tabiki ayni versiyonu burdakini indir kur turkce ve ingilizce kullan:maps bende türkçe değil .türkçeleştirilebilirmi acaba
arkadasim yeni 4x11 klavye paylastim yukarda.yav benim türkçe klavyede sorun var a ve z tuşları düzgün algılamıyor nedense anlamadım gitti ingilizce veya diğer dillerde sorun olmuyor ama türkçe klavyede a ve z tuşlarında var bi sıkıntı hassas olarak algılamıyor![]()
evet ama ayni versiyonu yukleyince iki dilde oluyor sorun olmuyor.haritalar ingilizce mi bunda ?
arkadasim ozel mesasin dolu heralde mesas gonderemedim ama bunu istiyorsun heralde.haritalar ingilizce mi bunda ?
evet ama ayni versiyonu yukleyince iki dilde oluyor sorun olmuyor.
----------Eklendi @ 02:00:07 ---------- Yazıldı @ 01:34:41 ----------
hocam ben yükledim yine ingilizce.
arkadasim ozel mesasin dolu heralde mesas gonderemedim ama bunu istiyorsun heralde.
nokiaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ama ikisinide istemedinki var tabi olmazmi hic.çok teşekkür ederim. hocam . bunda müziğide varmı ? peki .

ikinciyi indir onda turkiye yaziyor.çok sağolun hocam afedrsniz yazmayı unutmuşum.
----------Eklendi @ 16:53:56 ---------- Yazıldı @ 16:52:27 ----------
maxicep tecihlerde yazıyor .onu değiştirebilirmiyz kendimiz genel yapsak hocam.
rofs2 nokia coocerla acicaksin ve degistirdin doyayi aticaksin.kullanabiliyorum hocam da hangi dosyanın içinde onu bilmiyorum .s
unutmustum ozur simdi koydum dikkatli dediklerimi yap.yanlis birseyde dead olur telhangi dosya hocam ?
afedersin hocam dosya şimdi göründü.![]()
hicmi begenicen mesajim yokönemli değil .tamam hocam anladım. aynen dediğiniz gibi yapacam .

o konu hakkinda bir fikrim yok ama kablosuz derken wlan soyluyorsun anladim kadariyla wlan ayarlarini konturol ederse sorun belki cozebilirsin.ustam bişey daha sorsam benim tel önceki fontta da yeni fonttada kablosuzu görüyo şifre girmeme rahmen bağlanamadı diyo gıcık oldum flashladım senkranizasyon yapmadan ve geri yüklemeden ilk kablosuza baktım bağlandı oh be dedim ama geri yükleme yapınca gene gitti kablosuz neden görüpte bağlanmıyo bi fikrin var mı ????

hicmi begenicen mesajim yok![]()

ayıp ettin hocam![]()

yok hocam ben bilmiyordum beğeniyi
kendimiz istedik ama yinede.sagol

o konu hakkinda bir fikrim yok ama kablosuz derken wlan soyluyorsun anladim kadariyla wlan ayarlarini konturol ederse sorun belki cozebilirsin.![]()
atma hemen 10 sn sürüyo zaten açtım wlan şifre istedi bağlandı ama geri yüklemede uygulama ve ayarları geri yükle diyince noluyosa wlanı buluyo ama bağlanmıyo bende uygulama ve ayar kısmını geri yüklemicem