KomiserMemoli_12
Üye
Bilemedim ufacık ekranda navigasyon nasıl kullanacaksın. Yıllar önce ben N8 de denemiştim navigasyon ama çok işlevsizdi ve baya kasıyordu.Öyle yazıyor. Çalışan servisleri de eklemiş.
Bilemedim ufacık ekranda navigasyon nasıl kullanacaksın. Yıllar önce ben N8 de denemiştim navigasyon ama çok işlevsizdi ve baya kasıyordu.Öyle yazıyor. Çalışan servisleri de eklemiş.
Uygulama iyiyse olabilir. Ben de kurmayı düşünüyorum. n8'i kardeşim kullanıyor aktif olarakBilemedim ufacık ekranda navigasyon nasıl kullanacaksın. Yıllar önce ben N8 de denemiştim navigasyon ama çok işlevsizdi ve baya kasıyordu.
Bende denk gelirse 100 liraya filan belki alırım onun dışında asla para vermem.Uygulama iyiyse olabilir. Ben de kurmayı düşünüyorum. n8'i kardeşim kullanıyor aktif olarak
300-500 isterler en azBende denk gelirse 100 liraya filan belki alırım onun dışında asla para vermem.
150 den fazla para etmeyecek bir telefona asla 300 lira para vermem. Alipta aktif bir şekilde kullanacak halim yok bu saatten sonra.300-500 isterler en az
Hocam cihaz lazım ne yazık kiElinize emeğinize sağlık . 808 içinde bir çalışmanız olur mu ? Gereksiz çalışan uygulamalar dursa ram tüketmese ve bu yamalar internet erişim patchleri çalışşa bile yeter

Çalışıyor. Ama kendi Bookmarkından yüklemeniz lazımBu romda haritalar güncel ve aktif olarak çalışıyorlar mı
Güncel olmaması kötü. Onun dışında gayet iyi bence. Sadece nostaljik amaçlı kullanılmasını öneririm amaNasil birsey peki ufacık ekranda navigasyon kullanmak zor olur.
Haritalar eskiyse bir işe yaramaz zaten. Neyse deneyen olursa yazsın deneyimlerini.Güncel olmaması kötü. Onun dışında gayet iyi bence. Sadece nostaljik amaçlı kullanılmasını öneririm ama
haklısınız.Haritalar eskiyse bir işe yaramaz zaten. Neyse deneyen olursa yazsın deneyimlerini.
Biraz mı? Çalışmayan özelliği yok 2025 yılı itibariyle. Her özellik, her menü, her link çalışıyorBirşey yok ki stock rom uzerinde biraz oynanmış o kadar.
Evde boşta N8 varsa deneyeyim ben bunu .Biraz mı? Çalışmayan özelliği yok 2025 yılı itibariyle. Her özellik, her menü, her link çalışıyor
İyi güle güle kullanın o zaman. Size Symbian ile mutluluklar. Daha da birşey yazmıcam zaten. Ben sizin kadar Symbian fanboyu değilim.Biraz mı? Çalışmayan özelliği yok 2025 yılı itibariyle. Her özellik, her menü, her link çalışıyor
Kimse fanboy değil. Cihaz alırsam yazılım yapar mısın dendi bana, kabul ettim hepsi bu. Daha önce Sony Ericsson Symbian UIQ3 cihazlar için bir şeyler yapmıştım, beğenildi. Cihaz alalım N8 için de yap dediler.İyi güle güle kullanın o zaman. Size Symbian ile mutluluklar. Daha da birşey yazmıcam zaten. Ben sizin kadar Symbian fanboyu değilim.![]()
Ben sana birşey demedim genele söyledim. Bu forumda büyük bir Nokia ve Symbian hayranlığı var ona vurgu yaptım ben. İyi günler.Kimse fanboy değil. Cihaz alırsam yazılım yapar mısın dendi bana, kabul ettim hepsi bu. Daha önce Sony Ericsson Symbian UIQ3 cihazlar için bir şeyler yapmıştım, beğenildi. Cihaz alalım N8 için de yap dediler.
Mesaj birleştirildi:
avalibeyaz.com/uiq3
doğru yaparsan olmaz ama cfw gibi şeyler için flash lazımdırYazılımı best ile cihaza birsey yapmadan kurabiliyor muyuz? Kitlenme gibi bir durum olmaz dimi