Kurtuluş40
Emekli Yönetici
bilmiyoruz arkadasim ama sene sonu olabilir.resmi belle ne zaman çıkacak?
bilmiyoruz arkadasim ama sene sonu olabilir.resmi belle ne zaman çıkacak?
oradaki işlemleri yaptım şuan telefonuma ışık bile gelmiyor..sadece acılırken titriyo o kadar..tamam benim dediğim ölü telefonu kurtarmak için yapılması gereken bir yol belleyi daha sonra yükleyebilrsn hele sen önce telefonu kurtar bi .
arkadaslar yavas acma sebebi effects kaynaklaniyor.effects istemezseniz C/animation icinden Deffetcs ve Effetcs dosyalarini silerseniz normal halde kullanirsiniz.donma bende olmadi.ACİL LÜTFEN
ya arkadaşlar herşeyi çok iyi epeyde hızlı ama mesela araçlara girerken falan 2-3 sn bekliyo sonuçta program açmıyo dosyaya giriyo ve birde birkaçkez program yüklerken dondu şimdi tekrar flashladım sizde de öyle mi benim telde mi soru var acil yazarsanız sevinirim
![]()
ne yaptin arkadasim telefonu kurtarabildinmi? dun yardimci olamadim eger yapamadiysan yardimci olabilirim.oradaki işlemleri yaptım şuan telefonuma ışık bile gelmiyor..sadece acılırken titriyo o kadar..
arkadasim yenilikler mesajda yaziyor hem ingilizce hem turkce karsilastir begenirsen flash atarsin.ama daha stabil.arkadaşlar bu belle v3.1 ile ne farkı var. mesela ben v3.1 yukledim ve opera ve bazı diğer proları yukleyemediğim için tekrar anna ya döndüm gerçi operanın ingilizce versiyonu kurdum ama hiç hoışuma gitmedi ve resim kaydetme klasörü ise görüntüler değilde başka bir klasör açıyor.. ve en çok merak ettiğim v3.2 ile v3.1 arasında ne fark var? v3.2 yi kuracağım ama aynı v3.1 sorunlar aynı ise kurmatık düşünmüyorum. bir daha o kadar uğraşmayım. cevaplarsanız çok sevinirim.
arkdaslar şöyle bir hata aldım yardımcı olur musunuz.
----------Eklendi @ 19:02:23 ---------- Yazıldı @ 17:31:27 ----------
kurtulus40 sayesnde yapabldm.cok yardmcı oldu saolsun.onsuz yapamzdm .cok ilgili bir arkds.efektlerde cok güzel olmus.ne kdr teskkr etsk az bu arkdsatekrrdn cok saol
![]()

dostum senide unttuk degiliz sen bilip kendin yaptin icin yazmadim.ama senide kutlarim tabikiBende daha önce belleye katılmıştım ama Delight belle olarak bende yeni sayılırım![]()

arkadaşım teşekurler..
arkadasim yenilikler mesajda yaziyor hem ingilizce hem turkce karsilastir begenirsen flash atarsin.ama daha stabil.

kolay gelsin basarilar.arkadaşım teşekurler..
şimdi indirip yükleyeceğim.![]()

degitirebilirsiniz tabiki nasil oldugunu anlaticam bekleyinkurtuluş kardeş bu işin üstadı sensin sen bilirsin ben bu yazı tipini değiştirmek istedim cumartesi gününü bitirdim bi halt edemedim bunu değiştirebiliyormuyuz cevaplayıver bi zahmet bide efekt değiştirecek olsak alternatif efect dosyası yayınlarmısın bi msjında şimdiden tşkkür![]()
bekliyorum eyvallah c klasörü e klasörü z klasörü reosuce içine atmadığım font kalmadı banamısın demiyo
degitirebilirsiniz tabiki nasil oldugunu anlaticam bekleyin

bekletiyorum ama kendim denemeden size bilgi veremem ugrasiyorumbekliyorum eyvallah c klasörü e klasörü z klasörü reosuce içine atmadığım font kalmadı banamısın demiyo![]()
bekletiyorum ama kendim denemeden size bilgi veremem ugrasiyorum

hayir ben annada kullandim degistirebiliyordukbu arada emin değilsen birkaç yazıda annada falan değişmiyo falan diye okudum ama doğru mu bilmiyom senide boşuna uğraştırmıyım ama değişmiyecek bişeyde değil aslında![]()