"ForeverAlone"
Üye

ForeverAlone";4173575][COLOR="Red' Alıntı:Bir arkadaşın iPhone 3GS'i var.Arkaplanda 63 uygulama açıktı multitası kullanmayı bilmiyor arkadaş.Bizzat ben kapattım.3GS 256 Mb ram ve 600 mhz işlemciye sahip.Nokianın 2012ye doğru çıkardığı telefonda 33 uygulama başarı sayılıyorsa çok yazık...
Telefonda hiç kasmıyordu ayrıca...[/COLOR]
14 veya 16 megapiksel telefonlar çıkana kadar gözümde en iyi telefon n8 dir...1 ghz nedir hızmı ? 701 de bi uygulama 2 saniyede açılıyosa n8 de 4 saniyede açarım...oyunmu ? oyun için alsam zaten gider 1.4 ghz bi telefon alırım...nfc mi ? daha ne olacağı belli olmayan bişey geleceğin teknolojisi deniliyo adı üstünde o geleceğe kadar daha ne telefonlar çıkar zaten değiştiririz...kamera,hdmı vs vs şu an gözümdeki en iyi telefon n8..
yorumlara baktımda sanırım çoğu kişi bir nokia shopa veya operatör shoplarına gidipte nokianın yeni gelen 1ghz li telefonları kullanmamış eğer kullansalardı aradaki farkı anlarlardı.bu yeni 1ghzlik 512 mb ramli telefonlarda belle pürüzsüz çalışıyo kasma denen olay yok defalarca test ettim kendi telefonum ile.bendeki çalışan belle ile onda çalışan belle aynı değil bunu ancak kullanınca anlıyorsunuz.öyle videolardan izleyipte karar vermek olmaz.701 in özellikleri neredeyse iphone4 gibi..gereken destek de verildiğinde(sanırım carla donna) bu telefon uçardiyorum.kamera olayı bitti artık 3d teknolojisi 1080p hd kayıt vs var artık yani kamera tamamen işlemciye odaklı.n8 in kamerasının tek avantajlı yönü car zeiss mercekli olması bana kalırsa ama dediğim gibi kamera devri bitti bana göre 10 mp olsun 1080 p 30 fps hd video çeksin öpte başına koy yeni nesil telefonlar işlemci ve ram üzerinden yarışacak
Ben c6-01 ile 41 tane açtım(47 tane açanı da var) kasma felan yoktu sadece münü tuşuna basılı tuttuğumda bi yarım saneye felan gecikme oluyordu hem bu uydulamayı fazla açma olayı açtığın uygulamaların geçeci bellekte(RAM) ne kadar yer kapladığına bağlı mesela asphalt 6 10mb yer yese ve bunun gibi çok ram yiyen uygulamalar açılsa o zaman açtığın uygulama sayısı düşer iphone de demekki takvim saat vs. gibi basit uygulamalar açıktır yani uygulama boyutu az oldu mu 100 tanede açılırForeverAlone";4173575][COLOR="Red' Alıntı:Bir arkadaşın iPhone 3GS'i var.Arkaplanda 63 uygulama açıktı multitası kullanmayı bilmiyor arkadaş.Bizzat ben kapattım.3GS 256 Mb ram ve 600 mhz işlemciye sahip.Nokianın 2012ye doğru çıkardığı telefonda 33 uygulama başarı sayılıyorsa çok yazık...
Telefonda hiç kasmıyordu ayrıca...[/COLOR]

bendeki çalışan belle ile ondaki çalışan belle aynı değil demişin...arkadaşım senin kullandığın sızma belle onda çalışan orjinal belle aynı olmalarınımı bekliyodun ?
sen şuan kullandığımız belle sürümlerini sızıntı sanıyorsan biraz geriden geliyorsun arkadaşım işin aslını blmediğin belli büsbütün orjinal belle kullanıyoruz öyle olmasa şuanki sızıntı dediğin belle kullananlara neden arama güncelleştirmesi geldi sorarım sana? Sen gidipte 1ghz işlemcili ve grafik kartlı üstüne 512 mb lık ramli belleli telefonla bizdeki bellenin çalışma hızını aynı kefede tutarsan saçmalık olur![]()
birde millete gidin videoları izleyin 1 ghz işime yaramaz filan diyor yahu elinde ki telefon kanı gibi çalışıyor 701 in yanında 
sen şuan kullandığımız belle sürümlerini sızıntı sanıyorsan biraz geriden geliyorsun arkadaşım işin aslını blmediğin belli büsbütün orjinal belle kullanıyoruz öyle olmasa şuanki sızıntı dediğin belle kullananlara neden arama güncelleştirmesi geldi sorarım sana? Sen gidipte 1ghz işlemcili ve grafik kartlı üstüne 512 mb lık ramli belleli telefonla bizdeki bellenin çalışma hızını aynı kefede tutarsan saçmalık olur![]()
oviyi bırak naviden bile güncelleyemedik..bana şimdi tutupta naviye düştü geri çektiler falan deme..demekki illa o düşene göre farklı bi belle gelecekki kaldırdılar onu illa performans artışı olacaktır..geriden gelme meselesine gelince üyelik tarihlerimiz herşeyi anlatıyor 
katılıyorumbirde millete gidin videoları izleyin 1 ghz işime yaramaz filan diyor yahu elinde ki telefon kanı gibi çalışıyor 701 in yanında
![]()
seni en can alıcı noktadan vuracam sen daha downgrade bile yapamıyon yazık sana 
ya lütfen yapma arkadaşım. ayrıca gelecek belle bundan hiç bir şekilde kat kat üstün filan olmayacak mazallah hayal kırıklığına uğrama diye söylüyorum ha birde gerçekten hayal etmek güzeldir ya şunu anlamak gerekir orjinal belle dahi gelse 701 işlemcisine yetişemez mümkün değil zaten kendimizi avutmayalım boş hayaller ile. ayrıca onlar carla güncellemesini alırken ne diyeceksin çok merak ediyorum '1 ghz işlemci önemli değil bizde verin kaldırır bizim mükemmel N8 lerimiz' mi diyeceksin 
sonuçta ovidenmi güncelledik arkadaşım ? oviden gelsin güncelleyelim ondan sonra rahat rahat karşılaştırırsınoviyi bırak naviden bile güncelleyemedik..bana şimdi tutupta naviye düştü geri çektiler falan deme..demekki illa o düşene göre farklı bi belle gelecekki kaldırdılar onu illa performans artışı olacaktır..geriden gelme meselesine gelince üyelik tarihlerimiz herşeyi anlatıyor
----------Eklendi @ 23:28:26 ---------- Yazıldı @ 23:26:24 ----------
mert uğraşmasan olmuyo demi benleseni en can alıcı noktadan vuracam sen daha downgrade bile yapamıyon yazık sana
![]()

üyelik tarihi mi![]()
![]()
ya lütfen yapma arkadaşım. ayrıca gelecek belle bundan hiç bir şekilde kat kat üstün filan olmayacak mazallah hayal kırıklığına uğrama diye söylüyorum ha birde gerçekten hayal etmek güzeldir ya şunu anlamak gerekir orjinal belle dahi gelse 701 işlemcisine yetişemez mümkün değil zaten kendimizi avutmayalım boş hayaller ile. ayrıca onlar carla güncellemesini alırken ne diyeceksin çok merak ediyorum '1 ghz işlemci önemli değil bizde verin kaldırır bizim mükemmel N8 lerimiz' mi diyeceksin
----------Eklendi @ 23:30:17 ---------- Yazıldı @ 23:29:17 ----------
Kullanmasını bildikten sonra gerek yok. sizin o süper N8'inizde de nedense NFC yok![]()
o nfcyide kaç kere kullandın ve ne işine yaradı merak ediyom türkiyeye o sistemin gelmesi 3-4 yılı bulur ozamanada değiştiririz zaten merak etme.. 
bütün n8 cilerin böyle düşündüğünü biliyorum..ayrıca ben bi topluma gittiğimde telefonu cebimden çıkarttığımda bi dikkat çekiyo tasarım falan bakımından bu ne böle kaç mp dendiğinde 12 mp deyince o şaşırma beni deli ediyo
701 olsa bu 1 ghz ya dense eminimki kimse merak bile etmez 1 ghz ne diye...ayrıca 701'in n8'e göre öle ahım şahım bi hız farkı yok..
arkadaşlar şimdi size şöyle birşey söyleyeyim.. kimisi fanboy demiş kimisi başka birşey.. ama ne derseniz deyin herkesin bir seçimi var.. herkesin bir sevdiği yön var telfon konusunda.. beklentiler farklı.. sebep ne olursa olsun her telefon kullanan telefonundan memnun.. babamda 5610 vardı gayet memnundu tel bozulana kadar.. diyeceğim şı ki herkes gitsin zevkine göre telefonunu alsın.. tercihlere göre yeterince telefpn üretilmiş zaten.. 'benim babam senin babanı döver gibi 'tartışmalara hiç gerek yok...