N8 Bunu Yapabilirmi :) ?

Sponsorlu Bağlantılar

uribaju

uribaju

Üye
sonuçta ovidenmi güncelledik arkadaşım ? oviden gelsin güncelleyelim ondan sonra rahat rahat karşılaştırırsın :oke: oviyi bırak naviden bile güncelleyemedik..bana şimdi tutupta naviye düştü geri çektiler falan deme..demekki illa o düşene göre farklı bi belle gelecekki kaldırdılar onu illa performans artışı olacaktır..geriden gelme meselesine gelince üyelik tarihlerimiz herşeyi anlatıyor :oke:

----------Eklendi @ 23:28:26 ---------- Yazıldı @ 23:26:24 ----------

mert uğraşmasan olmuyo demi benle :D seni en can alıcı noktadan vuracam sen daha downgrade bile yapamıyon yazık sana :ehe

üyelik tarihi? ne alaka anlamadım herşey üyelik tarihinden ibaret değil arkadaşım bu forumda eski üyeliğimde var ozaman ne olacak?konuyu değiştirmeyelim diyorum böyle saçmalıklarla.. Oviye gelsin gelmesin birşey farketmez gelsede şimdikinden ne kadar üstün olabilir söylermisin sen aslında belleyi anna kullananlar için özel yapıldı zannediyosun ama öyle değil ne kadar eskisinden hızlı ve stabilde olsa tam anlamda performans veremiyo dediğim gibi gidip telefonla test yapsaydın anlardın belle aslında yeni gelen 1 ghz işlemci 512 mb ramli telefonlar için çıktı o yüzden bizdeki özelliklerle belle bir hıza kadar gidebilir ötesine geçemez kısacası hayal kurmayalım..

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9

MertcaN9

MertcaN9

Üye
üyelik tarihi? ne alaka anlamadım herşey üyelik tarihinden ibaret değil arkadaşım bu forumda eski üyeliğimde var ozaman ne olacak?konuyu değiştirmeyelim diyorum böyle saçmalıklarla.. Oviye gelsin gelmesin birşey farketmez gelsede şimdikinden ne kadar üstün olabilir söylermisin sen aslında belleyi anna kullananlar için özel yapıldı zanneciyosun ama öyle değil ne kadar eskisinden hızlı ve stabilde olsa tam anlamda performans veremiyo dediğim gibi gidip telefonla test yapsaydın anlardın belle aslında yeni gelen 1 ghz işlemci 512 mb ramli telefonlar için çıktı o yüzden bizdeki özelliklerle belle bir hıza kadar gidebilir ötesine geçemez kısacası hayal kurmayalım..

bende onu demeye çalışmıştım işte. gerçekler :ehe

deli oğlan

Üye
üyelik tarihi? ne alaka anlamadım herşey üyelik tarihinden ibaret değil arkadaşım bu forumda eski üyeliğimde var ozaman ne olacak?konuyu değiştirmeyelim diyorum böyle saçmalıklarla.. Oviye gelsin gelmesin birşey farketmez gelsede şimdikinden ne kadar üstün olabilir söylermisin sen aslında belleyi anna kullananlar için özel yapıldı zannediyosun ama öyle değil ne kadar eskisinden hızlı ve stabilde olsa tam anlamda performans veremiyo dediğim gibi gidip telefonla test yapsaydın anlardın belle aslında yeni gelen 1 ghz işlemci 512 mb ramli telefonlar için çıktı o yüzden bizdeki özelliklerle belle bir hıza kadar gidebilir ötesine geçemez kısacası hayal kurmayalım..

bütün yorumlarıda okudum bana karşı gelenler sadece c7 kullanıcıları neden bi n8 kullanıcısıda gelip benle bu konuda tartışmıyo..çünkü bizim telefondan beklediğimiz herşey n8 de var :) neyse konuyu daha fazla dağıtmayalım herkesin düşüncesi kendine sizin düşüncenizede saygı göstermekten başka bişey gelmez elimden boş yere tartışmanın gereği yok :)

MertcaN9

MertcaN9

Üye
bütün yorumlarıda okudum bana karşı gelenler sadece c7 kullanıcıları neden bi n8 kullanıcısıda gelip benle bu konuda tartışmıyo..çünkü bizim telefondan beklediğimiz herşey n8 de var :) neyse konuyu daha fazla dağıtmayalım herkesin düşüncesi kendine sizin düşüncenizede saygı göstermekten başka bişey gelmez elimden boş yere tartışmanın gereği yok :)

lütfen bir mantıklı düşün sende anlayacaksın sorunun cevabını. o kadar para bayılan biri şimdi kalkıp nasıl cihazını kötülesin herşeyi geçtim işte fanboyluk diyorum ya kesinlikle yadırgamıyorum yanlış anlamasın ama herkese göre elinde ki cihaz en sağlamı anlatabildim mi acaba :oke:

uribaju

uribaju

Üye

dikkat edersen ben c7 yi de 701 den üstün görmüyorum sadece bazı görülecek gerçekler var işte ama bu gerçeklerin gözardı edilip alt seviyeye çekilmesini anlayamıyorum nedense...

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Anna da 50 uygulama açtım telefonda tık yoktu ne reset ne donma. Belle de denemedim. [C7]

SuaT6027

SuaT6027

Üye
lütfen bir mantıklı düşün sende anlayacaksın sorunun cevabını. o kadar para bayılan biri şimdi kalkıp nasıl cihazını kötülesin herşeyi geçtim işte fanboyluk diyorum ya kesinlikle yadırgamıyorum yanlış anlamasın ama herkese göre elinde ki cihaz en sağlamı anlatabildim mi acaba :oke:

mertcan değişik yorumlarına devam ediyorsun.. kardeşim ne olursa olsun bende ki telefon budur bu en iyisidir diyemez kimse.. şöyle bir düşünelim.. 701 dediğiniz telefonun işlemcisi üstün ki ben bugüne kadar n8 işlemciden şikayet duymadım.. zaten bırak 30 lu uygulamaları 3 uygulamayı bile açık bırakmam.. gereği yoksa kapatırım.. kasmaya lüzum yok.. sana önceden de söylediğim gibi.. hiçbirşeyi bir bütün olarak ele almadan niteleyemezsin.. şu şudan iyidir demek her zaman yanlış bir yorumdur.. bence en iyi telefon sahip olduğum telefon.. haaa şunuda ekleyeyim.. eveet bir sürü para verdim.. bu kötülememem anlamına gelmiyorki :D eksiği olsa söylerim..

gel de inan

Üye
ForeverAlone";4173575][COLOR="Red' Alıntı:
Bir arkadaşın iPhone 3GS'i var.Arkaplanda 63 uygulama açıktı multitası kullanmayı bilmiyor arkadaş.Bizzat ben kapattım.3GS 256 Mb ram ve 600 mhz işlemciye sahip.Nokianın 2012ye doğru çıkardığı telefonda 33 uygulama başarı sayılıyorsa çok yazık...

Telefonda hiç kasmıyordu ayrıca...
[/COLOR]

Umarım bu mesajı ciddiye almamışsınızdır arkadaşlar. Bunu söyleyen kişi daha ios'ta gerçek multitask olmadığını bilmiyor. Orda duran 63 uygulamanın aslında son kullanılan uygulamaları gösterdiğini ve yine ios'un arkada en fazla 3 uygulamayı açık bırakabildiğini hatırlatmak isterim!

----------Eklendi @ 00:25:13 ---------- Yazıldı @ 00:21:49 ----------

Konuya dönecek olursak, 701 daha fazlasını yapabilecek kapasiteye sahip. N8 belle ile 45 uygulama açabilecek kapasitede çünkü.

uribaju

uribaju

Üye
Umarım bu mesajı ciddiye almamışsınızdır arkadaşlar. Bunu söyleyen kişi daha ios'ta gerçek multitask olmadığını bilmiyor. Orda duran 63 uygulamanın aslında son kullanılan uygulamaları gösterdiğini ve yine ios'un arkada en fazla 3 uygulamayı açık bırakabildiğini hatırlatmak isterim!

----------Eklendi @ 00:25:13 ---------- Yazıldı @ 00:21:49 ----------

Konuya dönecek olursak, 701 daha fazlasını yapabilecek kapasiteye sahip. N8 belle ile 45 uygulama açabilecek kapasitede çünkü.

iosda zaten açık uygulama kalmıyorki kapatıyor hepsini multitasking yok birde 63 yazmış yok artık yani..

gel de inan

Üye
iosda zaten açık uygulama kalmıyorki kapatıyor hepsini multitasking yok birde 63 yazmış yok artık yani..

İşte son kullanılan uygulamalar listesini görev yöneticisi sanmış garip. Ona bakılırsa tüm uygulamaları açıp arkaplanda gösterebilirsin yani. En fazla 3 tane kalıyor, tarafımca 3gs touch 4g ve ip 4'te denenmiştir.

sand_storm

sand_storm

Üye
benim n8 de toplasan 10 tane uygulama var hadi 10 tane uygulamayı birden açmasın ne olmuş yani. Kimse kendini kandırmasın n8 ilk çıktığında kimin içi gitmedi söylesin bana. 12 mp duyunca yok artık demeyeni yoktur herhalde

cortex47

cortex47

Üye
Bence konuyu uzatmamak gerek arkadaşlar.Asıl sorun konunun başlığında.N8'cileri ezercesine bir başlık olunca insanlar kendi telefonlarının kötülenmesini görmek istemiyor.Aslında tartışmanın sebebi başlık.Başlıkta N8 vs 701, sizce hangisi daha iyi gibi bir şey kullanılsaydı ve 1'de N8'in videosu koyulsaydı (Tabi aynı uygulamalarla) sorun olmazdı.Zaten N8'mi 701'mi sorusuna verilen klasik cevap şudur; güç performans ve 1-2 yıl daha fazla kalıcılık istiyorsan 701 kamera, video ya da tasarım istiyorsan N8.Tabi tasarım göreceli bir konu bazıları 701'i daha şık buluyor.

Video diyorsan neden N8?

----------Eklendi @ 03:46:57 ---------- Yazıldı @ 03:42:01 ----------

Bir arkadaşın iPhone 3GS'i var.Arkaplanda 63 uygulama açıktı multitası kullanmayı bilmiyor arkadaş.Bizzat ben kapattım.3GS 256 Mb ram ve 600 mhz işlemciye sahip.Nokianın 2012ye doğru çıkardığı telefonda 33 uygulama başarı sayılıyorsa çok yazık...

[/COLOR]

iOS'ta arka plandaki uygulamaların çoğu çalışmıyor. Adamların cihaza kurulu gönderdikleri Youtube uygulaması bile arka planda streaming yapmıyor. O zaman arka planda isterse 100 açık uygulama gözüksün, çalışmadıktan sonra kasmaz tabi cihazı.

----------Eklendi @ 03:52:39 ---------- Yazıldı @ 03:46:57 ----------

forumu hep uzaktan takip ederim gerekmedikçe yorum yapmam bugün iyiki bi yorum yaptım burnumdan getirdiniz :D :D o nfcyide kaç kere kullandın ve ne işine yaradı merak ediyom türkiyeye o sistemin gelmesi 3-4 yılı bulur ozamanada değiştiririz zaten merak etme.. :op:

NFC'nin kullanım alanı düşündüğünüzden daha geniş. Sadece kredi kartı gibi kullanmaya yaramayacak telefonu. Bu bakış açısı, 3G ülkemizdeki operatörler tarafından yeni yeni desteklenirken, 3G'yi sadece görüntülü görüşmeye yarayan teknoloji olarak düşünen insanları getirdi aklıma.

distakjo

distakjo

Üye
beni m için çok önemli bu. Aynı anda 80 tane uygulama açmazsam telefon işimi görmez.

SilentOne

SilentOne

Üye
biri hatırlıyoeumda n8 ile 50 uygulama açmıstı

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Ya olay 50 uygulamada değil biri mesaj ajanda açıp 50 uygulama açar biri oyun internet mağaza açarak.Boşuna N8 daha çok açar daha iyi heryönüyle demeyin belirli gerçekler var 1 ghz yi ve 512rami hiç bir işe yaramıyor olarak değerlendiremezsiniz.Artık telefonların en önemli özelliği kamera değil işletim hızı v.s önemli.N8in kamerası daha iyi diye geri kaldığı bütün özellikleri kötülemek büsbütün yobazlıktır.İsteyen istediği telefonu alır sever o ayrı ama sırf o telefonu kullandığı için diğer telefonları kötülemek...

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

[/COLOR]

arkadaş 3gs e multitasking koyduklarını apple bile bilmiyorken sen mi biliyorsun :D 3gs de senin baktığın o 63 uygulama recent dosyaları yani son girilen uygulama kısayolları :D geçmişi temizlemişsin sen sadece ;)

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Belirtmekte fayda var, N8'le aralarında yıl fark var en az. Ayrıca N8 zaten kameradan başka bir şeyi olmayan bir telefon.

gerçekten bole düşünüyosan sen n8 i en fazla afişlerde görmüşsün

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
gerçekten bole düşünüyosan sen n8 i en fazla afişlerde görmüşsün

Eğer gerçekten böyle düşünüyorsan 701i eline alıp kullanmamışsın.1 yıl kadar N8 kullandım ama kamera dışında 701 bariz bir şekilde üstün.