N8 Bunu Yapabilirmi :) ?

Sponsorlu Bağlantılar

sonerrap

sonerrap

Üye
    Konu Sahibi
N8 Bunu Yapabilirmi :) ?
[video]www.youtube.com/watch?v=uUpYPREuXCs[/video]

joe_cenk

joe_cenk

Üye
Maşallah bir sürü şey açmışsın telefonda tık bile yok :)

cortex47

cortex47

Üye
Belirtmekte fayda var, N8'le aralarında yıl fark var en az. Ayrıca N8 zaten kameradan başka bir şeyi olmayan bir telefon.

zenci2323

Üye
N8 ile 701i bir tutamazsın aralarında hem zaman işlemci ram gibi farklar var

• Beğen
Tepkiler: cortex47

deli oğlan

Üye
14 veya 16 megapiksel telefonlar çıkana kadar gözümde en iyi telefon n8 dir...1 ghz nedir hızmı ? 701 de bi uygulama 2 saniyede açılıyosa n8 de 4 saniyede açarım...oyunmu ? oyun için alsam zaten gider 1.4 ghz bi telefon alırım...nfc mi ? daha ne olacağı belli olmayan bişey geleceğin teknolojisi deniliyo adı üstünde o geleceğe kadar daha ne telefonlar çıkar zaten değiştiririz...kamera,hdmı vs vs şu an gözümdeki en iyi telefon n8..

• Beğen
Tepkiler: efecan3787, slmrt, Otuz ve 4 diğerleri
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
512ram N8de de olsa kralını yapardı ama aynı anda 33 uygulamayı kaldırabileceğini düşünmüyorum bu haliyle.

serinaga

serinaga

Üye
Hııı?

distakjo

distakjo

Üye
14 veya 16 megapiksel telefonlar çıkana kadar gözümde en iyi telefon n8 dir...1 ghz nedir hızmı ? 701 de bi uygulama 2 saniyede açılıyosa n8 de 4 saniyede açarım...oyunmu ? oyun için alsam zaten gider 1.4 ghz bi telefon alırım...nfc mi ? daha ne olacağı belli olmayan bişey geleceğin teknolojisi deniliyo adı üstünde o geleceğe kadar daha ne telefonlar çıkar zaten değiştiririz...kamera,hdmı vs vs şu an gözümdeki en iyi telefon n8..
duygularıma tercüman olmuşsun kardeşim :)

• Beğen
Tepkiler: Otuz ve Dandanakan92

deli oğlan

Üye
duygularıma tercüman olmuşsun kardeşim :)

:) bütün n8 cilerin böyle düşündüğünü biliyorum..ayrıca ben bi topluma gittiğimde telefonu cebimden çıkarttığımda bi dikkat çekiyo tasarım falan bakımından bu ne böle kaç mp dendiğinde 12 mp deyince o şaşırma beni deli ediyo :D 701 olsa bu 1 ghz ya dense eminimki kimse merak bile etmez 1 ghz ne diye...ayrıca 701'in n8'e göre öle ahım şahım bi hız farkı yok..

• Beğen
Tepkiler: cokonat_arda, zenci2323, iatis ve 4 diğerleri
man20

man20

Üye
deli oğlan'a %100 katılıyorum içimden geçen her cümleyi yazmış. Benim gözümdede en iyi telefon n8.

• Beğen
Tepkiler: Otuz

deli oğlan

Üye
ve son noktayı koyuyum..gelelim konu başlığına n8 bunu yapabilirmi ? evet yapar hemde alasını yapar :)

bu videoda n8 in 34 uygulama açıkkenki videosunu izleyebilirsiniz...

[video=youtube;S2AkohTVblk]http://www.youtube.com/watch?v=S2AkohTVblk[/video]

bu videoda ise daha geniş kapsamlı bi videoyu ancak 22 uygulama açıkkenki performansını izleyebilirsiniz..22 uygulamada hiç fena sayılmaz..

[video=youtube;AI7aj4mR7ec]http://www.youtube.com/watch?v=AI7aj4mR7ec[/video]

n8'i başka telefonlarla karıştırmayın :op:

• Beğen
Tepkiler: Dandanakan92 ve CanKartaL
^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
ve son noktayı koyuyum..gelelim konu başlığına n8 bunu yapabilirmi ? evet yapar hemde alasını yapar :)

bu videoda ise daha geniş kapsamlı bi videoyu ancak 22 uygulama açıkkenki performansını izleyebilirsiniz..22 uygulamada hiç fena sayılmaz..

İyi olabilir ancak diğer telefonlar daha çok uygulama açıyor,fanboyluğun lüzumu yok herşey ortada zaten.

• Beğen
Tepkiler: mesut1979
Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye

O zaman güzel kamera istiyorsan fotoğraf makinesi, kamera alırsın.Telefonunu övmen, güzel görmen doğal ama biraz objektif bakalım olaylara.Telefonunun tasarım hariç 701'den tek üstün tarafı kamera olduğundan diğer özellikleri çok işe yaramıyor sadece kamera, tasarım önemli gibi konuşman biraz ilginç.Gördüğün gibi oyunların kalitasi git gide gelişiyor tabi istedikleri şeyler de.Kamerası her ne kadar iyi olsada 701 N8'den daha uzun süre piyasada kalıcak.Sana katıldığım bir nokta var tasarımı bana göre mükemmel sanki uzay filminden çıkmış gibi.Tabi bu kişiden kişiye değişir.701'i N8'den daha şık daha zarif ve daha güzel bulanlar var.

deli oğlan

Üye

İyi olabilir ancak diğer telefonlar daha çok uygulama açıyor,fanboyluğun lüzumu yok herşey ortada zaten.

biz başka bi telefondan bahsetmiyoruz 701 ve n8 den bahsediyoruz arkadaşım...ve doğru söylüyorsun herşey ortada :oke:

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
701 ve N8 'den bahsederken N8 fanlığı yapmana gerek yok 1 Ghz işlemci ne demek bilmiyorsun sanırım bir kamera için telefon alınmaz fotoğrafçıysan git 20 mplik samsung al.

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9 ve mesut1979
^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
biz başka bi telefondan bahsetmiyoruz 701 ve n8 den bahsediyoruz arkadaşım...ve doğru söylüyorsun herşey ortada :oke:
701 N8'den kat kat iyi bir telefon videolara bakarak iş yapıyorsan senle işimiz var,git bir mağazaya dene ve gör :good:

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye

Şimdi 34 program açılmış iyi hoşta program var program var.Gösterdiğin videodaki programların çoğu saat, alarm çok az etkisi olan programlar.Bir de ilk videoya bak gerisi vicdanına kalmış ne diyelim.Zaten telefonların özellikleri belirli 701 kamera hariç her yönden daha başarılı.Daha iyi olduğu zaten belirlenmiş özellikleriyle.Yaptığınız biraz Iphone 4 ile Iphone 4S'yi karşılaştırırken bak Iphone4 daha güçlü daha güzel demek gibi.Böyle videolara gerek yok işletim özelliklerine baksan senin için yeter.Telefonu kullandığınız için övmeyi bırakın bence.Ben nokia 701 kardeşim Galaxy S kullanıyor.Sırf ben 701 kullanıyorum diye Galaxy S'i kötülemenin bir anlamı yok.Galaxy S daha iyi.Belki sadece Android sayesinde ama sonuçta daha iyi.

qsaw

qsaw

Üye
ben c6-01 ile 41 tane açtım :D

• Beğen
Tepkiler: Dandanakan92, mesut1979 ve CanKartaL

deli oğlan

Üye
701 ve N8 'den bahsederken N8 fanlığı yapmana gerek yok 1 Ghz işlemci ne demek bilmiyorsun sanırım bir kamera için telefon alınmaz fotoğrafçıysan git 20 mplik samsung al.

evet fotoğrafçıyım elimde 16 megapiksellik canon var..ve ben n8 i aldığım günden beri onu elime bile almıyorum çünkü gerek yok :oke: 1 ghz 1 ghz diyosunda istersen ben sana binlerce n8 ve 701 in karşılaştırma videosunu izleteyim..uygulama açma konusunda falan eeeeeeeen fazla 1 sn oynuyo nette araştırma yapıp videoları izleyebilirsin :)

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Hala video izle diyorsun al eline öyle izle 701 de 40 oyun açıyorlar sen n8 34 dandik uygulama açabiliyor diye avunuyorsun ne diyelim yazık.

• Beğen
Tepkiler: dsl_01 ve MertcaN9