Hacca Gittiğini Söyleyen Adanalı Meşhur Gaspçı Sahte Çıktı.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PALA.

PALA.

Üye
    Konu Sahibi
Hacca Gittiğini Söyleyen Adanalı Meşhur Gaspçı Sahte Çıktı.
Efsane gaspçıyı çoğu kişi hatırlıyordur. Bu şahıs yıllar sonra Hacca gitmiş bir imajla ortaya çıkmıştı. Meğer Hacca giden şahıs başka birisiymiş ve meşhur gaspçının namını çalmış. Gerçek gaspçı hapisten yeni çıktı. Hapisten çıkan gaspçı, namını çalan kişiye dava açmaya hazırlanıyor.

Ne diyelim, rahmetli Kemal Sunal'ın bir filmi daha gerçekleşti. Bknz "Gerçek karabela benim" namı çalınan dertleniyor :ehe

Son düzenleme:
  • Kahkaha
Tepkiler: Baydırman

MaxipmaN

Üye
İçerisi elemana yaramış ben öyle böyle yaşlanmadım.

• Beğen
Tepkiler: Baydırman, gonyalı ve PALA.
PALA.

PALA.

Üye
    Konu Sahibi
İçerisi elemana yaramış ben öyle böyle yaşlanmadım.
Öyle gerçekten, devlet dışardakileri çalıştırıp, içerdekilere baktırıyor, son zamanlarda suç oranlarının artışındaki sebeplerin başında bu geliyor, sanki hapise değilde bakıma gidiyorlar. Toplumun komple rehabilitasyona ihtiyacı var, suç oranları çok arttı, ceza evleri dolu, insanlarda huzur yok.

Bunu yakalayan polis memuru bile hakkı rahmetine kavuştu.

• Beğen
Tepkiler: Baydırman ve MaxipmaN

MaxipmaN

Üye
Öyle gerçekten, devlet dışardakileri çalıştırıp, içerdekilere baktırıyor, son zamanlarda suç oranlarının artışındaki sebeplerin başında bu geliyor, sanki hapise değilde bakıma gidiyorlar. Toplumun komple rehabilitasyona ihtiyacı var, suç oranları çok arttı, ceza evleri dolu, insanlarda huzur yok.

Bunu yakalayan polis memuru bile hakkı rahmetine kavuştu.
Hep olumsuz şeylere tanık oluyoruz, ben çok sıkıldım bu ülkeden ama gitsem donanımım yeterli değil.

• Beğen
Tepkiler: Baydırman ve PALA.
PALA.

PALA.

Üye
    Konu Sahibi
Hep olumsuz şeylere tanık oluyoruz, ben çok sıkıldım bu ülkeden ama gitsem donanımım yeterli değil.
Ülkemizin insanı, doktoru, öğretmeni, mühendisi, zanaatkarı bize lazım. Bu ülkeden gitmesi gerekenler gitse, ülke normalleşir. Belki alakasız gelebilir ama Dem Suriye'nin kuzeyinde bir kürdistan kurulmasını istiyor olacak ki, Esad ile Erdoğan arasında arabuluculuk yapan Özel'i Kürt karşıtı olarak suçluyor. Herşey ortada aslında, birilerinin saçma sapan bölücü ideolojik fikirleri ile kürdistan hayalleri ülke menfaatinden önemli, bu sebeple Suriyeliler kalsın istiyorlar...

Bizim dedelerimiz dünyanın her yerinde savaş verdi, bizim burayı bırakıp gitmemiz olmaz. Biliyorum, insanımızın göçe zorlandığını ama biz gelecek nesile bunun hesabını veremeyiz. Günümüzdeki sorunun kaynağı ve suçlusu "çıkar bakayım telefonunu" diyen beyin ölümü gerçekleşmiş nesildir, şimdide maaşım az diye ağlıyorlar. Ülkenin tüm güzelliğini bunlar yaşadı, şimdi yeni nesile bıraktıkları ülkeye bak ? Sağ ve solcusu hepsi aynıdır, bu ülkede Türk düşmanlığını ve siyasal İslamı körükleyen ve kendi milletimizin özüne düşman hale gelmesine sebep olan bu eski kuşak şimdilerde maaş hesabı yapıyor. Tüm bunlara ve onların asalak torunlarının soytarılıklarına rağmen, biz sabırla beklemeye devam edelim. Türk milleti olarak, bizim son vatanımız burasıdır.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: MaxipmaN ve Baydırman
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
şunları ünlü yapıyorlar ya ne diyeyim. dibinden beri bırak benzerliği böyle birinin oraya gitmiş olma ihtimalini düşünmedim bile.hapisten çıkmış aklıma geldığı gibide oldu. su testisi su yolunda...

• Beğen
Tepkiler: gonyalı
Baydırman

Baydırman

Moderator
Niye hidayete eremez mi :zong:

• Kahkaha
Tepkiler: PALA.
PALA.

PALA.

Üye
    Konu Sahibi
Niye hidayete eremez mi :zong:
Az çalmıştır. Çok çalsaydı bunu yapardı belki, kameraya çekip gösteriş yapabilirdi. Ülkenin olmayan adalet sisteminin sonuçları bunlar...
Bu eleman zamanında 5 lira gasp etti hapse girdi, muhtemelen madde bağımlılığıda vardı o zamanlar... Gün gelecek toplumdaki yanlış yolda giden gençleri bunun gibi kişiler uyaracak, bak biz 5 lira için neler yaşadık diyecekler, bunun dünyadaki örneklerinden biri olacağını düşünüyorum.

Ayrıca kimin ne zaman doğru yolu bulacağını ancak Allah bilir. Belki gün gelir gerçekten pişman olur, tövbe eder ve helalinden kazanıp Hacca gider.

• Beğen
Tepkiler: Baydırman ve gonyalı
gonyalı

gonyalı

Üye
şunları ünlü yapıyorlar ya ne diyeyim. dibinden beri bırak benzerliği böyle birinin oraya gitmiş olma ihtimalini düşünmedim bile.hapisten çıkmış aklıma geldığı gibide oldu. su testisi su yolunda...
sen yorum yapma
helede bu konuya
konudan değil şeyden
sonra senin yorumlar buharlaşıyor haberin olmadan :)
Türk milleti olarak, bizim son vatanımız burasıdır.
Hayır inşallah Suriye ya da Irak olacak
Afganistan olmasını çok isterdim ama o imkansız

• Kahkaha
Tepkiler: DarkredBlue61
Baydırman

Baydırman

Moderator
sen yorum yapma
helede bu konuya
konudan değil şeyden
sonra senin yorumlar buharlaşıyor haberin olmadan :)

Hayır inşallah Suriye ya da Irak olacak
Afganistan olmasını çok isterdim ama o imkansız
Vatanımızı mı kaybedelim yani? :zong:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt