deli oğlan
Üye
Şimdi 34 program açılmış iyi hoşta program var program var.Gösterdiğin videodaki programların çoğu saat, alarm çok az etkisi olan programlar.Bir de ilk videoya bak gerisi vicdanına kalmış ne diyelim.Zaten telefonların özellikleri belirli 701 kamera hariç her yönden daha başarılı.Daha iyi olduğu zaten belirlenmiş özellikleriyle.Yaptığınız biraz Iphone 4 ile Iphone 4S'yi karşılaştırırken bak Iphone4 daha güçlü daha güzel demek gibi.Böyle videolara gerek yok işletim özelliklerine baksan senin için yeter.Telefonu kullandığınız için övmeyi bırakın bence.Ben nokia 701 kardeşim Galaxy S kullanıyor.Sırf ben 701 kullanıyorum diye Galaxy S'i kötülemenin bir anlamı yok.Galaxy S daha iyi.Belki sadece Android sayesinde ama sonuçta daha iyi.
farkettiysen ben n8 701 den üstün demiyorum şimdi kendimi suçlu hissettim önceki yazdıklarıma baktım 701 imi kötüledim diye
benim demek istediğim n8 tasarım,hdmı vs ayrıntıları yüzünden gözümde en iyi telefon diyorum..yani kısacası 701 den kalır bi yanı yok..
1 ghz 1 ghz diyosunda istersen ben sana binlerce n8 ve 701 in karşılaştırma videosunu izleteyim..uygulama açma konusunda falan eeeeeeeen fazla 1 sn oynuyo nette araştırma yapıp videoları izleyebilirsin