Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
O zaman c6-01 hayırlı olsun, bende telefonda sadece araba yarışı biraz fruit ninja ve angry birds oynayan bir kişiyim, o yüzden n8 yetiyor. Zaten oyun ya ps3 de, ya xbox360 da, ya psp de, ya ps vita da, ya wii de, ya nintendo 3ds, ya da PC'de oynanır bana göre ekranın üzerindeki tuş oyunu bozar.
O zaman c6-01 hayırlı olsun, bende telefonda sadece araba yarışı biraz fruit ninja ve angry birds oynayan bir kişiyim, o yüzden n8 yetiyor. Zaten oyun ya ps3 de, ya xbox360 da, ya psp de, ya ps vita da, ya wii de, ya nintendo 3ds, ya da PC'de oynanır bana göre ekranın üzerindeki tuş oyunu bozar.
bu arada 5800 ımın ekranında 4 tane çizik var ama onlarda filtrenin üzerinde yani ekranda çizik yok. öteki sorunda kalem artık kullana kullana gevşemiş kendi kendine çıkıyor:S sizce bu telefonu 250 ve daha yukarısına satabilirmiyim?
(ÇOK SORU SORDUM)
Dampierre
Üye
5800 piyasasuyla ilgili tek bildiğim şey 250 civarı satılıyor olması, bu konuda yardım edemem
PriZm
Üye
Konu Sahibi
hmm tamam çok saol
KONU KİLİTLENEBİLİR
Round-Saturn
Üye
bende bu telefondan alacam 2 senedir 5800 kullanıyorum en ufak bi çizik yok tamir falan görmedi aksesuarı halen tam hiç bir eksiği yok 8 GB hafızayla beraber 250 tl ye kadar satabilirim 300 tl de ekler alırım zaten hepsi burada da 550-500 arası değişiyo
PriZm
Üye
Konu Sahibi
Gönül rahatlığıyla alabilirsin kardeş bir arkadaşımda bu telefondan almış dün inceledim ekranı harika güneşli havada çok güzel gözüküyor ses yüksekliği 5800 ile yarışamaz ama en az onun kadar kaliteli ses veriyor ve en güzelide 5800 gibi kasma yapmıyor dokunmatiği x6 gibi çok güzel
Bu arasa bende hepsiburadadan almayı düşünüyorum zaten bu tür şeyler en ucuz hepsiburadada oluyor
Osmanlı Evladı
Üye
c6-01 almaya karar vermenize şahsım adına sevindim. Hayırlı olsun
PriZm
Üye
Konu Sahibi
Allah Razı Olsun
Saol
anılbaran
Üye
bende c6-01 alcam
PriZm
Üye
Konu Sahibi
simdiden hayirli olsun kardes
Round-Saturn
Üye
C6-01 çok kibar telefon ufacık ve özellikli ben alacam ya bayramda 500 tl ye satılıyo hepsi burada. Comda
sen son cfw ni yayınla tamamdır bayrama kadar para biriktir inşallah fiyatı artmaz ama zannetmiyorum.
PriZm
Üye
Konu Sahibi
zaten cfw yayınladığım zaman son cfw olacak ondan sonrada satacam 5800 ı
Larismus
Üye
androidi secmemekle bence hata yapıyosun
Reşwan
Emekli Yönetici
eğer android te gözün yoksa, gözü kapalı c6-01 derim şimdiden hayırlı olsun. ses kalitesi gayet güzel ve güçlü sonuç olara çift değil ama yeteri kadar güzel. ekran ebatı biraz küçük olduğu için amoled'i çok güzel keskin ve parlak. video oyun ve resimler çok canlı görünüyor. daha bi renk tonu canlı diyeyim.
PriZm
Üye
Konu Sahibi
android de fazla ısınamadım nedense (zevk meselesi olabilir...)
zaten benim gördüğüm kadarıyla androidin uygulama bolluğundan başka farkı yok.
ama 1 yıl içinde bu değişebilir.
Symbian belle Qt kodlamasıyla inşa edilecekmiş yani geleceğin kodlaması androidden daha iyi olabilir
aynı zamanda oyun yapımcılarıda qt üzerine çalışmalarını başlatıcaktır