N8 111.030.0607 Kurtulus40_Belle v3.5 23-11-11 ( Tam Türkçe )

Sponsorlu Bağlantılar

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet wlan attım gene flashı yalama oldu tel hergün nerdeyse flash yiyo :) atma hemen 10 sn sürüyo zaten açtım wlan şifre istedi bağlandı ama geri yüklemede uygulama ve ayarları geri yükle diyince noluyosa wlanı buluyo ama bağlanmıyo bende uygulama ve ayar kısmını geri yüklemicem :)
ozur ama ne demek istedini anlamadim.anladim kadariyla annadan kalma ayarlarinimi geri yukleme yapiyorsun?
o sekilde olmaz annadana hic birseyi geri yukleme olmasin diye ben surekli uyariyorum zaten flasdan once yapilicaklar ilk mesajda anlattim.

vcihan

vcihan

Üye

----------Eklendi @ 21:57:32 ---------- Yazıldı @ 21:49:17 ----------

çalışan kamera çalışmaz oldu.hayret ya.yardım edebilecek varmı

ayasin

Üye

tabiki ayni versiyonu burdakini indir kur turkce ve ingilizce kullan:

----------Eklendi @ 23:08:51 ---------- Yazıldı @ 23:01:40 ----------

arkadasim yeni 4x11 klavye paylastim yukarda.
birde ama zaten bu belle tam surum degil bizler elimizden geldi kadariyla hatalari duzenlemeye calisiyoruz.lutfen sadece oneride bulunun su eksik bu eksik demeyin.zaten biz kendimiz deneme yapmadan koymuyoruz buraya bizde olmayan hatalardan bilgimiz olmuyor.e
eksiksiz kurulumu anlattim ilk mesajda o sekilde sorun olmuyor.E bicimlendirme C ye format sart.

aynısını yaptık zaten fakat sorun var işte problemi söylüyoruz düzeltilsin diye iki telefona yükledim aynı oldu ingilizcede sorun yok ama türkçede algılamada biraz sorun var.

mh.

mh.

Üye
'' kurtulus40 '' ARKADAŞIM ELLERİNE VE EMEĞİNE SAĞLIK ÇOK GÜZEL VE EN SON YAPTIĞIN FONT İLE SÜPER OLMUŞ TAM BENİM İSTEDİĞİM GİBİ :oke:NEREDEYSE SANKİ ORJİNAL YAZILIM OLMUŞ HARİTA İNGİLİZCE OLUYOR ONUN DIŞINDA SORUN KALMAMIŞ. HARİTAYIDA BETA YÜKLEYİNCE ODA TAMAM OLUYOR. :tşk:

sorun yaşayan arkadaşlar kurtuluş40 arkadaşımızın dediği şekilde harfiyen flaş atarsanız hiç sorun kalmıyor ve cihaz çok stabil oluyor güzel çalışıyor. HERKESE TAVSİYE EDERİM.

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40
marsoy

marsoy

Üye
hocam eline koluna sağlık hiç bişey yolunda gitmese bile ki bnm hiçbi sorunum yok olsaydı bile bu kadar uğraşıp yapmışsın bizlere :tşk:

• Beğen
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
'' kurtulus40 '' ARKADAŞIM ELLERİNE VE EMEĞİNE SAĞLIK ÇOK GÜZEL VE EN SON YAPTIĞIN FONT İLE SÜPER OLMUŞ TAM BENİM İSTEDİĞİM GİBİ :oke:NEREDEYSE SANKİ ORJİNAL YAZILIM OLMUŞ HARİTA İNGİLİZCE OLUYOR ONUN DIŞINDA SORUN KALMAMIŞ. HARİTAYIDA BETA YÜKLEYİNCE ODA TAMAM OLUYOR. :tşk:

sorun yaşayan arkadaşlar kurtuluş40 arkadaşımızın dediği şekilde harfiyen flaş atarsanız hiç sorun kalmıyor ve cihaz çok stabil oluyor güzel çalışıyor. HERKESE TAVSİYE EDERİM.
:rica:
arkadaslar inan okadar cok ugrasiyorumki samimi soyluyorum sizlere geceleri bile uykusuz gunler geciriyorum.
en azindan kendi kullandigim cihazim hatasiz olsun diye zatende denemeden tercube yapmadan paylasmiyorum.
arkadaslarin sorunlarinin hicbiriyle karsilasmadim.ama gecendede bende camara calismamisti sebide betalabs camara yuklemistim deneme amacli olmadi cunku betalabs v9 bellede camara V11 ondan.ne yapabilirim belle beta bile degil henuz elestiri yapabilirsiniz ama lutfen sert olmasin.sonucda emek ve goz nuru var.saatlerce kucuk dosyalara bakmaktan beynim donuyor bazen :bilmm
ovgu alincada daha cok mutlu oluyor ve motivasyonum oluyor.:tşk:

• Beğen
Tepkiler: Ag66, hayalet_hckr ve welat.
mh.

mh.

Üye
kurtulus40 arkadaşım senin ekran görüntülerinde, keylock ve ekran çek programları var onları paylaşırmısın tam aradığım prolar..
yaplaşırsan çok sevinirim.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
aynısını yaptık zaten fakat sorun var işte problemi söylüyoruz düzeltilsin diye iki telefona yükledim aynı oldu ingilizcede sorun yok ama türkçede algılamada biraz sorun var.
:hmmm

----------Eklendi @ 00:04:38 ---------- Yazıldı @ 00:02:28 ----------

kurtulus40 arkadaşım senin ekran görüntülerinde, keylock ve ekran çek programları var onları paylaşırmısın tam aradığım prolar..
yaplaşırsan çok sevinirim.
tabiki paylasirim ama isim degistiriciyle isimlerini degistirdim turkce zannetme.
biraz beklersen paylasirim.

mh.

mh.

Üye

:rica:
arkadaslar inan okadar cok ugrasiyorumki samimi soyluyorum sizlere geceleri bile uykusuz gunler geciriyorum.
en azindan kendi kullandigim cihazim hatasiz olsun diye zatende denemeden tercube yapmadan paylasmiyorum.
arkadaslarin sorunlarinin hicbiriyle karsilasmadim.ama gecendede bende camara calismamisti sebide betalabs camara yuklemistim deneme amacli olmadi cunku betalabs v9 bellede camara V11 ondan.ne yapabilirim belle beta bile degil henuz elestiri yapabilirsiniz ama lutfen sert olmasin.sonucda emek ve goz nuru var.saatlerce kucuk dosyalara bakmaktan beynim donuyor bazen :bilmm
ovgu alincada daha cok mutlu oluyor ve motivasyonum oluyor.:tşk:
arkadaşım seni çok iyi anlıyorum gerçekten bende bazen sabahlıyorum ve gerçektende zor oluyor. enaz kendi adıma sana teşekur ederim saatlerce uğraşıp bizimle paylaşmışsın ve cihazım yavaş diye işimi görmüyor diye neredeyse samsung glaxy s2 alacaktım ama bu belle yi yükleyince sorunlarım kalmadı ve cihaz kendine geldi... tekrar ellerine ve emeğine sağlık ALLAH senden razı olsun:oke:

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşım seni çok iyi anlıyorum gerçekten bende bazen sabahlıyorum ve gerçektende zor oluyor. enaz kendi adıma sana teşekur ederim saatlerce uğraşıp bizimle paylaşmışsın ve cihazım yavaş diye işimi görmüyor diye neredeyse samsung glaxy s2 alacaktım ama bu belle yi yükleyince sorunlarım kalmadı ve cihaz kendine geldi... tekrar ellerine ve emeğine sağlık ALLAH senden razı olsun:oke:
:tşk:
arkadasim isteklerini ozeline atiyorum.
artik birsey paylasmiycam.:naughty:

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ikinciden kastınız hangi dosya acaba?
tek rofs2 dosyasi var odur fonts degisik ve genel ismi turkiye.
isterseniz sizde kedi istediginizi yazabilirsiniz eger nokia coocer kullanmayi bilyorsaniz.

emre.koc

emre.koc

Üye
nokia n8 i yerden yere vuranlar nasıl bir cihaz olduğunu ve yazılımsal olarak önü açık olduğunu anlamışlardır umarım. ;)

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nokia n8 i yerden yere vuranlar nasıl bir cihaz olduğunu ve yazılımsal olarak önü açık olduğunu anlamışlardır umarım. ;)
yzilimsal olarak onu tabiki acik.yeterki ne yapmak istediginizi bilin.hepsi var icinde ama daha cok uzmanlik gerektiren bazi yonleri var.neyin ne oldugunu bilmek gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: emre.koc
vcihan

vcihan

Üye

tek rofs2 dosyasi var odur fonts degisik ve genel ismi turkiye.
isterseniz sizde kedi istediginizi yazabilirsiniz eger nokia coocer kullanmayi bilyorsaniz.

maalesef bilmiyorum nasıl kullanıldığını anlatan bir site varmı acaba

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
maalesef bilmiyorum nasıl kullanıldığını anlatan bir site varmı acaba
malesef yok oyle anlatim yapilmamis.ama dosyalarin ne oldugu nasil yapilacagi hakkinda aciklama var nette ama buraya site adresi konmaz.
zaten pasif kullanicilar pek bir degisiklik yapamaz.

mh.

mh.

Üye
kurtulus40 arkadaşım müzik çalar şarkıları bulamıyor. benim müzik dosyalarım digital in içinde acaba başka dosyayamı koymak lazım çalmak ıçin? Yada normal kütüphaneyi tarayınca müzikleri nasıl getirebiliriz?

mkryvz

mkryvz

Üye
kurtulus40 arkadaşım müzik çalar şarkıları bulamıyor. benim müzik dosyalarım digital in içinde acaba başka dosyayamı koymak lazım çalmak ıçin? Yada normal kütüphaneyi tarayınca müzikleri nasıl getirebiliriz?
Depo hafızasında Music adında bir klasör var, yoksa oluştur ve şarkılarını içine at.

• Beğen

karuntahta

Üye
öpk teşekkür ederim herşey iyide ben mağazayı güncelleyemedim. Eski sürüm duruyo...

----------Eklendi @ 10:18:47 ---------- Yazıldı @ 10:16:36 ----------

Hallettim teşekkürler

Üst Alt