N8 111.030.0607 Kurtulus40_Belle v3.5 23-11-11 ( Tam Türkçe )

Sponsorlu Bağlantılar

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ne demek biz teşekkür ederiz. Bu arada ovi mağazaya girememem konusunda bir fikriniz varmıdır?
ovi magazayi hic acmadan yeni versiyonunu yuklediysen giremessin.telefon dilini ingilizce yap tekrar girmeyi dene girmezse ingilizcedeyken yeni versiyonunu kur tekrar dene olucaktir.tekrar turkceye donebilirsin.

gablocu

gablocu

Üye

ovi magazayi hic acmadan yeni versiyonunu yuklediysen giremessin.telefon dilini ingilizce yap tekrar girmeyi dene girmezse ingilizcedeyken yeni versiyonunu kur tekrar dene olucaktir.tekrar turkceye donebilirsin.

Dili ingilizce yaptım denedim yine olmadı. Yeni versiyon dediğinizin linkini verebilirmisiniz acaba? benim denediğim bu

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Dili ingilizce yaptım denedim yine olmadı. Yeni versiyon dediğinizin linkini verebilirmisiniz acaba? benim denediğim bu
tamam odur yeniden kur. ama sen telefonu flash yapinca hic acmadanmi kurdun oviyi? ozaman olmaz keske acsayidin zaten guncelleme geldi kendisi kuruyor acinca.valla tekrar flash atmaktan baska sansin yok.sadece varsa hafiza kartini cikart.E hafizayi bicimlendir tekrar flash at.ama yok programlarim ayarlarim bozulmasin diyorsan ozaman bicimlendirme yapmadan.su 3 dosyayla flash at rofs2,rofs3 ve core kullan iki dosya siliyordunya onlarla beraber uda dosyasinida sil.ve rofs2,rofs3 ve core ucunu degistir.ama bena sorarsan dunde bicimlendirme yapmadan flash atmitin bu sefer yapsan daha guzel olur.E hafizayi bicimlendirdikten sonra telefonada *#7370# yap adam akilli flash olsun.

gablocu

gablocu

Üye

tamam odur yeniden kur. ama sen telefonu flash yapinca hic acmadanmi kurdun oviyi? ozaman olmaz keske acsayidin zaten guncelleme geldi kendisi kuruyor acinca.valla tekrar flash atmaktan baska sansin yok.sadece varsa hafiza kartini cikart.E hafizayi bicimlendir tekrar flash at.ama yok programlarim ayarlarim bozulmasin diyorsan ozaman bicimlendirme yapmadan.su 3 dosyayla flash at rofs2,rofs3 ve core kullan iki dosya siliyordunya onlarla beraber uda dosyasinida sil.ve rofs2,rofs3 ve core ucunu degistir.ama bena sorarsan dunde bicimlendirme yapmadan flash atmitin bu sefer yapsan daha guzel olur.E hafizayi bicimlendirdikten sonra telefonada *#7370# yap adam akilli flash olsun.ama ben aksama rofs2 ye fonts aticam onunla yaparsin bekle istersen.

Tamam o zaman akşamki senin atacağın dosyalarla yapayım. Hem dediğin gibi temiz bir iş olsun.

gablocu

gablocu

Üye
niye merak yaptınız?

Hazırmı dil paketi?

----------Eklendi @ 20:58:49 ---------- Yazıldı @ 19:36:58 ----------

Dün belle kurdum ama bazı sıkıntılar var şimdi hafıza kartını biçimlendirim format atıp yeniden belle kuracağım bu durumda yeniden flash lamak için izlemem gereken yollar yine aynımı?
C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-596 bunun içinde hangilerinin olması gerekiyor? annamı bellemi?

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hazırmı dil paketi?

----------Eklendi @ 20:58:49 ---------- Yazıldı @ 19:36:58 ----------

Dün belle kurdum ama bazı sıkıntılar var şimdi hafıza kartını biçimlendirim format atıp yeniden belle kuracağım bu durumda yeniden flash lamak için izlemem gereken yollar yine aynımı?
C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-596 bunun içinde hangilerinin olması gerekiyor? annamı bellemi?
o dosyalarin altina anna atmistin zaten orda duruyordur silmediysen.ayni sekil yolu izliyceksin flash ayni olucak.tercube yapmistin aynisini yap

kraldost

kraldost

Üye
avi harita ingilizce dostum artı telefon biraz ağırlaştı normal bir durummu

gablocu

gablocu

Üye

o dosyalarin altina anna atmistin zaten orda duruyordur silmediysen.ayni sekil yolu izliyceksin flash ayni olucak.tercube yapmistin aynisini yap

Şimdi iki tür sorun var ama sebebi belli

demiştin ya önce *#7370# yap diye kartı biçimlendirdim *#7370# yaptım kilit kodu istedibende normal flash attığım senin söylediğin gibi yükleme tamamlandı şimdi yine kilit kodu soruyor. Bunu resetlemenin çaresi yokmu?

vcihan

vcihan

Üye
uygulamalar klasor halinde gelmedi neden acaba.birde klavyede üstte rakamlar olan var mı acaba

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
avi harita ingilizce dostum artı telefon biraz ağırlaştı normal bir durummu
ovi maps ayni surumu kurunca turkce oluyor.

----------Eklendi @ 22:10:36 ---------- Yazıldı @ 22:08:22 ----------

uygulamalar klasor halinde gelmedi neden acaba.birde klavyede üstte rakamlar olan var mı acaba
nasil klasor halinde olucak anlamadim biraz aciklarmisin.uste numara olan klavye 4X11 kurarsan olur.bulamassan var bende.

vcihan

vcihan

Üye
yatay ekranda üstte sayısal tuşlar altta da harfler var.varsa paylaşırsan sevinirim

alibayram61

Üye
Selam arkadaşlar bende ivo nun belle sını kullanmaktaydım delight ver. merak etiğimden bunu da denemek istemiş ve beğendim ilk versiyonu beğenmiştim açıkcası lakin şuanki son versiyon da şu sıkıntıyı yaşamaktayım
rehberimi geri kopyalama yaptığımda anlamsız yazı tipi ile karşılaşıyorum bu birtek bende mi oluyor anlamadım uda sız flash lama yapmıştım şuana kadar hiç bir flashlama sonrası bu sorun ile karşılaşmamaıştım ve bir sorum daha olacak
acaba belle versiyonda hiç kimse nokia panorama programını çalıştırabildi mi ?
şuan yeni farkettim sorunum sadece rehber ile kısıtlı değil ayarlar,dosyalar nereye girersem çok anlamsız yazı karekterler ile karşılaşıyorum :(

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yatay ekranda üstte sayısal tuşlar altta da harfler var.varsa paylaşırsan sevinirim
hatasi duzeltilmis olan surumu bu.
buyur arkadasim:

----------Eklendi @ 22:34:50 ---------- Yazıldı @ 22:29:45 ----------

Selam arkadaşlar bende ivo nun belle sını kullanmaktaydım delight ver. merak etiğimden bunu da denemek istemiş ve beğendim ilk versiyonu beğenmiştim açıkcası lakin şuanki son versiyon da şu sıkıntıyı yaşamaktayım
rehberimi geri kopyalama yaptığımda anlamsız yazı tipi ile karşılaşıyorum bu birtek bende mi oluyor anlamadım uda sız flash lama yapmıştım şuana kadar hiç bir flashlama sonrası bu sorun ile karşılaşmamaıştım ve bir sorum daha olacak
acaba belle versiyonda hiç kimse nokia panorama programını çalıştırabildi mi ?
şuan yeni farkettim sorunum sadece rehber ile kısıtlı değil ayarlar,dosyalar nereye girersem çok anlamsız yazı karekterler ile karşılaşıyorum :(
benimle beraberinde bir cok arkadasa kurulum yaptim ve oyle bir sorunumuz yok.sen ivo777 versiyonunu kurduysan bu rofs2 kullanarak flash atman hata olmus hepsini kullanicaksin.

alibayram61

Üye

hatasi duzeltilmis olan surumu bu.
buyur arkadasim:

----------Eklendi @ 22:34:50 ---------- Yazıldı @ 22:29:45 ----------

benimle beraberinde bir cok arkadasa kurulum yaptim ve oyle bir sorunumuz yok.sen ivo777 versiyonunu kurduysan bu rofs2 kullanarak flash atman hata olmus hepsini kullanicaksin.

tamam arkadaşlar benden kaynaklanan bir hatadan ötürü olmuş,hallettim olayı
tekrardan soruyorum nokia panorama çalışıyormu sizlerde ???

vcihan

vcihan

Üye
maps bende türkçe değil .türkçeleştirilebilirmi acaba

Üst Alt