N8 111.030.0607 Kurtulus40_Belle v3.5 23-11-11 ( Tam Türkçe )

Sponsorlu Bağlantılar

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
konu yeni fonts atilarak yenilendi.

----------Eklendi @ 00:44:30 ---------- Yazıldı @ 00:41:16 ----------

ben normal yazı tipi istiyom aslında ''Fontun Orjinal adı HandelGotD'' gibi resim varda ekleyemedim
tamamda turkce karakter destekliyormu ve sen yaparken 5 dosya olusturuyormusun?

• Beğen
Tepkiler: marsoy

gablocu

gablocu

Üye

bu hatanın çözümü nedir acaba?

wratH!

wratH!

Üye
kurtuluş geçen günlerde hard format attım arama yaparken arıyacağınız kişiye tıkladığımızda ve karşıdaki açtığında bir kere titriyordu hard formattan sonra o titreme kesildi titremiyor ne yapmam lazım tekrar flashlamak haricinde?

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
01kubi

01kubi

Üye
BEn bu kurtuluş denen sürümü yükledim denedim arkadaşlar dokunmatikte takılmalar yaşadım yazı font olayını beğenmedim orjinaline sağdık kalınsa daha iyiydi.Bir hızlanma vs. göremedim açıkçası güvenemedim 3,1 777 ivoya geri dönüş yaptım bu takılmalar filan geçti.Bilmiyorum ben bunları yaşadım.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kurtuluş geçen günlerde hard format attım arama yaparken arıyacağınız kişiye tıkladığımızda ve karşıdaki açtığında bir kere titriyordu hard formattan sonra o titreme kesildi titremiyor ne yapmam lazım tekrar flashlamak haricinde?
Çözümü var ama suan dısardayım musait olunca anlatırım cepte oldugum icin anlatamam

01kubi

01kubi

Üye
Hatanın sebebi pc C/program files/nokia/phoenix/produkt upted icinde rm-596 bunun icindede anna dosyanın olmadını söyluyor
Olayın şu program files/nokia/phonix/product içerisine orjinal dosyaları indirip sonra editleyeceksin diğer dosyalarla yani orjinali gösterip yeni dosyalarla editleyeceksin.Orjinal dosyaları product içinde olduğundan emin ol.

gablocu

gablocu

Üye
Telefonumda anna yüklü. annayı yeniden indirip içine atmammı gerekiyor yani?

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Telefonumda anna yüklü. annayı yeniden indirip içine atmammı gerekiyor yani?
hayır pc de dedigim alt dosyalın icinde olması gerekli.arkadaşım simdi dısarda oldugumdan tam anlatım yapamıyorum ama beklersen saat 4 de musait olurum o zaman yuklemende yardımcı olurum.

gablocu

gablocu

Üye
Tamam hocam Allah razı olsun ben o saatlerde tekrardan burada olacağım. İyi pazarlar

----------Eklendi @ 15:42:58 ---------- Yazıldı @ 14:28:54 ----------

hayır pc de dedigim alt dosyalın icinde olması gerekli.arkadaşım simdi dısarda oldugumdan tam anlatım yapamıyorum ama beklersen saat 4 de musait olurum o zaman yuklemende yardımcı olurum.

Hocam müsaitseniz yardımınıza ihtiyacım var.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tamam hocam Allah razı olsun ben o saatlerde tekrardan burada olacağım. İyi pazarlar

----------Eklendi @ 15:42:58 ---------- Yazıldı @ 14:28:54 ----------

Hocam müsaitseniz yardımınıza ihtiyacım var.

aynen bunlari yapicaksin.

arkadasim belle ve dosyalarini indirdinysen masa ustunde belle v3.2 diye bir dosya ac ve belle dosyalarini bunun icine at.

anna dosyalarinida bilgisayarin C/Programfiles/nokia/Phoenix/Products/RM-596 dosyanin icine at.
telefonun olduyse telefonu usb baglamadan phoenix ac phoenix sol ustte file/manage connections/no connectionu sagindaki yukari asagi oklarla no connection usb'nin ustune al ve apply bas close bas sonra Open product bas RM-596 bul ok bas.ve vidieo'daki gibi dosyalarini degistir.
yapamassan ozelden facebook adresi atabilirsin.

gablocu

gablocu

Üye

aynen bunlari yapicaksin.

arkadasim belle ve dosyalarini indirdinysen masa ustunde belle v3.2 diye bir dosya ac ve belle dosyalarini bunun icine at.

anna dosyalarinida bilgisayarin C/Programfiles/nokia/Phoenix/Products/RM-596 dosyanin icine at.
telefonun olduyse telefonu usb baglamadan phoenix ac phoenix sol ustte file/manage connections/no connectionu sagindaki yukari asagi oklarla no connection usb'nin ustune al ve apply bas close bas sonra Open product bas RM-596 bul ok bas.ve vidieo'daki gibi dosyalarini degistir.
yapamassan ozelden facebook adresi atabilirsin.

Değerli arkadaşım;

telefonumda anna yüklü ve daha önceden oviden güncellemiştim. Şimdi anna dosylarını indirmem gerek anladığım kadarıyla telefonumla uygun olanı nasıl anlayacağım ve nasıl indireceğim? hazır olan varmı?

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
NaviFirmPlus_1.4 bununla indirebilirsin 22. faketmez

yada burdanda indirebilrsin: N8 anna

portakalmıyım

Üye
Telefona alt yazılı film attım Türkçe karakter sorunu yaşıyorum. Bunun bir çözümü var mı Delight Belle'de?

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
anlatabilecek misin çözümünü ?

Linkte verdiğim "tactile.rul" dosyasını C:/Private/10282bc4/rules klasörüne atıp telefonunu yeniden başlat. Bir böyle dene bakalım...

Klasörler yoksa kendin oluştur.

• Beğen
Tepkiler: n000k
gablocu

gablocu

Üye
arkadaşlar kurdum herşey tamam ama kilit kodu istiyor normalde telefonuma kilit kodu falan koymamıştım birçok şeyi denedim ama olmadı bilgisi olan varmı?

TheMadness

TheMadness

Üye
SW Reset ile flash at.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
anlatabilecek misin çözümünü ?
bak arkadasim eger belleyi budan kurduysan bunda titreme var.
Yani ayarlarin ve programlarin gitmeden hic birsey olmadan telefona flash atabiliriz.
onceden indirdin dosyalari iki dosya silp flash atiyorduk ya uda dosyasinida silip core,rofs3 ve Rofs2 bu 3 kalsin ve flash at.
hic ayarin programina birsey olmaz.bu yontem daha kolay.

wratH!

wratH!

Üye
Linkte verdiğim "tactile.rul" dosyasını C:/Private/10282bc4/rules klasörüne atıp telefonunu yeniden başlat. Bir böyle dene bakalım...Klasörler yoksa kendin oluştur.
dosyalar yoktu kendim oluşturdum ancak telefonda dosta yöneticisinden atmayı denediğimde dosyayı taşıma ekranında bütün klasörleri gördü private ı görmedi. Sonra bilgisayara geçtim orada dosyayı kopyala dedim. Hata verdi kopyalanamıyor dedi :s

Üst Alt