone 4 ile Iphone 4S'yi karşılaştırırken bak Iphone4 daha güçlü daha güzel demek gibi.Böyle videolara gerek yok işletim özelliklerine baksan senin için yeter.Telefonu kullandığınız için övmeyi bırakın bence.Ben nokia 701 kardeşim Galaxy S kullanıyor.Sırf ben 701 kullanıyorum diye Galaxy S'i kötülemenin bir anlamı yok.Galaxy S daha iyi.Belki sadece Android sayesinde ama sonuçta daha iyi.

farkettiysen ben n8 701 den üstün demiyorum şimdi kendimi suçlu hissettim önceki yazdıklarıma baktım 701 imi kötüledim diye :) benim demek istediğim n8 tasarım,hdmı vs ayrıntıları yüzünden gözümde en iyi telefon diyorum..yani kısacası 701 den kalır bi yanı yok..

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
evet fotoğrafçıyım elimde 16 megapiksellik canon var..ve ben n8 i aldığım günden beri onu elime bile almıyorum çünkü gerek yok :oke: 1 ghz 1 ghz diyosunda istersen ben sana binlerce n8 ve 701 in karşılaştırma videosunu izleteyim..uygulama açma konusunda falan eeeeeeeen fazla 1 sn oynuyo nette araştırma yapıp videoları izleyebilirsin :)

Şuanlık 1 saniye uzuyor bunu hatırlatmada fayda var.Ayrıca madem hiçbir şey farketmiyor gözde telefon şirketleri 1.4 ghz diye bir yerlerini yırtıyor ? o zaman 1.4 ghz telefon ile 701'in bir farkı yok.N8 ile 701'in bir farkı yoksa N8 ile 1.4 ghz işlemcili telefonlarında bir farkı yok :D

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Hdmi kamera haklı olabilirsin ama n8 çok kalın kalas gibi 701 tasarımda eziyor.

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9

deli oğlan

Üye
Hala video izle diyorsun al eline öyle izle 701 de 40 oyun açıyorlar sen n8 34 dandik uygulama açabiliyor diye avunuyorsun ne diyelim yazık.

arkadaşım ben n8 i beğeniyorum ve gözümde en iyi telefon n8 dir bundan sanane bu benim şahsi görüşüm ben sana 701 i övüyosun diye bişey diyomuyum..konuyu açan arkadaş n8 bunu yapabilirmi demiş bende yaptığını gösterdim :oke:

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Bence konuyu uzatmamak gerek arkadaşlar.Asıl sorun konunun başlığında.N8'cileri ezercesine bir başlık olunca insanlar kendi telefonlarının kötülenmesini görmek istemiyor.Aslında tartışmanın sebebi başlık.Başlıkta N8 vs 701, sizce hangisi daha iyi gibi bir şey kullanılsaydı ve 1'de N8'in videosu koyulsaydı (Tabi aynı uygulamalarla) sorun olmazdı.Zaten N8'mi 701'mi sorusuna verilen klasik cevap şudur; güç performans ve 1-2 yıl daha fazla kalıcılık istiyorsan 701 kamera, video ya da tasarım istiyorsan N8.Tabi tasarım göreceli bir konu bazıları 701'i daha şık buluyor.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
n8 daha iyi demene laf yok fakat işlemci ram önemli değil demen saçma olmuş . Seneye görürsün bizim telefonlar kasa kasa açtığı oyunu 701 roket gibi açacak...

deli oğlan

Üye
Şuanlık 1 saniye uzuyor bunu hatırlatmada fayda var.Ayrıca madem hiçbir şey farketmiyor gözde telefon şirketleri 1.4 ghz diye bir yerlerini yırtıyor ? o zaman 1.4 ghz telefon ile 701'in bir farkı yok.N8 ile 701'in bir farkı yoksa N8 ile 1.4 ghz işlemcili telefonlarında bir farkı yok :D

acaba bunu kim yazacak diye bekliyodum bende :D ben diyorumki 701 hız olarak n8 den üstün ama n8 de 701 e göre çooook geride kalan bi telefon değil..ama kamera ve tasarım açısından gözümdeki en iyi telefon n8 dir..

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
acaba bunu kim yazacak diye bekliyodum bende :D ben diyorumki 701 hız olarak n8 den üstün ama n8 de 701 e göre çooook geride kalan bi telefon değil..ama kamera ve tasarım açısından gözümdeki en iyi telefon n8 dir..

Tamam şuan anladım yanlış eleştirdiğim için özür dilerim fakat ilk mesajlarından öyle anlaşılamıyor.Benim gibi 1-2 kişide yanlış anlamış.Tabi kime göre hangisi en iyi o tartışılır :D

deli oğlan

Üye
n8 daha iyi demene laf yok fakat işlemci ram önemli değil demen saçma olmuş . Seneye görürsün bizim telefonlar kasa kasa açtığı oyunu 701 roket gibi açacak...

ya arkadaşım siz benim yazdıklarımımı okumuyosunuz yoksa yanlışmı anlıyosunuz...diyorumki 701 n8 den üstün evet ama n8 e göre ahım şahım bi hız farkı yok..öle bi konuşuyosunuzki sanki 701 uçuyo n8 çok yavaş :) ama bana göre kamera,hdmı,tasarım konusunda en iyi telefon n8 dir..bakın işlemci ram bakımından demiyorum tasarım,kamera,hdmı inşallah yeterli açıklama olmuştur..

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Pardon ama cidden ilk yorumların bunu gösteriyor . Yanlış anladım , özür dilerim.

Türe

Türe

Üye
O kalas mi tabiki hayir :ehe

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
iyi de ilk videoyu konuyu açan arkadaş çekmemiş anlaşılan çünkü videoda 33 uygulama yazıyor ama o kadar açık uygulama yok ayrıca 3-4 tane program açmış kalanlar mesajlar notlar falan filan ıvır zıvır yani
deli oğlan arkadaşımız da ovi yi açmış ki 701 de ovi açık değil sonuçta ovinin ağır bir uygulama olduğunu da biliyoruz
işin asıl dikkat çeken yanı başlığı açan arkadaşın tavrı
"701 yapıyor n8 yapabilir mi" :D arkadaş ram ve işlemci farkı var üstüne belle kullanıyor
anna yüklü bir n8 ile karşılaştırırsan belki kasabilir ama belle yüklü n8 de o açılan uygulamalarda sıkıntı olmaz

ayrıca bir arkadaş da "diğer telefonlar daha fazla uygulama açıyor" demiş hangi telefonlardan bahsediyor merak ettim şimdi
tutup android ve ios u söylerse koparım burda gülmekten :D

Emil_Ceferli

Üye
Alin bu da benden :) E7-00..
uygulamalarim bitti neredeyse. yeni format attim o yuzden. sey bulamadim daha :D.

• Beğen
Tepkiler: cortex47
llovell

llovell

Üye
14 veya 16 megapiksel telefonlar çıkana kadar gözümde en iyi telefon n8 dir...1 ghz nedir hızmı ? 701 de bi uygulama 2 saniyede açılıyosa n8 de 4 saniyede açarım...oyunmu ? oyun için alsam zaten gider 1.4 ghz bi telefon alırım...nfc mi ? daha ne olacağı belli olmayan bişey geleceğin teknolojisi deniliyo adı üstünde o geleceğe kadar daha ne telefonlar çıkar zaten değiştiririz...kamera,hdmı vs vs şu an gözümdeki en iyi telefon n8..

en DORU YORUM BUDFUR N8 İYİ ANLATMIS

• Beğen
Tepkiler: iatis
_ardaa

_ardaa

Üye
C7 ve N8 kavgaları daha bitmemiş anlaşılan, zamanında çok tartıştık çok denedik 40 küsür uygulama açabiliyoruz n8 de(kendimiz defalarca test etmiştik daha anna çıkmadan aylar önce) ve 1 sene sonra çıkmış 1ghz işlemcili bir telefon 33 tane açmış onu mu karşılaştırıyorsunuz anlamadım 1ghz için 33 uygulama çok mu yani

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
bu 701 i gözünüzde amma büyüttünüz 1ghz. İşlemcisi varda ne oluyor altı üstü arm11 tabanlı işlemci, n8 dekinin o.c. Edilmiş şekli. İkisinide karşılaştırdım 701 ile belle li n8 arasında göze çarpan bi hız farkı göremedim. Son olarakta telefonum n8 ben bu telefonla 28 uygulama açtım bunların içinden 8 tanesi hd oyun du geri kalanlar ise kendi orjinal programlarıydı ovi mağaza dahil. Ve okadar uygulama açık olmasına rağmen ram 72 mb. tı daha. Dediğim gibi bu kadar büyütmeyin bu 701 i gözünüzde. Adam bu cihaza cortex a9 bi işlemci koyardı ozaman eyvallah derdik ama gene klasik nokia göz boyama politikası bizim telefonumuzda 1ghz. İşlemci var diyip milleti kandırmaktır bu.. Arm11 işlemciyi koysan ne olur koymasan ne olur..

• Beğen
Tepkiler: soysal3442
cardanadam

cardanadam

Üye
siz neyi tartışıyorsunuz allah aşkına ikiside nokia biri yeni çıkmış biri eski 700 le 701 tartışılsa tamam diyecem artı yeni telefon eskisinden daha iyi olacak tabi yoksa yeni telefon çıkartmanın ne önemi kalır ve son olark 701 i elime alıp baktım oyuncak gibi geldi bana zevkler ve renkler tartışılmaz ben n8 den zevk alıyorum sen 701 den diyeri samsung dan diyerlerinin sevdiği şeyleri bende sevmek zorunda değilim ayrıca ilgilendirmezde

Dostnametr

Üye
c6-01 şimdi test ettim 53 uygulama açtım telefonda başka uygulama yok deneyemiyorum ancak müzik player , opera , mağaza da dahil 53 uygulama açtım hala free 70 mb ram var.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
​o değil de 2.videodaki beat harika..10 numara altyapı olur :)