N8 111.030.0607 Kurtulus40_Belle v3.5 23-11-11 ( Tam Türkçe )

Sponsorlu Bağlantılar

marsoy

marsoy

Üye
alıyorum şuan umarım daha bi stabilleşir de sarj problemi de düzelir :)

arkadaşım tlfondan korkma o senden korksun bişey olmaz dedğin sorunu çözermi bilmiyorum ama biz flaş öncesi ve sonrası formatlıyoruz

wratH!

wratH!

Üye
yok ya korkmak değil ben de format için yedeklicek zamanım yoktu o yüzden direkt flashladım ve an itibarı ile formatladım geçişler falan hızlandı. yedekleri yükliyim şimdi:oke:

marsoy

marsoy

Üye
yok ya korkmak değil ben de format için yedeklicek zamanım yoktu o yüzden direkt flashladım ve an itibarı ile formatladım geçişler falan hızlandı. yedekleri yükliyim şimdi:oke:
umarım sorunun çözüldü

wratH!

wratH!

Üye
daha stabil olmuş evet ondan yana bi sıkıntım yok şarj problemini ilerleyen zamanlarda görücez:) sağol yardımların için :)

portakalmıyım

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40
marsoy

marsoy

Üye
daha stabil olmuş evet ondan yana bi sıkıntım yok şarj problemini ilerleyen zamanlarda görücez:) sağol yardımların için :)
bişey değil arkadaşım sorun çözülsünde yardım için burdayız birbirimize

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40
emre.koc

emre.koc

Üye
mantıklı yani :)

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
aliçoooo

aliçoooo

Üye
arkadasım dediğini yaptım sürümü değiştirdim yükledim sorun olmadı ama yüklenen sürüm anna oldu belle felan değil..değişiklikleri yine yapmıştım ?

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadasım dediğini yaptım sürümü değiştirdim yükledim sorun olmadı ama yüklenen sürüm anna oldu belle felan değil..değişiklikleri yine yapmıştım ?
kesinlikle duzgun degisteremiyorsundur iyi bak.

arkadaslar ozel mesajlrinizi silin dolu oldugu icin mesaj almiyorsunuz!!!!!

emre.koc

emre.koc

Üye
tamam program varda bu adamlar neden orjinalini değiştirmişler .bunu yüklediğimiz zaman bu işlemde arka planda çalışacak. zaten 4 gb ramı var ;)

aliçoooo

aliçoooo

Üye

kesinlikle duzgun degisteremiyorsundur iyi bak.

arkadaslar ozel mesajlrinizi silin dolu oldugu icin mesaj almiyorsunuz!!!!!
düzgün değiştirme gibi birşey yokki edit diyorsun yeni dosyayı seciyorsun..yanlısmıyım ?

marsoy

marsoy

Üye
add diyosun aliço piskopat ettin beni :D:D:D

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tamam program varda bu adamlar neden orjinalini değiştirmişler .bunu yüklediğimiz zaman bu işlemde arka planda çalışacak. zaten 4 gb ramı var ;)
sorun degilki rofs2 icinde orjinalleriyle degistiricem ama simdi degil siz ayrlarinizi yapin eklenice restore yapariz ayarlariniz bozulmadan yaparsiniz.uda dosyasi haric diger 3 doyayi koyicaz hallederiz beyler ama yoruldum biraz musade.

----------Eklendi @ 21:42:10 ---------- Yazıldı @ 21:40:37 ----------

düzgün değiştirme gibi birşey yokki edit diyorsun yeni dosyayı seciyorsun..yanlısmıyım ?
arkadasim diger iki dosyayi siliyormusun?

emre.koc

emre.koc

Üye

sorun degilki rofs2 icinde orjinalleriyle degistiricem ama simdi degil siz ayrlarinizi yapin eklenice restore yapariz ayarlariniz bozulmadan yaparsiniz.uda dosyasi haric diger 3 doyayi koyicaz hallederiz beyler ama yoruldum biraz musade.

tamam peki herşey için teşekkürler.

marsoy

marsoy

Üye

hocam dinlen tabi sonra şu bana yaptığın dosya gibi delight 3.2yede yap tazecik bir flaş atayım :D:D

aliçoooo

aliçoooo

Üye
arkadaslar marsoy'un yardımı ile kurabildim sonunda fakat şimdide tel acılmıyor bir türlü..loading ekranı cok gec doluyor ve ondan sonra simsiyah ekran oluyor ve kalıyor diyebilirim 2 dk bekledim gecmedi..ne yapmam gerek ?

Üst Alt