arkadaşlar c7 ime belle yükleceğim birkaç sorum var yardım edin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aoay

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar c7 ime belle yükleceğim birkaç sorum var yardım edin
arkadaşlar birkaç sorum var 1. c7 dime hard format atmak istiyorum anna gidermi 2.formatı attıktan sonra belle yi yüklemeyi isitiyorum bi sorun olurmu . bide phoenix programını daha yeni indiriyorum hiç kullanmadım ilk defa flash atıcam artık beklemek istemiyorum. şimdi belle dosyalarınıda indirip http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modi...-nasil-yuklenir-acik-acik-resimli-568473.html buradaki talimatları uygulayacağım ama anna dosyalarından falan bahsediyorsunuz onları nasıl yapıcam telde anna yüklü yardım edebilirmisiniz.bu arada son bir soru pcde nokia pc suitenin yüklü olması gerekli mi yardımlar için şimdiden teşekkür ederim

mezoart

mezoart

Üye
1.Hayır.
2.Yine hayır.
İlk defa flash atıyorsan videoları çok dikkatli incelemeni tavsiye ederim.Anna dosyalarından kastettikleri 25.007 versiyon anna dosyalarını navifirmden indirmen gerekiyor sanırım.Ondan bahsediyorlardır.Phoenix programıyla telefona flash atarken hiç bir program çalışmamalı, özellikle antivirüs programları.Bol şans...

aoay

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim kardeşim hard formatı atınca ovi gidiyormuş galiba belle i yükleyince gelir mi tekrar navifirm programını indirdim ama nasıl indircem anna dosyalarını

mezoart

mezoart

Üye
Ben Anna güncellemesinde flashla uğraşmadan gelmesini bekledim, ovi suitten yükledim normal bir şekilde.Hard formattan sonra da dediğin gibi bir olayla karşılaşmadım ki belle ile beraber geliyor diye biliyorum.Senin dediğin belki flashlı Anna'dan kaynaklıdır, normalde bende ovinin gitmesi gibi bir durum olmadı hiç.Navifirm ile ilgili videolardan nasıl yapacağını detaylı olarak öğrenebilirsin, çok zor değil.

mezoart

mezoart

Üye
Sızdırılmış olan ilk belle diye biliyorum ama cfw'lerden birini de yükleyebilirsin.Gayet güzel çalışmalar oldu şimdiye kadar, bir tek ram optimizasyonu iyi değil C7 Belle CFW'lerinde.Kolay gelsin dostum.

aoay

Üye
    Konu Sahibi
saol da navifim mi açarken bu uygulama düzgün başlatılamadı hatası alıyorum neden kaynaklanabilir bi bilgin varmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt