uribaju
Üye
sonuçta ovidenmi güncelledik arkadaşım ? oviden gelsin güncelleyelim ondan sonra rahat rahat karşılaştırırsınoviyi bırak naviden bile güncelleyemedik..bana şimdi tutupta naviye düştü geri çektiler falan deme..demekki illa o düşene göre farklı bi belle gelecekki kaldırdılar onu illa performans artışı olacaktır..geriden gelme meselesine gelince üyelik tarihlerimiz herşeyi anlatıyor
----------Eklendi @ 23:28:26 ---------- Yazıldı @ 23:26:24 ----------
mert uğraşmasan olmuyo demi benleseni en can alıcı noktadan vuracam sen daha downgrade bile yapamıyon yazık sana
![]()
üyelik tarihi? ne alaka anlamadım herşey üyelik tarihinden ibaret değil arkadaşım bu forumda eski üyeliğimde var ozaman ne olacak?konuyu değiştirmeyelim diyorum böyle saçmalıklarla.. Oviye gelsin gelmesin birşey farketmez gelsede şimdikinden ne kadar üstün olabilir söylermisin sen aslında belleyi anna kullananlar için özel yapıldı zannediyosun ama öyle değil ne kadar eskisinden hızlı ve stabilde olsa tam anlamda performans veremiyo dediğim gibi gidip telefonla test yapsaydın anlardın belle aslında yeni gelen 1 ghz işlemci 512 mb ramli telefonlar için çıktı o yüzden bizdeki özelliklerle belle bir hıza kadar gidebilir ötesine geçemez kısacası hayal kurmayalım..
oviyi bırak naviden bile güncelleyemedik..bana şimdi tutupta naviye düştü geri çektiler falan deme..demekki illa o düşene göre farklı bi belle gelecekki kaldırdılar onu illa performans artışı olacaktır..geriden gelme meselesine gelince üyelik tarihlerimiz herşeyi anlatıyor
seni en can alıcı noktadan vuracam sen daha downgrade bile yapamıyon yazık sana
neyse konuyu daha fazla dağıtmayalım herkesin düşüncesi kendine sizin düşüncenizede saygı göstermekten başka bişey gelmez elimden boş yere tartışmanın gereği yok