Kurtuluş40
Emekli Yönetici
SW reset nedir aciklamasinida yapsaydin bilmeyenler olabilir.SW Reset ile flash at.
Phoenix 2011 kullanarak SW Reset.
SW reset nedir aciklamasinida yapsaydin bilmeyenler olabilir.SW Reset ile flash at.
dosyalar yoktu kendim oluşturdum ancak telefonda dosta yöneticisinden atmayı denediğimde dosyayı taşıma ekranında bütün klasörleri gördü private ı görmedi. Sonra bilgisayara geçtim orada dosyayı kopyala dedim. Hata verdi kopyalanamıyor dedi![]()
düzeldi
ama tabi hala titreşim yok.benim anlattimi yaptinmi arkadasim?o sekilde daha kolay.onceki sayfada anlattim.yamaların hepsi aktif zaten ve dosyanın ismini herhangi bi kelime yaptım sonra içine attım ve ismini tekrardan private olarak değiştirdim reset attım ilk arama yaptım titreşim yok ikinciyi deniyeyim dedim izin yok dedi kimi aramak istesem izin yok dedi. Ben de dosyayı sildimdüzeldi
ama tabi hala titreşim yok.
yamaların hepsi aktif zaten ve dosyanın ismini herhangi bi kelime yaptım sonra içine attım ve ismini tekrardan private olarak değiştirdim reset attım ilk arama yaptım titreşim yok ikinciyi deniyeyim dedim izin yok dedi kimi aramak istesem izin yok dedi. Ben de dosyayı sildimdüzeldi
ama tabi hala titreşim yok.
ben hani atamadım dedim ya private ın içine dosya yöneticisine belki isim korumalıdır diye bi de ismini değiştirip atıyım dedim yaptığım şey bu sonuçta C:/Private/10282bc4/rules klasörüne attım ama reset sonunda ilk aramayı yaptım ve ben kapattığım halde karşı taraf çalıyordu sonra ikinci arama denedim izin yok dedi.
flashlıcak zamanım olsa hiç durmayıp yapıcam ama yok işte.O zaman kurtulus40 arkadaşımın bahsettiği yöntemiyle yap. Dosyaların ve programların silinmeyecek zaten.
sağol kardeşim yine de yardımların için 
ama zaten arkadasin dedigi rofs2 icine atiliyor cunku odosyayi Z kullaniyor.flashlıcak zamanım olsa hiç durmayıp yapıcam ama yok işte.sağol kardeşim yine de yardımların için
![]()
arkadasim bastan soyleseydin onceden varsa format sonrasi bazi ayarlar malesef gidiyor.flash atmandan baska sansin yok.ama benim rofs2nin değişmemiş olması lazım sadece hard format attım ? Farklı bir rofs2 dosyası kullanmadım.
Öyle mi? İlk mesajımda yazmıştım ama gözden kaçmış herhalde neyse sağlık olsun cumaya kadar beklicem artık bu hafta çok yoğunum yine de sağolun bilgiler içinarkadasim bastan soyleseydin onceden varsa format sonrasi bazi ayarlar malesef gidiyor.flash atmandan baska sansin yok.zaten simdiye coktan atmistin flash

Kizma be arkadas inan bak bir haftadir beri bende kafa kalmadi sabahlara kadar bu versiyonla ugrastim duzgun bir hale getirmek icin.Öyle mi? İlk mesajımda yazmıştım ama gözden kaçmış herhalde neyse sağlık olsun cumaya kadar beklicem artık bu hafta çok yoğunum yine de sağolun bilgiler için![]()
yok arkadaşım estağfurullah ne kızması olsun denemiş olduk bazı şeyleriKizma be arkadas inan bak bir haftadir beri bende kafa kalmadi sabahlara kadar bu versiyonla ugrastim duzgun bir hale getirmek icin.ozur saygisizlik yaptiysam.ama daha kolay yontem olursa atarim pm

evet denemeden yanilmis olmazsin.yok arkadaşım estağfurullah ne kızması olsun denemiş olduk bazı şeyleri![]()

normal hic bir yeri atlamamissin kendiniz ayarlayin.ordakiler benim ekran resimlerim.kendi sevkinize gore ayar yapabilin diye ayarlama yapmadim.benim giriş ekranlarda ne resim nede widget var nereyi atladım acaba
Merhaba;
normal hic bir yeri atlamamissin kendiniz ayarlayin.ordakiler benim ekran resimlerim.kendi sevkinize gore ayar yapabilin diye ayarlama yapmadim.
arkadasim fonts olayindan bahsediyorsun biliyorum benimde dikkatimi cekti.onun icin yeni font ariyorum eger elinde olan varsa burda paylasirsa hallederim.cok denemem oldu ama basarili bir fonts bulamadim.dedim gibi elinde sorunsuz fonts olan arkadasim varsa bura koyabilir.yeni bir rofs2 yayinlarim bence ilk fonts iyi ama onuda sevmeyen arkadaslar oldugu icin degistirmistim.bulamazsam ilk fonts olayina geri donucem.Merhaba;
Dün net gitti bir anda ama herşey yolunda ve sağlam bir şekilde kuruldu ve çokda güzel bir işletim sistemi elinize sağlık.
Ama oviye giremiyorum. Ovi mağazaya giremiyorum. Onun haricinde heryer on numara bazende ayarlara girdiğim zaman yazuı karakterleri kare kare şeyler çıkıyor kapatıp açınca düzeliyor. Herzaman olmuyor tabi.

arkadasim fonts olayindan bahsediyorsun biliyorum benimde dikkatimi cekti.onun icin yeni font ariyorum eger elinde olan varsa burda paylasirsa hallederim.cok denemem oldu ama basarili bir fonts bulamadim.dedim gibi elinde sorunsuz fonts olan arkadasim varsa bura koyabilir.yeni bir rofs2 yayinlarim bence ilk fonts iyi ama onuda sevmeyen arkadaslar oldugu icin degistirmistim.bulamazsam ilk fonts olayina geri donucem.
ilginize![]()