Nokia N8 Reborn CFW 2025

Sponsorlu Bağlantılar

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Öyle yazıyor. Çalışan servisleri de eklemiş.
Bilemedim ufacık ekranda navigasyon nasıl kullanacaksın. Yıllar önce ben N8 de denemiştim navigasyon ama çok işlevsizdi ve baya kasıyordu.

MAERKEK

MAERKEK

Admin
Bilemedim ufacık ekranda navigasyon nasıl kullanacaksın. Yıllar önce ben N8 de denemiştim navigasyon ama çok işlevsizdi ve baya kasıyordu.
Uygulama iyiyse olabilir. Ben de kurmayı düşünüyorum. n8'i kardeşim kullanıyor aktif olarak

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Uygulama iyiyse olabilir. Ben de kurmayı düşünüyorum. n8'i kardeşim kullanıyor aktif olarak
Bende denk gelirse 100 liraya filan belki alırım onun dışında asla para vermem.

• Şaşırdım
Tepkiler: MAERKEK
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
  • Beğen

symbuzzer

Üye
    Konu Sahibi
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Nasil birsey peki ufacık ekranda navigasyon kullanmak zor olur.

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Güncel olmaması kötü. Onun dışında gayet iyi bence. Sadece nostaljik amaçlı kullanılmasını öneririm ama
Haritalar eskiyse bir işe yaramaz zaten. Neyse deneyen olursa yazsın deneyimlerini.

symbuzzer

Üye
    Konu Sahibi
Mapsi bırakın CFWye odaklanın

• Beğen
Tepkiler: Notxr
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Birşey yok ki stock rom uzerinde biraz oynanmış o kadar.

• Beğenmedim
Tepkiler: Dobraokuyucu

symbuzzer

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Dobraokuyucu, Notxr, 0sıfırcı ve 1 kişi daha
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Biraz mı? Çalışmayan özelliği yok 2025 yılı itibariyle. Her özellik, her menü, her link çalışıyor
İyi güle güle kullanın o zaman. Size Symbian ile mutluluklar. Daha da birşey yazmıcam zaten. Ben sizin kadar Symbian fanboyu değilim. ;)

• Beğen

symbuzzer

Üye
    Konu Sahibi
İyi güle güle kullanın o zaman. Size Symbian ile mutluluklar. Daha da birşey yazmıcam zaten. Ben sizin kadar Symbian fanboyu değilim. ;)
Kimse fanboy değil. Cihaz alırsam yazılım yapar mısın dendi bana, kabul ettim hepsi bu. Daha önce Sony Ericsson Symbian UIQ3 cihazlar için bir şeyler yapmıştım, beğenildi. Cihaz alalım N8 için de yap dediler.
Mesaj birleştirildi:

avalibeyaz.com/uiq3

• Beğen
  • Sevdim
Tepkiler: SymPsion, Dobraokuyucu ve MAERKEK
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Kimse fanboy değil. Cihaz alırsam yazılım yapar mısın dendi bana, kabul ettim hepsi bu. Daha önce Sony Ericsson Symbian UIQ3 cihazlar için bir şeyler yapmıştım, beğenildi. Cihaz alalım N8 için de yap dediler.
Mesaj birleştirildi:

avalibeyaz.com/uiq3
Ben sana birşey demedim genele söyledim. Bu forumda büyük bir Nokia ve Symbian hayranlığı var ona vurgu yaptım ben. İyi günler.

• Beğen

symbuzzer

Üye
    Konu Sahibi
Reborn CFW güncellendi!

v20250829 değişiklik listesi:
- Updated SSL patch to add CA certificate validation feature
- Added CA certificates from Mozilla CA store
- Added TLS 1.2 support patch for Qt apps
- Replaced "Created by Nokia Cooker" ad with CFW name and author
- Added recommended patches for Reborn to "Debloated RomPatcher+" You can download and install it from "Reborn CFW apps" bookmark
Mesaj birleştirildi:

Telegram kanalı:

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Dobraokuyucu ve MAERKEK

Dobraokuyucu

Üye
Yazılımı best ile cihaza birsey yapmadan kurabiliyor muyuz? Kitlenme gibi bir durum olmaz dimi

Üst Alt