N8 111.030.0607 Kurtulus40_Belle v3.5 23-11-11 ( Tam Türkçe )

Sponsorlu Bağlantılar

emre.koc

emre.koc

Üye
tekrar kur arkadaşım.

emre.koc

emre.koc

Üye
hayır sen bu işi yap sonra da telefonu orjinal symbian anna ile güncelle.

emre.koc

emre.koc

Üye
tamam benim dediğim ölü telefonu kurtarmak için yapılması gereken bir yol belleyi daha sonra yükleyebilrsn hele sen önce telefonu kurtar bi .

meletim

meletim

Üye

muzigi ben deneyip haber veririm.desne cok calismam lazim guzel bir dosya hazirlayinca burdan paylasirim.

marsoy dostum bak burdan indir C/animasyon icine at degistirilsinmi sorusuna evet de ve kapat ac telefonu ama oncekilerini kopyala gerci kopyalamasan ne olucak bende cok var acilis animationlari paket yapar atarim sana.

burdan

ustam bu c animasyon dosyası nerde bulamadım bir türlü x-ploreyle de baktım

wade_flash.3

wade_flash.3

Üye
bir de c7 için olsa.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

portakalmıyım

Üye
Hocam eline koluna sağlık ya. Gerçekten olmuş. Çok çok teşekkür ederim :)

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: SuaT6027

portakalmıyım

Üye

:rica:
ama cok ugrastim oldu ama fonts degistiremedim telefon acilmiyor ozaman E yada C atarak degistirebilirsiniz.

Yok hocam tek sorun yazı yazmamasıydı onuda hallettin Eline sağlık. Başka birşey yapmaya gerek yok. :)
Bu arada Restore HS Icon Text by CodeRUS sis dosyasına son dakika mı yetiştim kaldırdın galiba :)

marsoy

marsoy

Üye

:rica:
ama cok ugrastim oldu ama fonts degistiremedim telefon acilmiyor ozaman E yada C atarak degistirebilirsiniz.

hocam bnm son 1 ayım kaldı sonra n8e veda edecem N9 geçiş yapcam ne diyosun bu konuda

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yok hocam tek sorun yazı yazmamasıydı onuda hallettin Eline sağlık. Başka birşey yapmaya gerek yok. :)
Bu arada Restore HS Icon Text by CodeRUS sis dosyasına son dakika mı yetiştim kaldırdın galiba :)
evet gerek kalmadi diye istiyorsan

----------Eklendi @ 01:49:47 ---------- Yazıldı @ 01:48:40 ----------

hocam bnm son 1 ayım kaldı sonra n8e veda edecem N9 geçiş yapcam ne diyosun bu konuda
super derim ne deyim heralde bende yapicam birseyler.

marsoy

marsoy

Üye

evet gerek kalmadi diye istiyorsan

----------Eklendi @ 01:49:47 ---------- Yazıldı @ 01:48:40 ----------

super derim ne deyim heralde bende yapicam birseyler.

hocam bugün bitane mavi gelmişti yurt dışı malı içine grdim böle bi makine yok ya bayıldım açıkçası ya geçişler grüntü kalitesi hız süper olmuş benm n8le onu karşılaştırdım webde hocam n9 işlemi bitrdi daha bnm girecek :D

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hocam bugün bitane mavi gelmişti yurt dışı malı içine grdim böle bi makine yok ya bayıldım açıkçası ya geçişler grüntü kalitesi hız süper olmuş benm n8le onu karşılaştırdım webde hocam n9 işlemi bitrdi daha bnm girecek :D
evet N9 cok guzel biliyorum.bende bakiniyorum bulursam alicam ucuz yollu dek getirisem bakalim.
face acik

avianca

Üye
resmi belle ne zaman çıkacak?

Üst Alt